Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Ćwiczenia » schudnąć

Ćwiczenia - schudnąć

j

Polecam stosowanie podczas wysiłku fizycznego pasów i spodenek neoprenowych np. Thorn lub Gymax zobacz http://www.medisport.pl/producenci/thorn.html
2008-02-15 00:18:40

odpowiedz
Mariolka

A ja mam 15 lat. Jestem szczupła, mam idealną wagę, dużo ruchu. No i nie żrem zapewne tyle co wy. hahaha.
2008-05-06 13:46:30

odpowiedz
Antoni

Człowiek je............
2008-11-01 16:28:50

odpowiedz
monikk5

Kochana ja w wieku 15 lat wyglądałam jak anorektyczka. Poczekaj jak będziesz miała 30 i do tego po ciąży. Nie drwij z innych bo tobie też może się to przydażyć. A tak w duchu to chciałbym żebyś utyła miała byś za swoje!!!
2008-08-05 12:46:13

odpowiedz
jaga

Poczekaj kilka lat, jesteś jeszcze młodziutka. ciekawe czy wtedy bedziesz taka mądra
2008-08-01 09:36:53

odpowiedz
niemamowy7

A na stronę pewnie weszłaś sprawdzić jak można sie pozbyć szyi w której masz o 5 kg za dużo :D
2008-05-06 14:17:31

odpowiedz
mlodamama
mlodamama

To się ciesz malutka.Może i jesteś szczupła ale nie masz tego co mają tu wszystkie dziewczyny-rozumu.Ja na twoim miejscu to zgłosiłabym reklamacje do stwórcy i ustawiła się w kolejce.
2008-05-06 13:56:31

odpowiedz
malami
malami

Witam, spodenek nie stosowalam ale pasy wcale nie jest taki "skuteczny" ten pas to mit, o ktorym juz muwil Arnold Sz.
2008-02-27 09:39:57

odpowiedz
modzianka
modzianka

nawet gdy ubierzecie spodenki i pochodzicie po domu to efekt juz jest tzn cialo pod spodenkami jest bardzo spocone.polecam!!!
2008-04-08 22:46:58

odpowiedz
happywomen77

Dziewczyny ja mam taki szeroki pas którym ściagałam sie po ciażach-(były dwie) i przed każdymi ćwiczeniami owijam brzuch folią spożywczą i tym pasem,fajny efekt jest potem,tłuszczyk się wytapia że hej,polecam.
2008-03-06 06:51:52

odpowiedz
Patii

Ale ja mam 12 lat i waże chyba 70 kg. :( i chę bardzo bardzo bardzo bardzo schudnąć plis pomuszcie. ;(
2008-04-04 20:21:12

odpowiedz
anetka29111
anetka29111

Byłam o rok starsza od ciebie i zrzuciłam 8 kg w bardzo krotkim czasie!! Dam Ci jedna rade,cwicz ,cwicz i jeszcze raz cwicz! kiedy bedziesz miała wiecej wolego czasu bobiegaj na swierzym powietrzu,wez rower i jedz pare kilometrow! zrezygnuj z slodyczy, od czasu do czasu zjedz cos slodkiego ale nie duzo!
2008-05-07 23:25:31

odpowiedz
miska
miska

chcieć, to móc w Twoim wieku wyglądałam jak bombka choinkowa, potem drastycznie schudłam (żadne diety, chyba zwykłe dorastanie i więcej ruchu) Powodzenia
2008-04-06 00:42:20

odpowiedz
technotr
technotr

ktos probowal te spodenki??
2008-02-22 10:49:57

odpowiedz
Renata

Cześć :)powiem wam dziewczynki że ja kiedyś kupiłam pas na prąd Sauna coś tam reklamowany w tv i powiem tak po chwili naprawde było pod nim mokro ale........potem mnie zaczoł kopać prąd kurka szok a nie wspomne już o poparzeniach ,bo jak dam na niską tęp.to nie daje efektu jak podkręce to grozi poparzeniem,mimo straconych 300 zł wywaliłam go i kupiłam w sklepie po "5 zł"spodenki i nosze je do spania i czasem w dzień są super, cellulit sie zmniejsza choć nie bardzo wierzyłam że z takiego sklepu będzie taki, super towar jeszcze poluje na taki pas bo poprzedni mi pęk słaba guma jest i nie można za bardzo go naciągać pozdrawiam cieplutko.moje gg 13536594 jak by ktoś mi mógł podać jakieś ćwiczonko na smukłe biodra będe bardzo wdzięczna
2008-11-01 09:32:17

odpowiedz
mariki
mariki

Hej ja nie korzystalam z tych spodenek, ale mam pas i jestem bardzo zadowolona. Kupilam go w markecie za ok 40 zl, zakladam go zawsze pod bluze jak ide na silownie. Jest na rzep, gdy uzylam go po raz pierwszy to szybkim ruchem pociagnelam za rzep i na podloge z pod pasa chlupnal pot jak z wiadra :). Naprawde polecam cudow nie zdziala ale na pewno wspomaga odchudzanie.
2008-03-10 17:07:29

odpowiedz
agag

WYPÓBOWAŁAM I POLECAM
osobiście uprawiam spinning 4 razy w tygodniu właśnie w tych spodaekach i powiem, że są efekty!!!! widiczne!!! a przede wszytskim nie mam już celulitu!!! polecam szczerze a do tego l-karnityne na godzine prfzed treningiem. I NIE OSZCZĘDZAJCIE SIE!!!
2008-03-13 13:59:17

odpowiedz
facet

Czy Wy nie widzicie że ten pierwszy post to reklama !

Nie dajcie się nabrać. Pocić się to nie znaczy chudnąć. Jeżeli by tak było to wystarczyłoby siedzieć godzinę dziennie w saunie ;)

Drogie Panie,
zdrowe odzywianie (ale nie głodzenie się) i trochę ruchu a efekty przyjdą z czasem same i na trwałe. Trzeba sobie tylko ten pozytywny nawyk wyrobić.

pozdrawiam
2008-05-06 12:52:23

odpowiedz
niemamowy7
niemamowy7

nie gdzie u góry drogi Panie ;)
Wiadomo wiadomo ale i tak nikt (nawet jesli chcialby/chciałaby kupić) nie kupuje nic na chop siup w pierwszym linku podanym diabli wiedzą przez kogo- i to nawet jeśli miały by się kobitki co poniektóre skusić. Przecież nikt dorosły nie wskakuje do sklepu internetowego od razu po podaniu linka i nie rzuca sie w wir zakupów. A rozmowa dotyczy czy działa czy nie działa taki pas i ja tu widzę zasadniczą różnicę.

Ale podzielam zdanie ze sam pas to nie jest odchudzanie. Dieta, ćwiczenia, na końcu suplementy i wszelkiego rodzaju akcesoria. A jeśli ten pas ma komuś pomóc utrzymać się w dyscyplinie diety, czy być jednym z motywujących elementów w dalszym stosowaniu diety i ruchu - to ja nie widze nic zdrożnego.
Pozdrawiam cieplutko i miło nam, że Panowie tutaj zaglądają :)
2008-05-06 12:59:33

odpowiedz
jua

spierdalajcie chce normalno strone a nie jakies hujstwo waze 50kgi chodze do 6 kl wieęc gowno tu macie zresztom tak jak wszyscy
2008-05-30 18:27:41

odpowiedz
Renata

słownictwo i pisownia wskazuje na klasę ale robotniczą z domieszką ulicznej bez wychowania przez rodziców ale pijaków i meneli z pod budki z piwem,:)a takimi tekstami to możesz jechać mamie albo tacie jak ci pozwolą .
2008-11-01 09:41:31

odpowiedz
facet

ojjj kupują ludzie na "chop siup", szczególnie jak są zdesperowani.

A czy skuteczne ? Wątpie. Jedyna skuteczność może być na zasadzie placebo. Jeżeli ktoś uwierzy, że ćwicząc w tym szybciej schudnie i dzięki temu zacznie ćwiczyć to efekt będzie ale nie dzięki Pasom ale dzięki ćwiczeniom.

pozdrawiam również ;)

PS faceci też się odchudzają tylko mniej o tym mówią ;)
2008-05-06 13:12:44

odpowiedz
niemamowy7

Po pierwsze niezmierni mi miło rozpocząć z Panem tę przesympatyczną rozmowę (aczkolwiek nasze zdania troszeczkę się różnią i miałam ochotę wyraz przesympatyczną zaznaczyc srednikami;) )
Zgadzam sie na zasadzie placebo.I o to mi konkretnie chodziło więc doszlismy do porozumienia :) ;)
Ale jeśli chodzi o desperatów...hm, jestem desperatką która chce się pozbyć zbędnych kilogramów, jednak w moim przypadku desperacja umiejscowiła się w stosowaniu "reżimu" diety. A już najbardziej ubolewam nad tym że niektórzy mogą ćwiczyć a nie chcą, a ja tak bardzo chcę a nie mogę ;) Więc co pasami się poobkładam. Ot co to to nie. Ale nie powiem o spodenkach myślałam, ale na lato i to do jazdy rowerem.

p.s a kobiety się odchudzają i mają w tym temacie najwiecej do powiedzenia ;)
2008-05-06 13:38:32

odpowiedz
facet

Są różni desperaci ;)
2008-05-08 10:45:46

odpowiedz
magdusia
magdusia

oj mają kobitki duzo do powiedzenia, ale..... nie zawsze mądrze:) hehe... ilość nie przechodzi w jakość..... nie chcę jednak tu wszczynać żadnych kłótni..... pan ma rację, taki pas działa na zasadzie sauny, a na saunie pocimy się, czyli wydalamy wodę i .... to jest dobre, bo np. pozbywamy się toksyn:) nie ma jednak czegoś takiego jak "efekt wytapiania się tłuszczyku" .... owszem, l-karnityna i spodenki mogą pomóc w przypadku spinningu, o którym tu jedna pani pisze, ale chodzenie w spodenkach po domu..... :) to tylko zapocenie 4 liter i nic więcej......:) ale tak jak mówicie, niektóre rzeczy działają na nas jak placebo i jeżeli kogoś stać i takie kłamstewko może pomóc.... to czemu nie??? jednak fajnie czasem czegoś poużywać w miarę świadomie:) bo akurat pas czy spodenki nie zrobią nam krzywdy (no chyba że grzybica miejsc intymnych gdy tak chodzimy po domu cały dzień lub co gorsza śpimy w tym, bo i takie wersje słyszałam), ale jakby tak juz zupełnie bez wiedzy podejść suplementów...... może być groźnie.....
2008-05-08 12:20:17

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt