Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Ćwiczenia » Skakanka

Ćwiczenia - Skakanka

vinaros

Super sposobem dla osób z duzą pupą i udami jest skakanie na skakance.Polecam .Dobra muzyka i domowe zacisze zapewni dobry klimat na wyciskanie siódmych potów.Pozdrawiam :D
2008-03-20 13:57:23

odpowiedz
aila
aila

Już od dawna rozważam zakup skakanki. Powstrzymuje mnie tylko stopień zagracenia mojego mieszkania (kompletny brak miejsca do "kręcenia" skakanką, chyba bym musiała zdemontować żyrandol!) i myśl o sąsiadach mieszkających poniżej. :D Niedługo w akcie desperacji albo zacznę skakać "na sucho", albo wyjdę do parku robić z siebie lokalną atrakcję. :D
2008-03-20 15:32:53

odpowiedz
niemamowy7

Ja wczoraj zakupiłam skakankę w mieszkaniu trudno się zmieścić bo córka chodzi cały czas obok mnie i mogłoby być nieciekawie :( Ale wypróbowałam korytarz-nawet się nadaje-tylko sąsiadka nie wiem co powie na moje wygibasy ;) Pozostaje mi jeszcze piękne podwórko u moich rodziców.
2008-04-06 08:44:54

odpowiedz
vinaros

Jak się chce to można wszystko.Ćwiczenia na świeżym powietrzu to już wogóle super.Pozdrawiam:)))
2008-04-07 15:22:34

odpowiedz
niemamowy7
niemamowy7

Chciałam jeszcze chodzić po schodach ale mam jednopiętrowy budynek ;) Troche mało ;)
2008-04-07 17:50:17

odpowiedz
mlodamama
mlodamama

Ja kupiłam sobie kiedys hula hop ale za chiny ludowe nie umie tym kręcić:)Nawet mój mąż sie ze mnie smieje bo on umie a ja nie.Tak mnie to wkurzyło że nie chce mi wychodzić że cisnęłam nim w kat, a podobno pomaga w uzyskaniu ładnej talii.
2008-04-08 13:04:26

odpowiedz
sopelek
sopelek

DZIEWCZYNY JA DOSTAŁAM "KRĄZEK UFO " SUPER EFEKT .ZAJMUJE MAŁO MIEJSCA WIEC NIE WYMAGA DUZYCH POMIESZCZEN LUB WYCHODZENIA Z DOMU
2008-04-10 23:00:16

odpowiedz
ulcia13

A co to takiego jest ten KRĄŻEK UFO? Mam mieszkanie malutkie więc może na tym poćwiczę? :))
2008-08-09 15:30:30

odpowiedz
swietlik
swietlik

sopelku co z tym blogiem?ciężko Cię znaleźć:(ale dalej trzymam kciuki i powodzenia życzę:))))))))
2008-04-11 08:44:02

odpowiedz
sopelek
sopelek

czesc kochana .no mój problem juz sobie trwa .codziennie wchodze i wpisuje moje wiesci .jak narazie te początkowe bo nic sie nie zapisuje .kiedy sie juz doczekałam (wczoraj ) pojawienia blogu chciałam wpisac wiadomosc no i pierwsza próbną zapisało ale juz kolejnej nie .chcąc byc sprytniejszą od tej upartej maszyny weszłam na pierwszy zapis i chciałam go edytowac aby dopisac choc wstepik ale jej juz nie zapisało .wrezultacie blog znów zapadł sie nie wiadomo gdzie wiec znów czekam .juz trace nadzieje ze bede mogła sie z wami dzielic moimi przemysleniami ,sukcesami itd a tak bym chciała .moze sie doczekam narazie czytam i komentuje wasze dokonania .pozdrawiam
2008-04-11 09:02:17

odpowiedz
inka
inka

:) skakankę posiadam ;P i podwórko
i ogromną dawkę wstydu - więc od 3 miesięcy schowana skakanka siedzi w pudle....

chyba zacznę jednak skakać w nocy :) gdy sąsiedzi śpią :P

i ściągam na moją wieś rower swój stary aby podreptać wkoło jeziorka - zapraszam na rowerowe eskapady ....... okolice Poznania :)
2008-04-15 00:08:52

odpowiedz
niemamowy7
niemamowy7

Hej Inka Czyż nie pochodzisz z okolic Wolsztyna??? To miejsca z okresu mojego dzieciństwa-gdy babcia jeszcze żyła jeździłam do Żodynia. Może znasz tę miejscowość??? W pobliżu są fajne jeziorka np. w Obrze :D
2008-04-15 18:13:25

odpowiedz
inka
inka

hej,
do Wolsztyna mam jakieś 40 km. i slabo znam tę okolicę... bardziej już Zieloną Górę :)
ale też mam jeziorka i lasy..... :)

zapraszam na letnie pluskanie w jeziorach
2008-04-16 22:52:45

odpowiedz
roksana

Czy naprawde skakanie na skakance daje efekty?
ile trzeba skakac i jak?
na jednej nodze na 2??
2008-04-17 10:34:18

odpowiedz
Macki

Pewnie,że skakanie daje efekty.Ćwiczysz w ten sposób kondycję,wytrzymałość...Chcesz mieć super nogi to skacz,skacz!
2008-12-01 17:42:50

odpowiedz
hehe

Ja proponuję skakać najpierw na jednej żeby sobie lepiej efekt z drugą nogą porównać ;)
Żarcik :P
2008-04-17 19:13:04

odpowiedz
nitka88
nitka88

Ja skacze w sposób bokserski, czyli dwa przeskoki na jednej nodze i dwa na drugiej w bardzo szybkim tempie. Minuta skakania, po czym minuta odpoczynku i tak aż do upadłego :P
Pamiętam to jeszcze z treningów kick-boxingu i naprawdę polecam, choć osobą niewprawionym, może to sprawić problem... Życze powodzenia!!! :)
2008-04-24 01:50:38

odpowiedz
facet

KickBoxing jest fantastyczny na kondychę i dobre samopoczucie. Polecam.
Dobry też jest bieg bokserski.
2008-05-09 12:03:32

odpowiedz
drapiezna7

Ja odchudzam sie od 21stycznia tego roku.Do dnia dzisiejszego udało mi sie zgubić 11,5kg wazę teraz 57kg.Skakanka jest super tylko cały cięzar radze przeniosic na pięty,żeby nie miec łydek kulturysty i żeby nie przybrac zbytnio na masie mięsniowej,bo tego przecież nie chcemy.Poleac równiez hula hup w talii miałam 103cm trochę pod linia pępka teraz mam 80cm wystarczy kręcic po 5min w prawo i lewo żeby juz po tyg zobaczyc efekty u mnie to było 3cm!!!w ciagu tygodnia na boczki polecam twister i ogólnie aeroby na spalanie tłuszczu naprawde warto to dla siebie zrobić!!!powodzenia i wytrwałości!!!
2008-05-06 12:38:40

odpowiedz
ulcia

Skakanka i owszem, hula-hop też mam. Ale co to jest twister bo jak brzucha mogę się pozbyć tak boczki zawsze mi zostają.
2008-06-03 10:02:31

odpowiedz
edi

mam dokładnie tO SAMO! badzo chce schudnąc ale ta skakanka mi nie pomaga
2008-08-05 20:29:07

odpowiedz
didi_2007

Własnie powielam pytanie, co to jest twister????????????
2008-06-04 15:59:30

odpowiedz
modzianka
modzianka

twister to taki okrągły płaski przyrząd od spodu ma mniejsze kółko które trzyma sie podłoża a ty wchodzisz na to wieksze kółko-"twister" obracasz sie w lewo i prawo,fajna zabawa ale trzeba uwazac zeby nie fiknac z tego ;)
2008-06-04 23:13:25

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt