| vinaros | Super sposobem dla osób z duzą pupą i udami jest skakanie na skakance.Polecam .Dobra muzyka i domowe zacisze zapewni dobry klimat na wyciskanie siódmych potów.Pozdrawiam :D |
| aila | Już od dawna rozważam zakup skakanki. Powstrzymuje mnie tylko stopień zagracenia mojego mieszkania (kompletny brak miejsca do "kręcenia" skakanką, chyba bym musiała zdemontować żyrandol!) i myśl o sąsiadach mieszkających poniżej. :D Niedługo w akcie desperacji albo zacznę skakać "na sucho", albo wyjdę do parku robić z siebie lokalną atrakcję. :D |
| niemamowy7 | Ja wczoraj zakupiłam skakankę w mieszkaniu trudno się zmieścić bo córka chodzi cały czas obok mnie i mogłoby być nieciekawie :( Ale wypróbowałam korytarz-nawet się nadaje-tylko sąsiadka nie wiem co powie na moje wygibasy ;) Pozostaje mi jeszcze piękne podwórko u moich rodziców. |
| vinaros | Jak się chce to można wszystko.Ćwiczenia na świeżym powietrzu to już wogóle super.Pozdrawiam:))) |
| niemamowy7 | Chciałam jeszcze chodzić po schodach ale mam jednopiętrowy budynek ;) Troche mało ;) |
| mlodamama | Ja kupiłam sobie kiedys hula hop ale za chiny ludowe nie umie tym kręcić:)Nawet mój mąż sie ze mnie smieje bo on umie a ja nie.Tak mnie to wkurzyło że nie chce mi wychodzić że cisnęłam nim w kat, a podobno pomaga w uzyskaniu ładnej talii. |
| sopelek | DZIEWCZYNY JA DOSTAŁAM "KRĄZEK UFO " SUPER EFEKT .ZAJMUJE MAŁO MIEJSCA WIEC NIE WYMAGA DUZYCH POMIESZCZEN LUB WYCHODZENIA Z DOMU |
| ulcia13 | A co to takiego jest ten KRĄŻEK UFO? Mam mieszkanie malutkie więc może na tym poćwiczę? :)) |
| swietlik | sopelku co z tym blogiem?ciężko Cię znaleźć:(ale dalej trzymam kciuki i powodzenia życzę:)))))))) |
| sopelek | czesc kochana .no mój problem juz sobie trwa .codziennie wchodze i wpisuje moje wiesci .jak narazie te początkowe bo nic sie nie zapisuje .kiedy sie juz doczekałam (wczoraj ) pojawienia blogu chciałam wpisac wiadomosc no i pierwsza próbną zapisało ale juz kolejnej nie .chcąc byc sprytniejszą od tej upartej maszyny weszłam na pierwszy zapis i chciałam go edytowac aby dopisac choc wstepik ale jej juz nie zapisało .wrezultacie blog znów zapadł sie nie wiadomo gdzie wiec znów czekam .juz trace nadzieje ze bede mogła sie z wami dzielic moimi przemysleniami ,sukcesami itd a tak bym chciała .moze sie doczekam narazie czytam i komentuje wasze dokonania .pozdrawiam |
| inka | :) skakankę posiadam ;P i podwórko |
| niemamowy7 | Hej Inka Czyż nie pochodzisz z okolic Wolsztyna??? To miejsca z okresu mojego dzieciństwa-gdy babcia jeszcze żyła jeździłam do Żodynia. Może znasz tę miejscowość??? W pobliżu są fajne jeziorka np. w Obrze :D |
| inka | hej, |
| roksana | Czy naprawde skakanie na skakance daje efekty? |
| Macki | Pewnie,że skakanie daje efekty.Ćwiczysz w ten sposób kondycję,wytrzymałość...Chcesz mieć super nogi to skacz,skacz! |
| hehe | Ja proponuję skakać najpierw na jednej żeby sobie lepiej efekt z drugą nogą porównać ;) |
| nitka88 | Ja skacze w sposób bokserski, czyli dwa przeskoki na jednej nodze i dwa na drugiej w bardzo szybkim tempie. Minuta skakania, po czym minuta odpoczynku i tak aż do upadłego :P |
| facet | KickBoxing jest fantastyczny na kondychę i dobre samopoczucie. Polecam. |
| drapiezna7 | Ja odchudzam sie od 21stycznia tego roku.Do dnia dzisiejszego udało mi sie zgubić 11,5kg wazę teraz 57kg.Skakanka jest super tylko cały cięzar radze przeniosic na pięty,żeby nie miec łydek kulturysty i żeby nie przybrac zbytnio na masie mięsniowej,bo tego przecież nie chcemy.Poleac równiez hula hup w talii miałam 103cm trochę pod linia pępka teraz mam 80cm wystarczy kręcic po 5min w prawo i lewo żeby juz po tyg zobaczyc efekty u mnie to było 3cm!!!w ciagu tygodnia na boczki polecam twister i ogólnie aeroby na spalanie tłuszczu naprawde warto to dla siebie zrobić!!!powodzenia i wytrwałości!!! |
| ulcia | Skakanka i owszem, hula-hop też mam. Ale co to jest twister bo jak brzucha mogę się pozbyć tak boczki zawsze mi zostają. |
| edi | mam dokładnie tO SAMO! badzo chce schudnąc ale ta skakanka mi nie pomaga |
| didi_2007 | Własnie powielam pytanie, co to jest twister???????????? |
| modzianka | twister to taki okrągły płaski przyrząd od spodu ma mniejsze kółko które trzyma sie podłoża a ty wchodzisz na to wieksze kółko-"twister" obracasz sie w lewo i prawo,fajna zabawa ale trzeba uwazac zeby nie fiknac z tego ;) |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt