Forum » Ćwiczenia » domowe zabiegi
| wiola | Ja z fusami od kawy robię tak: ok. 3 łyżek kawy zalewam gorąca wodą. wody wlewam trochę, ponieważ chcę , żeby przypominało to papkę.jak już trochę przestygnie dodaje po 10 kropli olejku cynamonowego i grejpfrutowego.a żeby papka lepiej się trzymała skóry, to dodaję trochę balsamu do ciała.(ponieważ jestem stuknięta na punkcie odchudzania dodaję oczywiście coś co wyszczupla ,albo coś na celulit.)Nakładam to na uda, pupę i brzuch(teraz już wiecie dokładnie z czym mam problem). staram się to robić w miarę szybko, żeby papka nie wystygła. zawijam to folią spożywczą, zakładam dresy i mocno okrywam się kołderką. jeżeli poczujecie po kilku minutach, że czujecie cieplo, to super,bo powinno to trochę grzać. I tak siedzę sobie około 40 minut.oczywiście po umyciu się wcieram balsam wyszczuplający albo na cellulit. przed nałożeniem maseczki dobrze by było zrobić peeling. |
| stokrotka | to świetny sposób musze go wyprubować |
| wiola | Na pewno na takie domowe zabiegi dużo z portfela nam nie ubędzie. te zawijania poprawiają bardziej wygląd skóry niż wyszczuplają.Robi się jędrna i gładka. bardzo dużo dobrego słyszałam o maseczce DERMAGLIN,tylko że jest ciężko ją dostać w dużych opakowaniach, poza tym jest trochę droga i wystarcza na dwa lub trzy zabiegi! |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt