Forum » Ćwiczenia » Początkująca prosi o rady ;)
| julie11 | Witam. Postanowiłam zrzucić parę kilo. Jeśli chodzi o moją figurę to szczególnie nie podobają mi się uda i łydki. Jeśli znacie, to prosiłabym o jakieś ćwiczenia a propo właśnie tych części ciała. |
| gaba | 6 weidera jest na pewno dobra na mięsnie brzucha, chociaż trochę nudna i czasami wyczerpująca. I musisz pamiętać, żeby potym rozciągnąć mięsnie brzuch (zresztą po każdym ćwiczeniu należy rozciagać mięśnie), bo inaczej możesz przez trzy dni chodzić zgarbiona (przypadke z autopsji ;P). Skakanka to dobry pomysł jeszcze fajny jest kick box jeżeli chodzi o nogi no i bieganie, pływanie, rolki - bardzo dobre na uda, spacery- to z kolei na łydki, rowerek, wymach nogami najlepiej z obciążeniem :), przysiady. I pamiętaj, że jeżeli będziesz ykonywać jakiekolwiek ćwiczenie które będzie wymagało zgięcia kolan, to kolana nie mogą wychodzić poza stopę, czyli nie przenosisz całego cięzaru do przodu bo moze być po łekotce - ostrzegam bo znam ten ból :). Głowa do góry, pierś do przodu i nie poddajemy się. Aha i zaczni od mniej intensynego treningu i zacznij go stopniowo powiekszać. Bo jak od razu pójdziesz na całość to szybko się możesz zniechęcić. Trzymaj się cieplutko :*. |
| foka56 | Wpisz w wyszukiwarkę A6W, znajdziesz dobre ćwiczenia. Poza tym - rower, bieganie, z na łydki i udka - skakanka. |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt