Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Ćwiczenia » Czy przy prawidłowej wadze...

Ćwiczenia - Czy przy prawidłowej wadze...

tomas2424

Moja waga praktycznie jest prawidłowa.Ale mam problem - to otyłość brzuszna.
W związku z tym mam pytanie : czy stosować ćwiczenia na brzuch i to pomorze czy może jeszcze się odchudzić?.
Jak na to zaradzić?,prosze o opinie.
2008-05-16 22:42:10

odpowiedz
ania57

witaj.jestem tu pierwszy dzien i probuje zorietowac sie jak to dziala,mialabym tez normalna budowe ciala gdyby nie brzuszysko,nie wiem do kogo Ty napisales to pytanie wiec pytam Ciebie Anna Bydgoszcz.pozdrawiam
2008-06-15 12:43:16

odpowiedz
gaba
gaba

Ja bym na twoim miejscu po prostu ograniczyła węglwodany i zrobiła sobie 6 weidera. Powinno pomóc :).
2008-05-16 23:09:25

odpowiedz
tatianka

moim zdnaie wystarcza bruszki duzo cwiczen na brzuch o wiele leiej ci pomoze zgubic to sadelko niz jakies odchudzanie owszem mozesz troche przystepowac
2008-05-16 23:08:00

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt