Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Ćwiczenia » Wyszczuplenie nóg

Ćwiczenia - Wyszczuplenie nóg

puszek

Witam! Moim największym problemem są dosyć masywne nogi. Udało mi się schudnąć ok. 5-6 kg ale najwięcej ciałka ubyło mi w okolicy brzuszka. Nogi nawet nie "drgnęły" (chyba, że tylko tak mi się wydaje). Chciałabym wyszczuplić uda i łydki. Może znacie jakieś fajne i efektowne ćwiczonka na spalenie tłuszczyku z tych okolic, nie wzmocnienie mięśni. Dodam że od pon. do pt. codziennie jeżdżę na rowerze, ok. 130 km tygodniowo. Teoretycznie nogi powinny mi zeszczupleć ale nie widzę powalających efektów. Proszę o radę.
2008-08-03 18:25:25

odpowiedz
monikk5

Cześć, ja natomiast mam odwrotny problem ma szczupłe zgrabne nogi a na brzuszku troche jest za dużo. Tak więc żeby zrzucić to z brzucha zaczęłam chodzić na step. Co sie okazało z brzucha nic nie zchodzi tylko z nóg. Zrobiły mi sie jeszcze szczuplejsze i są ładnie wyrzeźbione. Nie mam celulitu, wszyscy mi sie pytają jak to robię. Ale ja natomiast chciałabym wuszczuplić brzuch. Oprócz stepu robię też codziennie brzuszki - ale marny efekt. Tak więc uważam,że każdemu wchodzi w inne miejsce - jednym w uda i innym w brzuch. I tak naprawdę to nie nie wiem jaki jest złoty środek na nogi. Pa
2008-08-05 12:42:13

odpowiedz
zuzka

monikk5 na brzuszek polecam aerobiczną szóstkę Weidera :) http://wdziek.info/aerobiczna_6_weidera.html
zostało mi jeszcze 2 tyg całej serii tych ćwiczeń a efekty... efekty pojawiły się juz po tygodniu sumiennej pracy :) brzuszek jest ładnie wyrzeźbiony, a i fałdki znikneły!
2008-08-13 19:22:29

odpowiedz
kussolj

szcze to ja te ćwiczenia robiłem przez 4 tygodnie (Boże czemu przestałem) i bardziej nogi mi wyszczupliło niż brzuch :p
2008-09-03 20:10:26

odpowiedz
anulka

ja chodzilam na zajecia rollmasaz , i powiem wam ze bez diety schudlam ok 2cm w udach , 3cm w talii. fajna skóra jest po tym ale minus cena drogo 300-350zl za 10 masazy
2008-09-10 18:30:57

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt