Forum » Ćwiczenia » wczasy odchudzające / wzmacniające kondycję
| jadziam | Jestem tu po raz pierwszy, wiec witam wszystkich serdecznie :) |
| ona27e | hej Jadzia. ja tez szukam tgodniowych wczasów odchudzających. Moze razem sę wybierzemy??? skąd jesteś? ja z małopolski i szukam czegoś gdzie można dojechać autem i nie będzie kosztować jak wyjazd do ciepłych krajów. Mam coś na oku. 2 propozycje umieściłam dziś na moim blogu na dole. Popatrzysz? jakbyś wyraziła chęc wspolnego wyjazdu to daj znac: gg 4898783 |
| krycha | Byłam kilka razy na Kaszubach w Czapielskim Młynie w ośrodku ELF. Tam jest możliwość korzystania z diety strukturalnej wg dr Bardadyna lub oczyszczającej warzywno owwcowej wg Dr Ewy Dąbrowskiej. Ale fantastyczne są zajęcia ruchowe. Bardzo dobry jest dobór instruktorów do zajęć. Jest gimnastyka, aerobik, rozciąganie, zajęcia na poszczególne partie ciała, zajęcia w terenie z kijkami (NORD WALKING) z fachową rozgrzewką przed i rozciąganiem po. 1x w tygodniu spotkanie z panią dokror z Kościerzyny, która doradza i motywuje swoimi "pogadankami" w sztuce właściwego odżywiania. Oczywiście jest sauna mokra i sucha oraz grota solna. Ośrodek kameralny i w pięknym miejscu nad jeziorem. Pokoje 2 osobowe o średnim standardzie, ale z łazienkami(trochę małymi) i z 2 średnimi ręcznikami. Zajęć jest tak dużo,że nie myśli się o brakach.I cały czas chodzi się w dresach co jest fantastycznym luzem na urlop. Serdecznie namawiam. Rezerwuje się przez internet. Fajnie przyjechać samochodem, bo można pojeździć po pięknych Kaszubach. Dojazd do Gdyni i potem PKS. |
| paula | maam pytanie jaki jest kosz takich wczasow i czy mozecie mi podac jakies namiary? |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt