Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Ćwiczenia » Garsc pytan!

Ćwiczenia - Garsc pytan!

kakadu

Witam wszystkich:)
Podjalem decyzje o zrzuceniu "masy"..tluszczowej;) Mam 190 cm wzrostu i 94 kg, wiec chcialbym chociaz 5 kilogramow zrzucic. Zamierzm nie jesc w ogole slodyczy i przekasek miedzy glownymi daniami. Chcialbym sie dowiedziec ponadto ile powinienem jezdzic na rowerku stacjonarnym dziennie? Czy koiecznie na maksymalnym obciazeniu, czy raczej nalzejszym? Moj rowerek ma 8 stopni obciazenia i na ostatnim po 10 minutach jestem caly mokry, a na 4 np. po przejechaniu 50 minut prawie nie odczuwam zmeczenia. Jak wiec powinno byc?
Aha, czy moge spozywac napoj typu coca cola light? Czy on tez tuczy?:)

Pozdrawiam
2009-07-09 12:37:24

odpowiedz
modzianka
modzianka

witam;) wiec slodkie napoje odstaw zupełnie. Jesli trenujesz gdzies na silowni mozesz pic wode mineralna z dodatkami cos w stylu aqua plus czy jakos tak.a co do rowerku to zacznij od tego obciazenia po ktorym po30 minutach treningu jestes zmeczony i jezdzij dopoki nie zahartujesz organizmu jak juz taka dawka nie bedzie robila na tobie wrazneia podnies obciaznik ;) hmm a tak pozatym to po co sie odchudzasz? Musisz byc niezly misiaczek ;)
2009-09-04 13:53:31

odpowiedz
karolina

jak chcesz się czegoś więcej dowiedzieć to możesz sobie wejść na www.twoj-sport.pl, to jest serwis dla ludzi aktywnych, którzy interesują się sportem, ale zamieszczone są tam fajne artykuły na temat ćwiczeń, aktywności. Ja często tam wchodzę, nawet się zarejestrowałam:-)
http://www.twoj-sport.pl/aktualnosci/2290-rola-aktywnosci-ruchowej-w-odchudzaniu.html
2010-09-04 16:49:57

odpowiedz

Nota prawna | Uwagi i opinie | Copyright odchudzanie.org.pl