| asiulek.k | mam pytanko czy wy też macie podczas odchudzania problem z załatwianiem. Ja załatwiam się raz w tygodniu to chyba troszkę za mało. Herbatki przeczyszczające nie pomagają. Co kam zrobić żeby to poprawić. Chę dodać, że mi się po prostu nie chce. |
| Olka | Ja też miałam taki problem i lekarz stwierdził że to tzw. zespół jelita drażliwego. Zmiana diety na regularne posiłki więcej produktów bogatych w błonnik i samo minęło. Czasem wraca, ale wystarczy rozsądnie podejść do swojej diety i będzie ok. |
| malinia | http://www.colonc.pl/ |
| malinia | Hello :) |
| marcela | www.herbalrx.pl tam jest super produkt co się nazywa yerbadiet. Polecam. Działa niesamowićie. |
| mariki | no niestety tez mam ten problem, czasem nie zalatwiam sie przez 2 dni i robie sie wrecz zielona na twarzy :) i chce mi sie wymiotowac. Zadne herbatki mi nie pomagaly, w ubieglym tygodniu zastosowalam xenne extra i pomoglo. Nie chce jednak uzywac tego wiecznie bo jak sie uzalezni moj organizm to bez tabletek sam nic nie zdziala. Ostatnio bedac u lekarza powiedzialam o tym mojej pani doktor, odpowiedziala ze to normalne, ze organizm sie broni i ze powinno to ustapic. |
| aska31 | też miałam ten problem, ale przeszłam na dietę oczyszczającą i teraz chodzę do ubikacji nawet i 3 razy dziennie. od listopada co rano piję szklankę wody z octem jabłkowym na czczo /1/3 octu jabłkowego i dolać ciepłą wodą/. Jak nie ma octu jabłkowego, to sok z cytryny z ciepłą wodą i obowiązkowo 3 suszone śliwki - pamiętaj - na pusty żołądek! |
| basia | więcej nabiału ja też na początku to miałam i zioła uspakajające |
| szpilka | A to ciekawe. Ja też mam z tym problem. Zaczne pić herbatki przeczyszczające, to powinno zadziałać na mnie. |
| agag | Polecam blonnik :) rano i wieczorem 2 tabletki a o problemach z przeczyszczaniem zapomnicie :) |
| giselle | Tak, blonnik to najlepsza rzecz na problemy z przeczyszczaniem, tylko ze ja bym polecala zamiast w tabletkach dostarczac blonnik w diecie: jesc musli, pelnoziarniste pieczywo i brazowy ryz, a do tego duzo warzyw, nawet mrozonych,dobre sa te gotowe mieszanki z frosty i owocow, przde wszytskim jablek! przy okazji mozna witaminy uzupelnic! |
| kinzia | witajcie, blonnik w tabletkach jest ok tylko trzeba pamietac zeby pic duuuuuzo wody |
| sopelek | dziewczyny jesli macie taki problem to proponuje jesc w niewielkich ilosciach pestki dyni co poprawia ten proces no i jabłka zawsze dobrze działały na zaparcia -z tego co wiem . |
| sun | Witajcie, ja jestem na DIECIE SB i tez spotkał mnie tez problem. pomaga picie siemienia lnianego(zawiera błonnik i jest bardzo zdrowe).herbatek pije mase i nic nie pomagaja.Pije zielona czerwona jakies mieszanki ziołowe..ale nie jem weglowodanów dlatego mnie blokuje.I trzeba pamietac o duzej ilosci wody przez cały dzien. O i kapusta kiszona tez podobno pomaga, i sok z cytryny. |
| Roksana | czesc tez mam problem z załatwianiem, |
| Karolina | Moze masz przepukline przelyku tak to brzmi, mozna sprawdzic na gastroskopii najlepiej wowczas jesc malo a czesto tak zeby jedzonko nie wracalo i przed snem najpozniej o 19.00 jak chodzisz np spac o polnocy zastosuj takie odzywianie a na pewno Ci pomoze :) |
| budrys | polecam SENES ( w aptece każdej powinien być za grosze ) - piję w formie herbaty raz dziennie - nie mam absolutnie żadnych problemów ! |
| gosiaczek1977 | dziekuje za rade:) zastosuje i zobaczymy |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt