Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Diety » płacę za nałóg

Diety - płacę za nałóg

basia

skończyłam z paleniem niestety ważę 20 kg więcej czy kiedyś wrócę doswojej wagi
2008-02-20 14:38:18

odpowiedz
kussolj

wrócisz ... ale szybko musisz znaleść motywację nim waga się na dobre ustabilizuje ... jednak już lepiej mieć te 20kg niż palić ... to okropnie niezdrowy nałóg :|
2008-09-03 20:05:02

odpowiedz
andrea66

No nie wiem już co lepsze. A ty chyba ani nigdy nie paliłaś ani nie przytyłaś 20 kg w kilka miesięcy. Motywacja piękna rzecz, tylko ile razy w życiu człowiek musi sobie czegoś odmawiać. Jak mam być szczera to też myślę o powrocie do nałogu palenia, dlaczego?... ponieważ jak paliłam to mogłam jeść normalnie i nie tyłam a teraz po 9 miesiącach niepalenia mam dobre 15 kg nadwagi a nie mam już sił na kolejną walkę a już przestałam się sobie podobać. I boję się że będzie jeszcze gorzej.
2008-09-08 00:41:32

odpowiedz
budrys
budrys

Rzucić palenie ? Cóż trudnego ? Tyle razy to robiłem
klasyka niemal
Rzucałem więc wielokrotnie i wielokrotnie tyłem
ostatnio przygotowałem się w taki sposób , że schudłem 16 kg i rzuciłem
efekt ?
nie paliłem 7 miesięcy i przytyłem 21 kg.
masakra !
No cóż , za chwile znowu spróbuję ...
2008-09-08 07:42:20

odpowiedz
babajaga

nie palę 4 miesiące ,na poczatku jadłam więcej ale potem zorientowałam sie że mam problem co zrobić z rękami i zaczęłam robić na drutach sweterki-no i sie udało,waga stoi w miejscu a nawet ma tendencje spadkowe.powoli spadniesz z wagi a zdrowie najważniejsze i pieniądze w kieszeni albo w skarbonce-mozna przeznaczyc na odchudzanie
2008-02-22 10:46:58

odpowiedz
basia

szkoda że tak póżno się otym dowiedziałam ja nie palę rok a tu właśnie chodziło o ręce narazie wytrzymuję ale uwierzcie gdyby nie rodzina niewiem czy dała bym radę bużki Baba
2008-02-22 13:36:24

odpowiedz
iza12

Basiu znam ten ból :( niestety :(
2008-02-20 20:00:07

odpowiedz
basia

wodaJana ibłonnik z ananasem uwaga naprawdę pomagają zmniejszają uczucie głodu atak wogóle to dzięki że mnie pocieszyłaś ja musszę stracicć na wadze mam kiepski kręgosłup szkoda tylko słodkich batoników
2008-02-21 20:16:20

odpowiedz
ilona19

pewnie ze tak tylko wytrwalosc ja juz nie mam sil z walka i dlatego od jutra celibat nic nie jem
2008-02-20 14:49:51

odpowiedz
basia

mam 39 lat ale chyba nie jestem za stara icelibat we wszelakim słowa znaczeniu jeszcze mni nie dotyczy jak myślisz
2008-02-20 14:56:48

odpowiedz
Hipcia

Nie pale juz od lutego 2006.Niestety jeden nałóg zastąpiłam drugim.Przytyłam 20kg.Trace nadzieje czy kiedyś uda mi się to zgubić.Zawsze miałam nadwage,ale teraz wyglądam jak" hipopotam",nie obrazając oczywiście zwierzaka.Waze 105kg.TO naprawde góra tłuszczu do zgubienia.Próbowałam tak wielu diet że juz niewiem czy jest jakas ,której mój organizm nie testował.Ostatnio mąż kupił mi wielkie lustro,podajrzewam,że dlatego żebym sie sobie przyjrzała,jest dyskretny-stara się nie robić uwag na temat mojej tuszy,ale widze że nie patrzy na mnie jak kiedys.Jestem zdołowana,nieraz przychodzą mi do głowy takie pomysły jak np.powrót do palenia.Wtedy mogłam zamiast śniadanka,czy obiadku poprostu 'puścić dymka".Ludzie podbudujcie mnie troche,polećcie coś co daje efekty,cos co ulecza chore dusze.
2008-06-02 09:51:24

odpowiedz
Zdolowana

CZeść , no ja mam podobny problem :( Rzuciłam papierosy i przytyłam 10 kg :( niestety znowu pale - Żałuje bo nic to nie dało i waga nie spadła - więc nawet nie myśl o powrocie. Mój chłopak też inaczej na ,mnie patrzy i wykręca się zmęczeniem :(( z każdym dniem popadam w coraz większego doła :( niegdy nie byłam szczupła a teraz jestem jeszcze większa. Trzeba sie za siebie wziąść. Wspólnymi siełami łatwiej. Jak bedziesz chciała pogadać i zacząć to walke we dwoje pisz zdolowana_nadwaga@o2.pl Pozdrawiam
2008-06-24 13:30:39

odpowiedz
aanna

Mój mąż jest otyły już bardzo długo. I znaleźliśmy sposób. Nie powiem, że łatwy, ale skuteczny. Czy chciałybyście przez 3 miesiące pozbyć się 10 kilogramów i wciąż spadać z wagi?
Diety niedożywieniowe wyrzućcie w kąt. W ten sposób nigdy nie dacie rady. Przecież organizm trzeba dożywiać. Mój mąż wygrał, chociaż właściwie jeszcze walczy. Ale idzie tylko w dół. Jestem już o niego spokojna. To znaczy o jego zdrowie. W dziesięć miesięcy zgubić 30-40 kilogramów - (taka jest średnia)i nie wracać już do otyłości, to coś naprawdę wspaniałego. W najbliższego Sylwestra można być zupełnie innym człowiekiem. Tutaj są konsultanci: http://petrus.mojawaga.pl/index.php?ID=1111
2008-07-06 00:07:54

odpowiedz
modzianka
modzianka

ja przestalam palic ok1,5roku temu i przybylo mi kg troszke ale zwalczam:))))
2008-11-21 02:10:50

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt