Forum » Diety » Przykładowe menu
| szpilka | Dziewczyny podajcie taki jeden swój dzień diety. Od śniadania po kolacje. Co przegryzacie jak Was złapie głód? Co jecie w pracy/szkole/wyjeździe? |
| giselle | Sniadanie: musli z jogurtem naturalnym, drugie sniadanie w pracy: 2 kawalki wasa sport z szynka/chuda kielbasa/serkiem, obiad (zazwyczaj jeszcze w pracy, odgrzany w mikrofali) warzywa, czesto z mrozonki, lubie mieszanki z frosty,np warzywa po chinsku, do tego piers z kurczaka/ryba pieczona w folii, jakas surowka, zazwyczaj gotowa,kolacja: banan, jablko |
| Ciulasek | Kochana Szpileczko:* |
| basia | rano jem tyle ile chcę oprócz masła przed obiadem zjadam pieczywo waza posmarowane dżemem albo serem może być miód to mi uzupełnia słodycze których mibardzo brakujena obiad zawsz 2 dania lekkie zupy nie jem ziemniaków i sosów natomiast wszelakie mięso ryż kasze ibardzo dużo jarzyn podwieczorek jaqbłka albo jakiś jogurt kolacja o 17!!!!!! 2kromki z czym chcę uwaga prrzed każdym posiłkiem godzinę szklanka wody naprawdę działa Szpilko kochana powodzenia ja ważyłam 95 kg.teraz 86 przepraszam za błędy / |
| alak | Na śniadanko co chcę i do syta. |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt