Forum » Diety » Yerba Mate - polecam!!!
| leszek | Witam! |
| katka_39 | No tak - patrząc na Wojciecha Cejrowskiego - który pije YERBA MATE - to chyba coś w tym jest :-))) a gdzie kupujesz ta herbatkę??? |
| leszek | Witam! |
| magdusia | ja kupiłam w herbaciarni w pasażu handlowym zwykłą yerba mate... pierwszym razem myślałam, że ją wyleję - smakowała jak woda z petami namoczonymi:) ale po 2, 3 razie, gdy juz sobie wymierzyałam ile wsypać, jaka mi smakuje tęgość..... jest okej:) zaraz idę naparzyć:) ale Leszku, nie wiem, czy dobrze robisz jedząc tylko 2x dziennie..... spróbuj częściej.... a ze swej strony polecam też picie czerwonej takie właśnie sypanej z herbaciarni....pełnia smaku, nie to co torebki...... |
| YerbaManiak | Również polecam yerba mate i to nie tylko do odchudzania, ale np zamiast kawy, którą do tej pory piłem w nadmiernych ilościach. Zapraszam do dzielenie się opiniami o yerba mate na forum: http://www.yerbaherba.pl |
| gomar | Ja piję yerba mate już od dawna. Naprawdę bardzo dodaje energii no i przede wszystkim odchudza ( wyraźnie zmniejsza łaknienie ). Kupuję ją u importerów na Allegro. Teraz zaopatruję się u babki o nicku limonka13 . Ma bardzo duży wybór i niskie ceny ( do tego jeszcze naprawdę się na tym zna) |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt