Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Diety » Dieta dla każdego

Diety - Dieta dla każdego

mariki
mariki

Mniej jesc wiecej sie ruszac. Tracac 1 kg tygodniowo masz szanse na to ze twoja waga koncowa sie utrzyma i nie bedzie efektu jojo. Zapomnij o jakichkolwiek dietach, masz zmienic system odzywiania juz na zawsze a nie na tydzien lub kilka miesiecy. Nie objadaj sie, ogranicz slodycze do minimum i przede wszystkim ruszaj sie ile tylko sie da, chodz na spacery, biegaj, zapisz sie na kurs tanca, basen, silownie, aerobik, joge cokolwiek byle bys zmienil dotychczasowy styl zycia. Bez sensu jest rezygnowac z chleba, jogurtow, ziemniakow,ulubionych potraw, przeciez nie zrezygnujesz z tego na zawsze. Po prostu mozliwie ogranicz sie podczas odchudzania i zwieksz mocno wysilek fizyczny. Jak wytrwasz tak miesiac i dluzej to bedzie ci coraz latwiej, niektore nawyki wejda ci w krew. Powodzenia
2008-03-11 12:05:08

odpowiedz
joki

kurcze piszesz o siłowniach,basebach itd ale niekyórch nie stac na takie dodatki i lepiej ograniczyc wtedy jedzenie i cwiczyc w domu.
2008-03-13 12:15:58

odpowiedz
anusia697

Z tym jedzeniem to tak, da się jeść mniej, przynajmniej się próbuje, ale z tymi sportami to już gorzej... :( Albo nie ma czasu bo tak jak ja... praca, szkoła i tak wkółko, zero czasu dla siebie... a na ćwicznia po całym dniu już się nie ma siły nawet... Ja już nie wiem co na to wszytsko poradzic.
2008-03-12 15:28:47

odpowiedz
evita

zgadzam sie z anusią697. Ja stosuje diete (która szczerze mówiąc tez mi bokiem wychodzi),ale jeszcze gorzej jest z cwiczeniami. Dlaczego jeszcze nie znaleziono cudownego środka na schudnięcie.
2008-03-12 22:43:41

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt