Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Diety » zupa rybna

Diety - zupa rybna

giselle

Mam pytanie: czy macie jakis fajny przepis na zupe rybna? tak sobie ostatnio pomyslalam ze to przeciez moze byc super dietetyczne i zdrowe danie, ale nigdy tego nie robilam i chcialabym skorzystac z jakis wyprobowanych przepisow
2008-03-21 19:52:43

odpowiedz
monikw7

polecam goraco zupke pascala, nie raz ją gotowałam, robi furrorę ;))
a zamiast łososia można użyć filetu np. z pangi
http://poprostugotuj.home.pl/home/cookbook/351

jeszcze jeden przepis na rybę:
filet umyj (najlepsza panga, mintaj już nie jest tak dobry),
zasyp ziołami, np. oregano, zioła prowansalskie, majeranek, bazylia, a także przyprawa do ryb
najlepiej pozostawić to na noc w lodówce,
następnie zwinąć w rulonik i dobrze owinąć liśćiem pora, całość przekłuć wykałaczką, żeby solidnie trzymało w całości,
tak uformowane ruloniki gotować na parze.
Rybka jest przepyszna ;))
2008-05-12 23:05:09

odpowiedz
niemamowy7

Moja zupa rybna to: Ryba ;), marchewka,cebula, pietruszka, papryka czerwona, łyżka papryki w proszku (ja akurat lubię ostrą, troche wegetty do smaku. Zupka jest rewelacyjnie pyszna :D
2008-04-02 12:35:03

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt