Forum » Diety » Dieta garściowa
| niemamowy7 | Wczoraj oglądałam program Rozmowy w toku. Była mowa o diecie garściowej. Stosuje ktoś z was?Ciekawa jestem tej diety... |
| magdziaczek | Dzięki za informację, nie oglądałam tego programu, ale chętnie spróbuję zastosować tę dietę. Wydaje mi się być bardzo rozsądną i rzeczywiście uczącą dobrych nawyków żywieniowych. Zobaczymy może to będzie strzał w dziesiątkę. Pozdrawiam:) |
| niemamowy7 | (znalazłam). Wklejam link do str o diecie garsciowej: |
| aga | tez oglądałam ten program i zaciekawiła mnie ta dieta :) wcześniej o niej nie słyszałam, dzieki za linka :) juz zagladam.... |
| swietlik | hej:)ja się już zdecydowałam na dietę garściową:)poczekamy,zobaczymy:)ale taka opcja wydaje mi się wygodna-nie trzeba przeliczać kalorii i ważyć wszystkiego:P pozdrawiam:)) |
| jolecka | A czy ktos z was stosował dietę owocowo- warzywną dr. Ewy Dąbrowskiej? |
| madonna45 | a co w takim razie jesc w restauracjach? dzien dobry poprosze cos co ma najmniejsza objetosc?? podzielcie sie pomyslami |
| mariki | Ja uwielbiam jeść poza domem pizza, salatka grecka, sharma, kebab, i wiele innych potraw. Jeśli masz zamiar schudnac to traktuj restauracje jak fasrt fooda, jak coś złego i unikaj tego jak ognia. Jeszcxze przed 1 lutego nim podjelam walkę z nadwagą jadałam na miescie 3 razy w tygodniu a może i częsciej. Minęły juz 2 i poł miesiąca a jak jadłam takie żarcie hmmm niech pomyśle, sharama raz, pizza zero, frytki zero, kegak zero.... bilans super, i właśnie dzięki temu waze juz 9 kg mniej |
| niemamowy7 | Żeby było ciekawiej można poprosić o garść jedzenia ;) Ale tak na poważnie to przecież w każdej mozna kupić surówki sałatki i wcale nie muszą być kaloryczne. Zresztą każda z nas która tu jest wie co powinno się jeść a czego unikać więc napewno nie zjesz 250 ml tortu czekoladowego. |
| swietlik | niemamowy ma rację:)))))))))każdy wie co może zjeść:)trzeba sobie radzić nawet w restauracjach! |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt