Forum » Diety » Kapusciana dieta
| pora | Kapusniak " |
| basienka | Również znam tę dietę i miałam ją juz kilka razy. Efekt jo-jo murowany! jak tylko sie wróci do normalnego trybu jadania. Trzeba więc pamietać o radykalnej zmianie żywienia. Straciłam nawet 7 kg w ciagu 2 tygodni,ale w ciagu roku nadrobiłam 10kg.haha |
| basienka | Również znam tę dietę i miałam ją juz kilka razy. Efekt jo-jo murowany! jak tylko sie wróci do normalnego trybu jadania. Trzeba więc pamietać o radykalnej zmianie żywienia. Straciłam nawet 7 kg w ciagu 2 tygodni,ale w ciagu roku nadrobiłam 10kg.haha |
| sylwinka | Ja stosowałam te dietę. Co prawda nieznacznie ją zmieniłam, dostosowałam do swoich mozliwości smakowych. Dieta skuteczna, w ciągu 2 m-cy schudłam ok. 10 kg. Waga mi nie wróciła, ale w ostatnich tygodniach zbierało mi sie na wymioty. |
| foka56 | Próbowałam, efekty są. Mnie sie udawało w tydzień zrzucić 3-4 kg, ale za parę dni miałam je z powrotem. Zyczę powodzenia! |
| Iwona | Ja skoncze ta diete i bede nastepna miec co ma 1500 kalori.Bede robic przeplatanke,zobaczymy jak wyjdzie. |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt