Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Diety » Kapusciana dieta

Diety - Kapusciana dieta

pora

Kapusniak "
1 wiaska zielonej cebuli
1 glowka zielonej kapusty - NIE KISZONA
2 zielone papryki
2 duze puszki pomidorow(cale,krojone)
1 pek zielonego selera
1 paczka zupy cebulowej(w proszku)
4 marchewki
6 kostek wolowych
sol,pieprz,curri,listek bobkowy (moze nie byc curri)
Woda do gara,warzywa pokroic w male kawalki,kostki wol.zupa ceb, zagotowac.Na koniec wrzucic pomidory.Nie gotowac dlugo.Kapuste poszatkowac i mozna troche posolic nie duzo.

1 dzien-jemy zupe i owoce jakie chcemy" NIE BANANY"
2 dzien-jemy zupe i warzywa,surowe lub na parze" NIE OWOCE,FASOLE,GROCH I KUKURYDZE"
3 dzien-mieszamy- jemy zupe i 1 dzien z 2 dniem + pieczony ziemniak.
4 dzien-jemy zupe zjadamy 8 bananow i pijemy chude mleko
5 dzien-jemy zupe 1 raz + mamy wolowy stek + 4 pomidory PIJEMY DUZO WODY DZIS.
6 dzien-jemy zupe 1 raz + 1,2 steki+warzywa NIE ZIEMNIAK
7 dzien-jemy zupe 1 raz + ciemny ryz + warzywa + pijemy soki nie slodkie
Nie wolno pic alkocholu,gazowanych.
Zamiast wolowego miesa mozna,gotowanego kurczaka(bez skory) lub rybe
Zupe jemy jak czujemy glod
2008-05-04 18:24:38

odpowiedz
basienka
basienka

Również znam tę dietę i miałam ją juz kilka razy. Efekt jo-jo murowany! jak tylko sie wróci do normalnego trybu jadania. Trzeba więc pamietać o radykalnej zmianie żywienia. Straciłam nawet 7 kg w ciagu 2 tygodni,ale w ciagu roku nadrobiłam 10kg.haha
2008-05-20 13:41:57

odpowiedz
basienka
basienka

Również znam tę dietę i miałam ją juz kilka razy. Efekt jo-jo murowany! jak tylko sie wróci do normalnego trybu jadania. Trzeba więc pamietać o radykalnej zmianie żywienia. Straciłam nawet 7 kg w ciagu 2 tygodni,ale w ciagu roku nadrobiłam 10kg.haha
2008-05-20 13:41:19

odpowiedz
basienka
basienka

2008-05-20 13:41:13

odpowiedz
sylwinka

Ja stosowałam te dietę. Co prawda nieznacznie ją zmieniłam, dostosowałam do swoich mozliwości smakowych. Dieta skuteczna, w ciągu 2 m-cy schudłam ok. 10 kg. Waga mi nie wróciła, ale w ostatnich tygodniach zbierało mi sie na wymioty.
Ogólnie polecam ale trezba pamiętac by potem nie wrócić do swoich dawnych nawyków żywieniowych. trzeba się zawziąć i jesć mniej a częściej. wtedy gwarantuje ze waga się utrzyma.
2008-05-13 07:39:44

odpowiedz
foka56
foka56

Próbowałam, efekty są. Mnie sie udawało w tydzień zrzucić 3-4 kg, ale za parę dni miałam je z powrotem. Zyczę powodzenia!
2008-05-04 18:30:44

odpowiedz
Iwona

Ja skoncze ta diete i bede nastepna miec co ma 1500 kalori.Bede robic przeplatanke,zobaczymy jak wyjdzie.
2008-05-04 21:46:34

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt