Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Diety » Moja dieta

Diety - Moja dieta

paulinam

W Końcu ruszyłam troszke moją wagę tygodniową głodówką schudłam 3 kilo a teraz przechodze na diete 1000kcal mam nadzieje że mi się uda musze schudnąć 35 kg. trzymajcie kciuki. A czy ktoś z was korzystał z tej diety 1000 kcal czy jest naprawde taka skuteczna. Może w końcu mi się uda!
2008-05-11 07:32:04

odpowiedz
Monika

napisz cos o glodówce, która zastosowałaś. Uważam, że to dobry pomysł, aby skurczyć żoładek i zmniejszyć łaknienie. Jak wytrzymać tydzień?! Poradż. Pozdrawiam Monika
2008-05-11 14:59:23

odpowiedz
paulinam

no ja próbowałam wiele razy głodówke ale tylko raz mi się udało wytrwac do końca poprostu trzeba się pożądnie zaprzeć a kiedy się poczuje głód napić się wody mineralnej niegazowanej.sama jestem zdziwiona że wytrwałam chociaż nie byłam głodna to sama ochota na jedzenie była ale nie dałam się zawsze kiedy zachciało mi się jeść wychodziłam na spacer z córką lub coś robiłam np. myłam naczynia obierałam ziemniaki na obiad takie różne błachostki ale pomagały
2008-05-13 08:24:12

odpowiedz
alak
alak

Powiedz mi Paulinko na czym ta twoja głodówka polegała. Jadłaś coś czy tylko piłaś. Bo ja po jednym dniu na wodzie i herbatkach umierałam na straszny ból głowy i nie mogłam podnieść głowy z poduszki więc musiałam przerwać. TY wytrwałaś tydzień tak więc myślę że masz jakiś skuteczny sposób. Chętnie zastosowała bym taką głodówkę.
2008-05-14 10:10:55

odpowiedz
alak
alak

A na czym polegała ta twoja głodówka. Coś jadłaś czy tylko piłaś. ja po jednim dniu na wodzie i herbatkach umierałam na ból głowy i nie byłam wstanie sie podnieść z łóżka więc musiałam przerwać. Mam 36 kg do zrzucenia i chętnie bym zastosowała skuteczną głodówkę.
2008-05-14 10:06:39

odpowiedz
paulinam

no ja też miałam kłopoty z bólem głowy wziełam apap bo to słaba tabletka ale pomogła i przeszło mi tak piłam tylko wode no chyba ze byłam gdzieś w gościach to cherbate goszką piłam i nic więcej
2008-05-14 13:19:26

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt