Forum » Diety » w końcu sukcesy
| paulinam | tydzień głodówki i 3 kg. mniej po tygodniu diety 1000kcal straciłam 5 kg. teraz już leci mi 2 tydzień diety a od 4 dni ćwicze a6w czy ktoś z was to próbował bo ciekawa jestem czy to mi pomoże na zrzucenie brzuszka. jestem z siebie zadowolona ze wkoncu udalo mi sie wziasc sie sama za siebie te 8 kg. mniej to prawdziwa radośc zostało mi jeszcze do zrzucenia przynajmniej 25 kg chciała bym ważyć tyle co przed ciążą czyli 55 kg. |
| leszko | Przestań się torturować zacznij djetę HERBALIFE ja na tej djecie schudłem 20 kg w czery miesiące i teraz wiem że nie ma nić lepszego zadzwń jak chcesz wiedzieć więcej obecnie jestem dystrybutorem tej djety i kto zaczął to ma sukcesy 661836453 |
| trenerwellness | Głodówki są zgubną metodą!!! Bardzo spowalniamy metabolizm i każdy powrót do normalnego trybu spożywania posiłków kończy się efektem jojo :( Jeśli jest Pani zainteresowana i jest Pani z Warszawy lub okolic to zapraszam na bezpłatną konsultację!! 502507466, schudnijzemna@wp.pl /Dorota Perłowska |
| ssss | nom schudlem489898 kg polecam |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt