| jackasia | Hej:) widziałam dzisiaj w telewizji reklame turbo slim.. Czy ktos to stosowal i daje to jakies efekty? |
| pora | Turbo slim jest to zestaw cwiczen,jest super i warto dostac ten program. |
| monika85 | kochana nie bierz żadnych tabletek nawet jeżeli one są oh ach..rozmawiałam z dietetykiem i on stanowczo odradza a zreszta sam bralam chrom, l-karnityne, cla i fat cos tam i oprócz bóla brzucha nic nie pamietam |
| magda | Cześć mam na imie Magda ja stosowałam to przez miesiąc i przytyłam 3 kg. niestety ;( |
| modzianka | hej=* zamiast jakis niepewnych tablet polecam l-karnityne firmy Nutrition.90tabletek kosztuje40zł.najwieksza zaleta bynajmniej dla mnie jaka maja te tabletki to ta ze zmniejszaja ochote na slodkie i slodycze ;)pozdrawiam ;) |
| alak | Też sie nad tym zastanawiałam ale niestety nie znam nikogo kto to stosował i chyba będzie ciężko kogoś takiego znaleźć bo to zdaje się jest jakaś nowość. |
| jackasia | wlasnie i dlatego nie wiem czy moge to stosowac czy czasem jak to odstawie to nie nabawie sie efektu jojo i w ogole.. |
| foka56 | L-karnityna jest środkiem dla osób ćwiczących. Pomaga spalić sadełko, ale pod warunkiem, ze sie człowiek intensywnie rusza!!! |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt