Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Diety » jak narazie idzie nieźle

Diety - jak narazie idzie nieźle

paulinam

od 10 maja odchudzam się miałam do zrzucenia 30 kg. schudłam już 20,10kg. i powolutku idzie waga w dół na początku dużo chudłam teraz średnio 1 kg na tydzień czasami mniej zostalo mi jeszcze do zrzucenia 9,90kg ale jestem coraz bliżej teraz noszę rozmiar 38 jestem szczesliwa wkońcu nie mam problemów zdrowotnych mam nadzieje że wam też sie uda pozdrawiam was :)
2008-08-01 22:17:32

odpowiedz
syla

a jaką dietę stosowałaś Paulinko
2008-12-01 16:33:21

odpowiedz
MARLENA

SLUCHAJ A JAKA STOSUJESZ DIETE
2008-09-17 21:05:17

odpowiedz
gosik11

hej ja odchudzam się od 3 tygodni na preparatach herbalife , jak na razie jest super schudłam 5 kg, zostało jeszcze 11 i pełen luz
2008-10-08 12:16:23

odpowiedz
paulinam

Na początku przez 3 miesiące stosowałam diete 1000 kalorii i pomagała schudłam 15 kg. tylko już później organizm się przyzwyczaił do niej i musiałam jeść mniej kalorii teraz w sumie już nawet nie licze tych kalorii ale jeszcze chudnę ważę już 64 kg czyli schudłam 26 kg. normalnie się cieszę jeśli chodzi o ciuchy to noszę już mniejsze niż przed ciążą bo 36 rozmiar już jest zaduży na mnie więc powoli wracam do zwykłego odżywiania nie chce być już bardzie chuda i tak już mi wszystkie kości widać:) pozdrawiam
2008-09-22 07:46:59

odpowiedz
ola17

hej:) mogłabyś doradzić mi w odchudzaniu?? 13470531-to moje gg bardzo prosze o kontakt:)
2008-10-08 21:33:37

odpowiedz
sylwana

Rewelacja podaj przepis na ta diete ja potezbuje schudnac okolo 10 kilo prosze cie o pomoc pozdrawiam
2008-09-15 20:37:46

odpowiedz
puszek

Cześć!!! A czy zdradziłabyś jakim cudem udało Ci się odnieść taki sukces??? Jestem pełna podziwu. Ja chciałabym jeszcze zrzucić ok 15 kg. Ale waga niestety bardzo wolno spada. Gratuluję osiągniętych wyników i pozdrawiam!
2008-08-02 10:22:23

odpowiedz
paulinam

oczywiście przez pierwsze 2 miesiące dietka 1000kcal ale po 2 miesiącach już dieta nic nie dawała więc przeszłam na mniejszą liczbę kalorii i powolutku idzie waga w dół dziś się ważyłam i już waże 69,5 a 3 miesiace temu miałam 90 kg. chce schudnąć do 60 więc pewnie jeszcze z 2 miesiące pozdrawiam i trzymam za Ciebie kciuki
2008-08-02 20:10:01

odpowiedz
stokrota345

Też marzę o takim sukcesie...kiedyś zastosowałam, niestety, dietę kopenhaską, dość rygorystyczną, i tylko się nabawiłam zaparć i musiałam je zwalczać ziółkami i figurą. Poza tym źle psychicznie się na tej diecie czułam, rozdrażniona byłam, a więc nie polecam. Najlepiej właśnie jakieś diety łagodne, zdrowiej jeść i postawić na sport. Bo diet "cud" nie ma niestety:(
2008-08-20 11:52:08

odpowiedz
kilo
kilo

Ja mam za sobą 20kg z górki. Odchudzanie zaczełam od diety kopenhaskiej uważam, że to był super początek bo dieta ta działa oczyszczająco na organizm i potem się nawet nie obejrzałam jak zleciało. Teraz bardzo chciałabym schudnąć jeszcze 10kg i zabieram sie za to i zabieram i zabrac nie mogę.
2008-09-05 16:32:38

odpowiedz
czahna
czahna

Ja poprostu jem to co uważam za stosowne, czyli zero słodyczy, fastfoodów czy poprostu rzeczy o dużej zawartości tłuszczów i kcal. Jem śniadanie 1 kromka chleba bez masła i do tego pasztet lub serek topiony. I obiad przed 15 w jak najmniejszej ilości. Czuje, że mi pomaga. I po obiedzie nic nie jem. Ćwiczenia i powinno być oki, jakoś nie ufam tym cud dietom:(.
2008-10-05 10:18:11

odpowiedz
budrys
budrys

Prawidłowy tok myślenia !
może tylko za mało jesz ?
zwłaszcza na śniadanie i obiad ?
kolacja też jest wskazana - ale przed 18.00
poza tym czasami można poszaleć i ciasteczko wrąbać - nie róbmy z siebie ascetów !
2008-10-06 08:33:53

odpowiedz
czahna
czahna

Wiesz BUDRYS to zależy kto jest w jakiej sytuacji i jakie ma cele. Ja może jestem młoda ale jestem już po wielu dietach cud i tym podobne. Rodzina zawsze mi mówiła że wystarczy poprostu mniej jeść ale jeść wszystko a ja nie słuchałam i myślę że mieli racje bo po każdej diecie mało kalorycznej nastawał dzień w którym rzucałam się na jedzenie a to nie było miłe uczucie... Ilość pokarmów zależy od danego organizmu, najważniejsze to nie robić nic na siłę. A jeżeli ktoś nie ma umiaru w jedzeniu to lepiej żeby nawet tego ciasteczka nie ruszał bo zje całe ciasto.
2008-10-06 17:58:01

odpowiedz
budrys
budrys

a to mylisz dwie rzeczy
po pierwsze - jesz za mało !
zwłaszcza na śniadanie
podziel posiłki na 5 odcinków ale ten pierwszy zjedz naprawdę większy , dodaj do tej kromki chleba pomidora i ogórka , do serka dodaj rzodkiewki ( póki jeszcze są )
obiad o 15.00 a potem już nic ?
no to dla organizmu jest masakra !
Zemdlejesz pewnego dnia przy wiązaniu butów a Twój organizm i tak zacznie magazynować wszystko co zjesz bo zrozumie że jakaś awaria nastąpiła !

po drugie - silna wola !
moi znajomi ( w znakomitej większości same grubasy ) szczuli mnie jedzeniem
Ba !
nawet grilowałem na wielkim głodzie dla 20 osób i nic nie zjadłem !
16.05 zacząłem dietę a 18.05 byłem na 1 komunii na której były ciasta upieczone ( moje ulubione ) tylko dla mnie !
powstrzymując slinotok , wbijają palce w blat stołu nie ruszyłem - chrupiąc pieczywko Vasa i winogrona ...
Nie uwierzysz ale miałem zawroty głowy i mimo to dałem radę !
Ty też jesteś w stanie !

1 ciastko - to nagroda dla organizmu który potrzebuje cukru i chce to 1 ciastko.
Umawiasz się sama z sobą - jem tylko 1 ciastko i koniec
Drugie zjem za tydzień itd, itp.
2008-10-07 10:00:19

odpowiedz
czahna
czahna

Wiesz każdy ma swoje reguły i zasady.Ale nie głoduję się na pewno, bo jestem głodna wtedy kiedy zbliża się pora następnego posiłku i ogólnie czuję się dobrze.Zresztą nie mogłabym głodować bo mama mnie pilnuje, tylko krzyczy żebym jadła coś pomiędzy śniadaniem a obiadem, ale ja poprostu tego nie potrzebuję.
2008-10-07 15:59:24

odpowiedz
gosi4czeq

hej ;) jestem tu nowa...i jak większośc tu ludzi chcę schudnąć...muszę schudnąc 15kg i nie przesadzam..
poprostu trzeba wreszcie się za siebie wziąść ;)
liczę na to,że poradzicie mi co jest najlepsze żeby schudnąć,bez żadnych tabletek ! ;)
2008-10-30 20:49:03

odpowiedz
paulinamm

to też zależy od twojego trybu życia wieku i czy pracujesz czy też się uczysz polecam dietkę od 1500 kcal do 1000kcal
2008-10-30 21:57:51

odpowiedz
gosi4czeq

uczĘ się ... mam 16 lat !
2008-11-02 20:10:16

odpowiedz
paulinam

no to przynajmniej 1200 kcal powinnas jesc:)
2008-11-06 22:00:03

odpowiedz
modzianka
modzianka

wcinaj jaknajwiecej orzeszków przy stosowaniu diety bo mimo ze orzeszki a najlepiej włoskie maja dużo tłuszczy to mocarnie wpływają na umysł i pomagaja w nauce:)
2008-11-21 02:05:54

odpowiedz
garstka

Cześ jestem tu nowa ale jeżeli chodzi o dietę 1000 kalorii to mogę cos powiedzieć z własnego doświadczenia Po pierwsze we wszystkich dietach mozna jeść wszystko tylko trzeba LICZYĆ KALORIE i to nie na oko Kupcie sobie wagi kuchenne , powieście w widocznym miejscu przelicznik kalorii Załóżcie sobie zeszyty i piszcie co jedliście i ile to miało kalorii Po drugie Cwiszenia to pomaga Pamiętajcie o smarowaniu waszej skóry jakimiś balsamami bo będziecie wyglądać jak wyciągnięte worki treningowe Po trzecie jezeli stosujecie dietę przez jakiś czas i waga nagle staje w miejscu to trzeba na okres 2-3 tygodni zwiększyć dostarczanie kalorii na 1200 lub 1500 pamiętając o ścisłym liczeniu kalorii a potem wrócić do 1000 TO TAKI MAŁY URLOP DLA CIAŁA
2008-11-28 20:54:11

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt