Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Diety » Aqua Slim - czy ktoś stosował?

Diety - Aqua Slim - czy ktoś stosował?

motyl
motyl

Witam!
Stosował ktoś preparat o nazwie Aqua Slim?
Może ktos poradzić czy warto zainwestować w to coś?
2009-07-07 22:44:10

odpowiedz
Ewa

jeżeli pojawia się biegunka podczas stosowania preparatu to należy odstawić ten preparat. Natomiast jeżeli chcecie leczyć biegunkę, to powiniście umieć ją najperw zdiagnozować Polecam ten artykuł http://blog.aptekaotc.pl/biegunko-pozwol-zyc-czyli-skuteczne-leki-na-rozwolnienie/
2010-08-25 14:38:11

odpowiedz
agatowe

stosowałam przez ok 6 dni i schudłam
Uwaga ! 5 kg . to wspaniały preparat P O L E C A M !
2010-08-22 12:01:40

odpowiedz
beti

a była jakaś konkretna dieta przy stosowaniu tego preparatu
2010-08-28 00:00:11

odpowiedz
kara

hej ja mam 161 cm wzrostu i wze 52,5 kg to bardzo duzo???ile powinnam wazyc
2010-08-20 12:14:34

odpowiedz
Ania

Wagę masz dobrą, nie musisz się odchudzac. To jest prawidłowa waga przy Twoim wzroście.
2010-09-05 18:44:36

odpowiedz
Iga

chyba sobie zartujesz ! ważysz prawidłowo ! ;)
2010-08-26 22:55:41

odpowiedz
Kasia

Powiem ci ze to mała waga w twoim wzroscie.powinnas wazyz wiecej niz 60 bo doprowadzisz sie to anorekcji.
2010-08-25 10:05:32

odpowiedz
Pantera

Chyba żartujesz... Ta dziewczyna wyglądałaby jak klucha ważąc 60kg...
2010-09-07 11:08:28

odpowiedz
esdarek

musisz zrzucic conajmniej 15 kg. pierwpozbadz sie bioder ,biustu i ud. nastepnie miesni. potem czas nawywalenie policzkow i powiek. potem juz bedzie latwo: ziemista cera,blade usta i matowe wlosy przyjda same.
bedziesz idealem urody bezmozgich nastolatek i bedziesz sie podobac...sobie.
strzelcie wy se wszystkie z misia w futryne. zazdroszcze problemow puste lale.
2010-08-23 20:21:21

odpowiedz
ja

hej ja mam 15 ;D waże 45 kilo i mam 156 wzrostu, wygląda że niby dobrze waże ale mam grubiutkie nogi i brzuszek i zastanawiam sie czy nie zacząc brać tego preparatu ?
2010-08-23 17:23:21

odpowiedz
kASIA

Hej 15 latko! nie musich odchudzac sie! bo doprowadzisz sie do anorekci.Pare lat temu tez miałam anorekcje,chciałam schudnac 2kg a tu schudłam 15 kg o doprowadziłam sie do anorekcjii a wazyłam 35kg w wroscie 154 byłam nizsza od ciebie.I trudno wyjsc z tej choroby.lezała rok w szpitalu.NIE ODCHUDZAJ sie!!!!
2010-08-25 10:30:35

odpowiedz
megy

witam, wg mnie masz idealną wage, może sie ona wahać między 1 kg w te czy we te. ale nie patrz tylk na wage, w jej skład wchodzą również kości i MIĘŚNIE!! tak wiec osoba szczupła z ładną sylwetka wcale nie musi warzyć 40kg!! przyjżyj sie na sylwetke,czy lubisz swoje ciał i jak sie w nim czujesz .
pozdr:)
2010-08-21 14:01:56

odpowiedz
Magda

Używam tego AS już prawie miesiąc, przy czym z przerwami bo miałam problemy z gardłem...szczerze może schudłam może nie, ale mam o wiele lepsze samopoczucie i mimo tego że zrzuciłam niedużo patrząc na siebie widzę efekty, ciało ma zupełnie inne kształty i podobam się sobie:) myślę że warto w to zainwestować nawet na krótki czas bo człowiek odrazu inaczej patrzy na siebie:)
2010-08-19 11:44:46

odpowiedz
Anneetkaa33311

powiem tak?????
aqua slim tobardzo dobra rzecz...
ja sama nie stosowałam a koeżanka stoswała
w tydzień spadł jej brzuszek...
tylko że nie wystarczy samo aqua slim trzeba
jeszcze ograniczyć jedzenie:):):)
więc kto nie stosował niech nie pisze tu bzdur?/??
jedna saszetka kosztuje tylko 1,29 więc to nie droga inwestycja:_
radzę ci kupić ja też już sobie kupiłam zaczynam od jutra:)
2010-08-19 11:36:03

odpowiedz
Paciia

Hej mam 13 lat i waze 62 Kg.
Powiedzcie czy to podziała bo nie chce wydawac kasy w bloto.

Podzro ; )
2010-08-12 17:12:14

odpowiedz
megy

Kobieto!! jak ty juz chcesz sie odchudzac paratami w wieku 13 lat to co bedzie jak bedziesz miała 30 na karku??!! jeszcze sie rozwijasz, twój organizm ciągle sie zmienia, nie możesz mu w takim młodym wieku od razu fundować dopalaczy!! zacznij biegac, jezdzic na rowerze, rolkach a stracisz zbedne kg. poruszaj sie, sport nie musi byc tortura, może być dobrą zabawą a hormony wydzielajace sie podczas wysiłku zapewnią ci lepsze samopoczucie.
2010-08-21 14:08:30

odpowiedz
KIKA

ZGADZAM SIE Z MEGRE
2010-08-25 10:32:49

odpowiedz
Betka

Błagam was dziewczyny nie wywalajcie kasy w błoto !!!!aqua slim to koszmarna ściema.
Próbowałam już wszystkiego.Ostatnio stosuję błonnik w postaci kisielu , kupiłam w aptece za 12 zł 20 saszetek...błonnik o smaku granatu,firmy zdrowit.Zapycha na cały dzień.Jest pierwszym preparatem działającym na mnie bez zarzutu.Zalewam szklanką wody mineralnej i jestem pełna na pół dnia.
2010-08-07 10:47:51

odpowiedz
Ania

Na każdego działa co innego, jak można przeczytac wyżej. A skoro jest nie drogi, to można spróbowac. Ja kupiłam dziś i od jutra zaczynam.
2010-09-05 18:48:17

odpowiedz
Martyna

Nie wiem czy to prawda ja mam 13 lat i odchudzam się , ponieważ lekarz powiedział ,
,że jak jeszcze przytyje pojadę do senatorium więc mósiałam się odchudzać .
Więc myślę , że nie ważne ile ma się lat powinno się odchudzać ponieważ kiedy człowiek jest gruby nie ważne czy dziecko czy dorosły ma optuszczone serce,nerki itp. dlatego ja wolę się odchudzać a nie jechać do senatorium.....
2010-08-05 22:19:23

odpowiedz
megy

ludzie, w jakim świece wy zyjecie? ok, nadwaga jest szkodliwa , fakt, ale nawet najcudowniejsze środki na odchudzanie będą pieniędzmi wyrzuconymi w błoto jeśli sie siedzi na du.. przed telewizorem !! nic nie bedzie skuteczne jesli nie ruszycie swoich szanownych 4 liter , może coś chwilowo podziała, ale odbije sie to na waszej wadze, zdrowiu w przyszłości!!
2010-08-21 14:12:18

odpowiedz
Ania

Można stosowac preparaty wspomagające odchudzanie, ale zgadzam się z tym, że żeby schudnąc trzeba się zdrowo odżywiac, jeśc dużo warzyw, no i ruszac się, ja nie mówię, że codziennie pokonywac dziesiątki kilometrów rowerem czy biegac, teraz idzie zima, więc można iśc na siłownie albo w domu samemu cwiczyc, tańczyc, ruszac się. Nie ma cudów jeśli stosuje się same środki wspomagające odchudzanie a wcina się chipsy i siedzi przed komputerem.
2010-09-05 18:51:20

odpowiedz
Martyna

Ja stosowałam aqua slim przy odchudzaniu , uważam , że aqua slim nie pomaga schudną przynajmniej ja nic nie zauważyłam ,ale jego obrzydliwy smak sprawaia , że nie ma się ochoty na słodycze oraz inne produkty , które są nie wskazane na diecie .
Mimo tego , że piłam aqua slim stosowałam oczywiście dietę bez diety wiadomo samo to obrzydlistwo nic nie da.. pozdrawiam :D
2010-08-05 22:13:44

odpowiedz
Elsa

Witam, ja zainwestowałam w aqua slim i dodałam do cisowianki bez gazu.PO jednej szklance tego napoju boli mnie żołądek i czuję się rozdęta, nie mam pojęcia dlaczego bo nigdy nie miałam kłopotów żołądkowych Elsa
2010-08-04 20:15:17

odpowiedz
ryzyk

Kolejna marketingowa bzdura. W składzie glukoza. Środek idealny na tycie anie na odchudzanie. Rozregulowuje pracę trzustki więc jest się regularnie głodnym. Powoduje, że każdy zjedzony pokarm przerabiany jest na tłuszcz. Żenujące jest, że wierzycie w działanie takich preparatów. Brak Wam elementarnej wiedzy na temat odżywiania i funkcjonowania ludzkiego organizmu. Zamiast marnować czas na nic nie wnoszące dyskusje zachęcam Was do pogłębiania wiedzy i zweryfikowania jadłospisów.
I jeszcze raz zaznaczam. Aqua Slim raczej szkodzi niz pomaga.
2010-08-01 22:09:50

odpowiedz
nastolatka

Mam 12 lat, wzrostu 163 i ważę 60 kg. Chciałabym się dowiedzieć czy Aqua Slim działa i ile kosztuje.
2010-08-01 19:01:04

odpowiedz
12latka

hej ja tez mam 12 lat i jestem w podobnej sytuacji kupiłam agua slim za 2.76 no około ale niewiem czy to mam brac bo tam pisze ze to jest dla dorosłych ...mam 12 lat wiec niewiem czy brac ...
2010-08-03 12:33:33

odpowiedz
Ayla

Dzieciaku,weż sobie raczej coś na rozum a nie na odchudzanie.Starzy powinni ci tak wpierdolić,że przez miesiąc nie usiadłabyś na dupę.....
2010-09-04 16:28:13

odpowiedz
Lolek

nie bierz :(
2010-08-18 20:28:12

odpowiedz
Kasia

wydaje mi się że w tak mlodym wieku nie powinno się odchudzać ponieważ organizm rośnie a w ten sposób można znacznie pogorszyć stan zdrowia a także zakłócić pracę całego organizmu.
2010-08-05 12:40:35

odpowiedz
LIKAR

odstaw zarcie rodzice wiecej zaoszczedzA A TY SCHUDNIESZ :)))))))
2010-08-17 10:08:24

odpowiedz
MeLkA

hej!
mam na imię Melanii ważę 57,5 kg mam 1,58 cm wzrostu i mam 14 lat martwię się czy nie za dużo ważę i czy mam szansę schudnąć w 2 miesiące i tydzień z aqua slim? a czy w moim wieku mogę to stosować i ile litrów wody musiała bym wypić proszę o szybką odpowiedz. dziękuję hej ! :)
2010-07-30 23:36:13

odpowiedz
Agata

"1,58 cm wzrostu" --> Calineczka :D
2010-08-26 12:01:57

odpowiedz
Patka

Cześć !

Dziś się dowiedziałam dopiero o tym całym preparacie AS... dlatego weszłam na to forum bo chciałam się o nim dowiedzieć.. nie mam planu schudnąć 10 kilogramów czy nie wiadomo ile.. mam 168cm i ważę 66 kg .. więc moja waga jest w normie.. ale wiem że powinnam ważyć do wzrostu 61 kg.. więc chce schudnąć 6 kilo... myślę że zacznę od sierpnia stosować AS i zobaczę czy będą jakieś efekty po miesiącu 3 kg na miesiąc to wystarczająco dużo. a po drugie pracuje na kuchni.. więc wiadomo że zawsze trzeba spróbować do smaku czy jest spoko.. wody dużo piję.. nie widać tego po mnie że jestem grubsza z tego względu że jestem ubita.. jak to mówią ale chce sama dla siebie schudnąć... Odezwę się pod koniec miesiąca i napisze czy się opłacało... to będzie moja pierwsza taka jakby dieta.. tak wgl to za słodyczami nie przepadam.. zjem ciastko na tydzień a zdarza się że zjem nawet co dzień coś słodkiego... więc to różnie jest...
2010-07-27 20:33:50

odpowiedz
matematyk

66-61=5 kg
2010-08-07 17:31:37

odpowiedz
majka

hihihihi supeeer
2010-08-10 17:00:08

odpowiedz
ala

Witam,

stosuję już prawie miesiąc. Widać EFEKTY! Mam mniejszy obwód w pasie, brak ochoty na słodycze - moje ulubione i nogi smuklejsze się zrobiły. Dietę zaczęłam stosować od dwóch dni, więc potwierdzam, iż sam Aqua Slim działa jako środek - nie sfałszowałam jego działania głodzeniem się. Polecam. Kupiłam drogo w aptece we Wrocławiu za 69 zł - 35 saszetek. Widzę, że w aptekach intenretowych są tańsze - za 49 zł. Napewno zamówię kolejne. Od dwóch dni także ćwiczę na orbitreku - zainwestowałam - warto. POLECAM AQUA SLIM - NAPRAWDĘ. Fajny w smaku - słodkawy, wodę i tak teraz wypijam w dużych ilościach bo jest lato, więc 1,5 l na dzień bez problemu. Preparat ma konsystencję żelu, wlej do butelki i mocno wstrząśnij. Pozdrawiam i namawiam :)
2010-07-23 10:08:26

odpowiedz
aleks

Hej. Ja zamówiłam na allegro 20 saszetek aqua slim...i od dziś próbuję tego suplementu.

Mam 20lat, ważę 60kg, wzrost 160.
Z doświadczenia wiem, że bez wspomagacza nie ruszę z wagi ani w górę ani w dół.
Stosowałam już różne tabletki z kofeiną i pobudzaczami by lepiej spalać tłuszcz podczas ćwiczeń. Dla tych co ćwiczą polecam hydroxycut hardcore, bo najlepiej się sprawdził, teraz odpoczywam po dyma burn, ale nie widziałam po nich żadnych efektów...
Ćwicząc na siłowni jak i praca fizyczna, sprawiły, że w czasie 6 miesiecy schudłam z 67 do 60kg...niektórym pewnie się wydaję to mało, jednak u mnie to jest bardzo widoczne, szczególnie po rozmiarze piersi :P i nie mam efektu jojo, bo stoję teraz na wadzę, ale strasznie ciężko zejść mi do mojej docelowej wagi 55 kg...
Jestem niejadkiem czasami zapominam o jedzeniu, albo poprostu mi się nie chcę... dużo się ruszam problemu z motywacją nie mam... jem zdrową żywność, jak mi mówią wszyscy jestem nie liczna, która nigdy w życiu nie jadła pizz, hamburgerów i wielu innych sławnych fast foodów, ponieważ już tak się urodziłam :P ale kurde stoję już 5 miesięcy na wadze! wg. siebie patrzac co jem i piję powinnam schudnąć...
więc mam nadzieję, że aqua slim da mi nadzieję... kupiłam gdyż i tak wypijam butelke dziennie wody :) dam znać jakie efekty
2010-07-20 21:21:36

odpowiedz
Efelajna

A ja myślę, że nie warto w ten środek inwestować... Co prawda piłam 3 dni, ale odnoszę wrażenie, że efekt jest odwrotny do zamierzonego... Odstawiłam, bo zamiast zmniejszenia uczucia głodu, cały czas byłam głodna i w dodatku ta ciągła ochota na czekoladę... Przestrałam pić i przeszło... Nie wiem, może to tylko na mnie tak działa ;)
2010-07-15 22:49:24

odpowiedz
Ania

A ja myślę, że to nie wina środka. Zawsze kiedy odchudzamy się, coś wykluczamy z diety i ograniczamy jedzenie, myślimy o nim. A jak każdy dietetyk mówi "Żeby schudnąc trzeba jeśc", i nawet jak ma się ochotę na czekoladę, to zjeśc kawałek a nie całe opakowanie. Zdrowo się odżywiac, zminic białe pieczywo na ciemne i jesc dużo warzyw.
2010-09-05 18:54:43

odpowiedz
marika

hej, ja po AS przytyłam niecałe 2 kg!!! a bralam go zaledwie tydzien. sama nie wiem czy mam go nadal brac, w sumie ograniczylam slodycze i nawet cwiczylam a mimo to przytylam. mam jeszcze kilka saszetek i zastanawam sie czy je brac... boje sie ze znowu przytyje. poradzcie. pomze to tylko tak na poczatku jest??
2010-08-05 14:03:44

odpowiedz
monia

witam ja stosuję od tygodnia AS i schudłam 4 kg ale nie piję z samą wodą mieszam również w sokach i mieszam 2 saszetki nie jedną a jeśli chodzi o apetyt to mam na słodkie natomiast na inne nie mam apetytu ale co jest dziwne jem i chudnę :) nie wiem jak będzie dalej ale mam nadzieję że tak dobrze jak teraz :)
2010-07-28 17:54:32

odpowiedz
Izolda

Nie tylko na Ciebie tak działa.Ja po AS jadłam non stop a na dodatek spuchłam i wyglądam jakbym była w 5 miesiącu ciązy.Dodam że AS pije dopiero od 2 dni.:(
2010-07-19 21:30:02

odpowiedz
kasia

hej:) mam na imi kasia waże 54,850 kg i mierze 1,71m.... I moim zdaniem jest to zdecydowanie za dużo:( Poracie co robić...
2010-07-15 12:22:50

odpowiedz
magda

walnij się w główkę albo idź do psychiatry, bo wpadniesz w anoreksję i umrzesz. Dziewczyny opanujcie się !! ja mam 167 cm zrostu ważę 68 kg i mam wspaniałego kochającego mężczyznę! Dużo lasek się za nim ogląda a ja byłam strasznie zazdrosna, postanowiłam się odchudzać! Mój chłopak nie był zadowolony i powiedział mi że podobam mu się taka jaka jestem i nie chce nic zmieniać że uwielbia moje boczki i okrągły brzuszek i że jego koledzy mu zazdroszczą że ma taką fajną dziewczynę. Dopóki nie macie dużej nadwagi zagrażającej życiu i zdrowiu tylko sport pozwoli wam ukształtować sylwetkę nawet przy lekkiej nadwadze można wygladać pieknie. Na pewno nie polecam takich środków odchudzajćych dla nastolatek. Szanujcie swoje zdrowie...macie tylko jedno
2010-08-16 21:50:33

odpowiedz
Madziaa

Jestes gruba i zazdroscisz dziewczynom ktore w koncu chca wziac sie za siebie! sama siedzisz na dupie i myslisz ze sie podobasz kolegom swojego faceta.. haha smieszna jestes.
2010-09-01 17:04:05

odpowiedz
ona

za przeproszeniem.. - ocipiałaś kobieto..
2010-08-15 12:56:30

odpowiedz
anetaaa

racja, dziewczyna jest chudziutka. ja waze 68 kilo a mam 170 wzrostu
2010-09-05 17:34:44

odpowiedz
szalloona

dziewczyno powinnaś się cieszyć a nie myśleć o odchudzaniu. ważysz za mało
2010-08-06 14:05:37

odpowiedz
Mucha

Hej mam 13 Lat. I waże ponad 60 kg . Powiedzcie czy to działa..? Prosze was o rade.
Pozdro ; **
2010-08-12 17:10:01

odpowiedz
justa

hej:)Kobieto ważysz za mało do swojego wzrostu..moim zdaniem powinnaś zostać przy swojej wadze a nie jeszcze odchudzać się.. chcesz wpaść w anoreksję?
2010-07-28 11:21:03

odpowiedz
Julia

odpisuje 'Juscie', ale tak naprawdę to jest to WSZYSTKICH tych panienek co pisza teksty typu 'chcesz wpasc w anoreksje'. w glowe się walnicie te dziewczyny ktore odpisujecie tym nastolatkom ktore chca zrzucic kilka kg!! TAK! jesli czujecie taka potrzebe odchudzaj sie nawet jak masz 165 i wazysz 55 kg. bardzo dobrzez ze teraz o tym mysla a nie wetdy gdy maja 30 lat *(takim to ja zawsze mowie ze trzeba bylo myslec gdy sie mialao 15 lat. a nie widziec ze ma sie boczki tu i tam i nic z tym nie robic). te mlode dziewczyny wpadna w anoreksje jesli treraz nic ze soba nie zrobia i przytują przy wspomnianym wzroscie 165 do 65 kg - wtedy sie zalamia i nie beda pytaly na forum jak schudnac - tylko po prosu przestana jesc albo beda jadly i zwracaly (bulimia- dla niewtajemniczonych). REASUMUJAC! DZIEWCZYNY (i dziewczynki, w niketórych przypadkach) JESLI MACIE POTRZEBE TO SCHUDNIEJCIE PARE KG, WAZNE BY SIE SOBIE PODOBAC. NIE PYTAJCIE NA FORUM BOJAK WIDAC SAME KRESTYNKI WAM ODPISUJA - miejscie te wszystkie chamskie odp w czterech literach i robcie cos poki jest na to czas
pozdrawiam :)
2010-08-26 09:42:39

odpowiedz
kinia

Moja droga , ważysz idealnie ! nie rób z siebie wieszaka! bo kiedys sie odbije na twoim zdrowiu ! i wierz mi - chłopaki wcale za kosciotrupami nie przepadają!
2010-07-27 15:46:10

odpowiedz
Ewa

Pewnie że za dużo! Kochana, ja mam tyle przy wzroście 178! Siłownia, basen i zrób sobie porządną dietę! :) pozdrawiam i trzymam kciuki:)
2010-07-21 10:52:33

odpowiedz
Puchatek

Kasiu, Jeżeli uważasz, że 171 cm to za dużo, to skróć sobie operacyjnie nogi.
2010-07-21 08:32:32

odpowiedz
agnese

Kasiu, stuknij się, dziecino w główkę. Jeśli masz 171 cm i ważysz 54 kilo to jesteś szczuplutka i jeśli zaczniesz się jeszcze odchudzać to będziesz sucha i nieapetyczna. Co najwyżej możesz się rozchorować. Poradzić Ci co robić? Zacznij sie leczyć, bo za chwilę będziesz anorektyczką lub bulimiczką, skoro jesteś przeświadczona o swojej tęgości. A jeśli jesteś w stanie pomyśleć trzeźwo to odpręż się i idź zjedz coś smacznego NIE LICZĄC KALORII...
2010-07-19 11:28:41

odpowiedz
Romi

Ja pije juz 1.5 miesiąca 5 kg zrzuciłam woda jest super lepiej jednak zrzucic mniej niz odrazu 10kg
2010-07-14 21:26:12

odpowiedz
Kasia91

Ja piję Aqua Slim dopiero 3 dni, jak na razie... od razu poczułam poprawę samopoczucia, jestem pełna energii, nie męczę się tak szybko. Dla mnie 1,5 litra wody dziennie to zdecydowanie za dużo (chociaż miałam problemy z nerkami i powinnam pic tyle bądź więcej). Na początku gdy spróbowałam łyczek wody z A.S. nie zasmakowało mi ale pomyślałam sobie, że warto zaryzykowac. Do smaku przyzwyczaiłam się już po wypiciu 0,5 litra teraz mogłabym to pic bez przerwy. Napewno nie przestanę stosowac, i polecam, ponieważ warto spróbowac nawet dla samego dobrego samopoczucia. A teraz czekam na widoczne efekty postury ciała :)
2010-07-12 16:41:50

odpowiedz
aaaaaaaaaaaaa

witam mam jakieś 128 kg i kupiłem dziś aqua slim zobaczymy czy po tygodniu zobaczę jakiś efekt
2010-07-04 22:56:56

odpowiedz
aaaaaaaaaaa

witam wszystkich jestem strasznie zdziwiony bo po 5 dniach od picia tego magicznego nopoju zgubiłem uwaga uwaga 5 kg szok ale to prawda zobaczę i napisze jakie zrobiłem postępy w przyszłym tygodniu poz....
2010-07-09 18:56:40

odpowiedz
aaaaaaaaaa

hej kolejny tydzień i waga leci teraz to już 123kg
2010-07-16 18:14:27

odpowiedz
majka

achh gdzie jestes aaaaaaaaaa ??? zniknąłeś po aqua? nic nie piszesz jak dalej Ci leci waga
odezwij się i powiedz czy to nadal dziala
2010-08-10 17:07:13

odpowiedz
miko

o kurwa
2010-07-29 17:00:35

odpowiedz
Kwiatuszek

Hej ;) ja mam 17 lat Ważyłam 76 kg ta waga mnie przeraziła gdy zobaczyłam rozrastajace sie rozstepy. Zaczełam stosować aqua slim tak po prostu zeby sprawdzić czy to działa jednak musiałam wyeliminować z mojego jadłospisu kilka rzeczy. I tak nie jadłam kolacji chleba białego tylko razowy same kefiry jogurty naturalne ważywa pomidor Ogórek oraz stosowałam aqua slim i robie to do tej pory .Nie robiłam wyczerpujących ćwiczeć tylko nie jadłam słodyczy i nie piłam kolorowych napoi tylko tą wodę . W 1,5 w porywach do 2 miesięcy schudłam 11kg waże teraz 65kg .Myślę że jak ktoś chce schudnąć to nie schudnie pijąc tylko tą wodę tylko musi użyć swojej silnej woli i do tego ograniczyć kilka produktów... Pozdrawiam
2010-07-09 10:47:21

odpowiedz
Agoo

Kwiatuszek, a co jadłaś na obiad?
2010-09-01 15:39:31

odpowiedz
rybciaaaa

Ja w zupełności zgadzam się, że stosowanie suplementów diet i różnorodnych tabletek jest szkodliwe. U kobiet może to nawet doprowadzić do bezpłodności. Najlepszym sposobem na skuteczne schudnięcie jest silna wola. Ja mając 17 lat ważyłam 72kg, przyszedł wtedy moment w moim życiu,że powiedziałam sobie dość. I tak: jadłam ciemne pieczywo, piłam herbatę bez cukru i wodę mineralną, śmietanę zastąpiłam jogurtem nat., odstawiłam żółty ser, słodycze i domowe wypieki. Ograniczyłam spożywanie smażonych potraw. Kolację jadłam przed 18. Nie uprawiając przy tym sportu, w 2 miesiące schudłam 16kg. nawet nie wiedziałam kiedy. Ważne jest żeby przez ten okres odchudzania nie stawać co tydzień na wagę. Jedynym efektem ubocznym tak szybkiej utraty wagi jest pozostała skóra, ale wierzę, że i ona się wchłonie :)))
Także po co wydawać pieniądze na magiczne środki, jeżeli samemu można sobie pomóc :)
POZDRAWIAM
2010-08-23 19:18:42

odpowiedz
Martusiaaa

Ja ograniczylam jedzenie kalorycznych rzeczy, robie okolo 150 brzuszkow dziennie, uzywam pasa Vibroaction 30 minut dziennie i smaruje sie balsamem Perfecta ExtraSlim. Musze przyznac ze wszystko w polaczeniu daje niesamowity efekt. Na brzuchu widac miesnie a moje rozstepy nie sa juz widoczne. Dzis sobie kupilam AquaSlim i od jutra zaczynam... :) O rezultatach moge napisac za jakis czas.
Pozdrawiam i Powodzenia
2010-07-01 19:30:00

odpowiedz
Anonim

piłam to ponad 2 tyg i schudłam jakieś 3 kg, jednak ostatnio przestałam to pić i przytyłam 5 kg :[. to nie jest, aż takie skuteczne, gdy przerywa się spożywanie tego. do osób, które chcą skutecznie schudnąć, polecam jeść warzywa i owoce oraz dużo gotowanych potraw oraz ćwiczenia to bardziej pomoże.
2010-06-26 16:41:22

odpowiedz
danuta

A ja mam swoje lata dzieś...prawie 6 i bardzo trudno mi było zastosować jakąś dietę(jestem mięso żer) a z aqua slim mi się udało -z dietą bez tłuszczową w sanatorium-4 kg i po powrocie też piję wodę z a...s... myślę ,że sałatki pomidorowo ogórkowe i p.ż.i tak trwać-życzę sobie tego i WAM też-pozdrawiam!!!!!!!!!!1Danuta
2010-06-24 20:54:28

odpowiedz
Ewelina

Witam.
Na początku należy wspomnieć ze mam 12 lat. Otóż mam pewnien problem; koleżanka i ja chcialybysmy badzo schudnąć (wiem co zaraz powiecie-za młode, ograniczyć słodycze) ale probowalysmy, nie jeadlysmy po 18, żadnych słodyczy, ruch. Nic nie działa. Koleżanka znalazła otóż ten lek ale ja nie jestem przekonana. Napewno by nam to zaszkodzilo ale czy byśmy schudly? Boje się i liczę na wasza opinie. Czy może znacie jakaś dietę albo cokolwiek co by nam pomogło? Z góry dziękuje i proszę o wyrozumiałość, bez krytyki.
2010-06-22 13:19:44

odpowiedz
stanislawa

Boże,ja w twoim wieku nawet bym nie pomyslała o czymś takim jak chudniecie,dla mnie liczyła sie zabawa z przyjaciulmi lato,wakacje,szkola...12latki opamiętajcie SIE.Chyba ze wazysz z 90 to idz do lekaza on ci pomorze.
2010-09-05 22:53:34

odpowiedz
Kati

Tu słoneczko nie chodzi o krytykę. Piszesz, że masz 12 lat, ale nie ile ważysz. Ja uważam, że w twoim wieku to jeszcze stanowczo za wcześnie na stosowanie jakichkolwiek diet. Ty nie tyjsz tylko się rozwijasz!!! Biodra ci krągleją, piersi zaczynają rosnąć... To jest naturalne. A skoro chcesz koniecznie próbować zadbać om siebie to nie próbuj żadnych suplementów diety. One Ci bardziej zaszkodzą niż pomągą. Najlepiej jedz mało a często, pieczywo białe zamień ciemnym, słodycze odstaw, napoje kolorowe i gazowane zastąp wodą mineralną. Od razu może nie schudniesz od tego, ale z pewnością poczujesz się lepiej. Ja tak zrobiłam i jestem z tego zadowolona bardzo. A do tego troszkę ruchu, nie jakieś tam ciężkie treningi, ja raz w tygodniu chodzę na 1,5 godz. nordic-walking. Świetna sprawa!!! Po 3 miesiącach zgubiłam 9 kg. Nie stosując żadnych drakońskich diet, ani środków jak as.
Pozdrawiam i życzę POWODZENIA
2010-08-09 14:11:48

odpowiedz
justa

hej:) dziewczyno jesteś w wieku dorastania i Twoje hormony szaleją. Ogranicz słodycze i kaloryczne potrawy, więcej ruchu.
2010-07-28 11:25:00

odpowiedz
Beti

Witaj

Kiedyś miała 12 lat i wiem z własnego doswiadczenia, że dziewczęta które wchodzą w wiek dojrzewania przybierają na wadze i wydaje mi sie, że jest to normalne. Po okresie dojrzeania szystko wruciło do normy. teraz jak ogladam zdjecia z tamtego okresu to nie poznaje siebie.
Co do AQUA SLIM to nie jest lek tak jak piszesz tylko suplement diety. Ja osobiście dosypuje do wody którą piję na siłowni tzn. na vacu well.
2010-07-06 15:26:38

odpowiedz
Lekarz

ZAl mi młodych dziewczyn które się odchudzają
2010-08-30 00:15:14

odpowiedz
patrycja

witam ewelino mam 13 lat i tez mam duz problem z nadwagą kupilam aqua slim pytałam sie czy mi wolno to pic farmaceutka powiedziala ze smialo malo tego chodze na aerobik w ciagu 5 dni chudne 1 kg . Mnie tez krytykuja rózni ludzie nie zwracaj na nich uwagi bo kiedys im pokazesz
2010-07-02 20:54:53

odpowiedz
Patrycja

pije aqua slim juz jakis czas schhudłąm 8 kg to działa mało tego nie lubie warzyw a jednak schudłam
2010-07-15 22:50:19

odpowiedz
Paulina

Witam.

Jeśli próbujesz od dłuższego czasu spaść z wagi, stosujesz diety, ćwiczysz... rezultatów brak!!! zapewniam Cię,że jak wprowadzisz do tych wszystkich czynności Aqua Slim,to efekty pojawią się szybciej niż byś się tego spodziewała.
Osobiście intensywnie ćwiczę od ponad 6 miesięcy, do tego dość długie codzienne spacery i delikatna dieta ( dużo owoców i warzyw w zamian za białe pieczywo, makarony, ziemniaki, słodycze, co nie znaczy, że od czasu do czasu nie robię sobie dnia przerwy :)).
Przy tym trybie życia chudłam ok 1-2kg (z naciskiem na 1kg) w miesiącu!!!Można się pochlastać!
Teraz chudnę 1-2kg ale w tygodniu :D
Nie chcę żeby moja wypowiedz w jakikolwiek sposób wpływała na decyzję czy brać Aqua Slim czy nie. Dlatego zakończę tak:
Jeśli uważasz, że wypróbowałaś już wszystkich sposobów aby pozbyć się natrętnej wagi i nie masz sobie do zarzucenia, że walczyłaś ale mogłaś dać z siebie więcej, to jest to właściwy moment aby sięgnąć po pomoc.
Pozdrawiam i życzę silnej woli :)
2010-06-18 10:38:30

odpowiedz
Karola

Hej! Piłam Aqua Slim przez 3 tygodnie, schudłam 2,5 kg. Może nie jest to imponujący wynik, ale mnie cieszy, bo wcześniej waga wcale nie chciała drgnąć, mimo że ćwiczyłam. Przez te 3 tygodnie poza aqua slim, jadłam to samo co wcześniej ale w mniejszych porcjach, słodycze jadłam tylko "od święta" w niewielkich porcjach (np.1 kostka czekolady) i ćwiczyłam średnio 3 razy w tygodniu (aerobik lub bieganie). Na razie robię sobie przerwę z aqua, ale nawyków żywieniowych nie zmieniam i nadal będę ćwiczyć, a zamiast aqua slim, będę piła samą wodę 1,5l (i tu plus bo dzięki temu nauczyłam się pić tę zalecaną ilość wody dziennie:) Do aqua slim może wrócę za jakieś 2 tygodnie. Pozdrawiam
2010-06-08 10:03:55

odpowiedz
Karola

Jeszcze tylko dodam, że co do tej sukralozy to przypuszczam że nie ma jej w tym preparacie w jakiś dużych ilościach, tym bardziej że rozpuszczamy to w aż 1,5l wody i stosowanie Aqua Slim przez pewien okres nie powinno zaszkodzić, tylko po prostu trzeba mieć umiar jak do wszystkiego:) Polecam gorąco Aqua Slim:)
2010-06-08 10:09:09

odpowiedz
she

tak jak już pisałam sukraloza to trucizna, więc od ciebie zależy co zrobić. Ja też go kupiłam, ale po tym jak przeczytałam skład to odechciało mi się. Nie wiadomo ile tego składniku jest w jednej saszetce. To prawda, że nie chce się po nim jeść, ani patrzeć na jedzenie. Osobiście zastanawiam się co mam dalej robić. Nic nie znalazłam w necie ile to go tam jest. Już wolę być gruba niż truć się chemikaliami.
2010-06-04 19:33:10

odpowiedz
mychaa

moim zdanie warto w to zainwestować schudłam ponad 4 kilogramy:) polecam to naprawde działa:)
2010-06-04 13:27:53

odpowiedz
Ania

Hej naprawdę tyle schudłaś????:)
2010-07-20 15:46:42

odpowiedz
she

schudłaś, a to świństwo zawiera truciznę- sukralozę. poczytaj sobie w necie ;/
2010-06-04 19:29:08

odpowiedz
monik

to nie jest trucizna tylko słodzik.. gorszą trucizną jest zwykły cukier!
2010-06-24 19:22:20

odpowiedz
al

Sukralozę zawiera, bo jakoś to trzeba było osłodzić. Tak samo jak "dietetyczne" napoje i słodziki. Aspartamy oraz inne słodziki to to samo. Jest to chemia owszem, ale dopuszczona do stosowania. W sumie nawet tlen jest szkodliwy, więc jeśli ta sukraloza ma zaszkodzić to trzebaby ją jeść łyżkami. Umiar- przede wszystkim.
2010-06-14 11:37:37

odpowiedz
Aga

Stosowałam przez tydzień, nic nie dało. Może to za krótko, ale moim zdaniem szkoda pieniędzy.
2010-05-28 21:29:30

odpowiedz
kkkk

tak tak silna wola tylko to nie jest takie proste jak się ma skłonności do jedzenia;((
2010-05-20 19:45:37

odpowiedz
Paula89

Prawidłowo powinno się zrzucać wagę w tempie 0,5 - 1 kg NA TYDZIEŃ!!! wtedy organizm nie jest wycieńczony i nie ma efektu jojo. Wiec zamiast specyfików za 70 zł, zielona herbata rano do śniadania, jeść mniej ale częściej i o regularnych porach i zgubicie jak cacy.
2010-05-12 17:09:30

odpowiedz
monik

zgubię po pół roku, a za miesiąc jadę na urlop!
2010-06-24 19:23:39

odpowiedz
Senioritka22

Witam was serdecznie czytajac to co tu wypisujecie zbiera mnie na smiech, dziewczynki cudow nie ma , ja w ciagu 2 tychodni schudlam 7kg ale przynajmniej dawalam cos z siebie a wy jestescie takie glupiutkie myslac ze wypijecie aqua slim i kilogramy same zaczna sapdac.
Ja nie tylko wypijalam ponad 1,5 wody dziennie razem ze aqua slim ale takze stosowalam do niej diete ktora jest rewelacyjna poprostu , 2 pierwsze dni sa ciezkie ale dieta jest skuteczna, do tego doszly cwiecznie na brzuszek gdyz jestem po ciazy zreszta chudnac robily sie zwsy ze skory takze bylo to potrzebne aby cialo bylo bardziej jedrniejsze a do tego zaczelam stoswac piling + balsam zwiekszajacy skutecznosc odchudzania i ogolnie jestem zadowolona w 2 tyg 7kilogramow uwazam to za sukces swoj wlasny, nikt by teraz mi nie uwiezyl ze tak nie dawno temu urodzilam dziecko. a u was dziewczynki widac kiepsko z silna wola heh jak ktos chce chudna to tego dokona taka prawda!!!
2010-05-07 13:44:43

odpowiedz
ania

Witam:)widzę że Ty tak jak i ja podeszłaś do tego:)ja również pije aqua slim i nie jestem pewna czy działa:(ja np.w ciągu dnia zjadam jeden mały jogurt i ćwicze a możesz mi zdradzić jaką Ty diete stosujesz????
2010-07-20 15:54:26

odpowiedz
Goryczka19

Witam chciałabym Cie prosić o ta cudowna ale ciężka dietę jeżeli było by to możliwe bardzo mi zależy ... tez chciałabym schudnąć a dużo się ruszam i ćwiczę. Liczę że mi pomożesz dziękuje
2010-07-13 21:33:08

odpowiedz
kaczi

7kg w 2 tygodnie? efekt jojo murowany !
2010-07-08 10:08:53

odpowiedz
jula

Witam a czy moglabys podac ta diete tez jestempo ciazy i bije sie z kg bez skutecznie cwicze mniej jem nie jadam slodyczy chleba ziemniakow i po 18 tez nie jem i zer rezultatow :/ ehh bylabym wdzieczna za odpisanie
2010-07-06 13:52:52

odpowiedz
wredna

heh 7 kilo w 2 tygodnie... czekamy na efekt jojo.......
2010-05-31 20:56:00

odpowiedz
dh27

"potrzebne aby cialo bylo bardziej jedrniejsze"
nie pisze sie w ten sposob - albo jędrniejsze / albo bardziej jędrne
2010-05-27 20:15:21

odpowiedz
sylwia

madra sie znalazla
2010-05-22 20:34:58

odpowiedz
Gosia

Czesc a mozesz mi zdradzic jaka diete stosowalas do tego?
Tez jestem po ciazy, cwicze brzuszek,ograniczylam jedzenie i wypijam duzo wody ale moze ta Twoja dieta pomoze bardziej.
Pozdrawiam
2010-05-20 15:17:14

odpowiedz
ewa

koleżance sie chyba jeszcze hormony nie uregulowały, doceniamy wysiłek włożony w to by zleciał Ci brzuszek ale twoja kuracja chyba troszke zaszkodzila bo strasznie wredna sie zrobiłaś( a może juz taka byłaś) wierze że nie i że twój żmijowaty jezyk dał o sobie znac z powodu glodu. pozdrawiam
2010-05-12 19:02:16

odpowiedz
kasiunia

a ja spadłam z wagi oczywiscie z pomocą tego specyfika (Z POMOCĄ NIE Z SAMEGO PICIA) w ciągu miesiąca 10 kg... moze to bez sensu co powiem ale moim zdaniem za szybko straciłam te kg wolałabym padac 1kg tygodniowo.. a teraz sie martwie ze jak tego nie pije to dwa razy tyle przyjdzie od tak....
2009-12-15 14:23:38

odpowiedz
szalloona

pewnie, że za szybko. prawidłowo powinno się tracić od 0,5- 1 kg tygodniowo
2010-08-06 14:11:28

odpowiedz
daga

A oprócz picia ćwiczyłaś?
2010-04-27 19:25:02

odpowiedz
Dora

Hej ja probowalam to i wlansie dzis powidzialam stanowcze NIE!!!spuchlam od tego jak bania/.Brzuch mam jakbym byla w 5 mc ciazy a przestrzegal diety .krece hula-hopem masakra totalne oszystwo no ale dowiedzialam sie dopieroi jak zaskoczylam ze to od tego ;((
2009-09-28 17:28:25

odpowiedz
Agnieszka

Hej wam :)
Ja piłam Aqua slim , ale szczerze mowiac to zadbych efektow nie zauważylam, mimo ze cwiczylam....
Aqua slim nie ograniczylo mi apetytu i jadlam tyle co zwykle.... pozatym dla mnie 1,5 l wody dziennie to za duzo , wiec zrezygnowalam
ale trzymam kciuki za Was, moze Wam sie uda ;)
2010-03-17 19:42:19

odpowiedz
asia

butelka wody dziennie za duzo? ja wypijam 5 l + 3 x dziennie herbate zielona i nie sadze zeby to bylo za duzo...
2010-06-22 11:16:59

odpowiedz
szalloona

ja mam 5 litrową butelkę na góra 2 dni, co prawda piję też kawę i herbatę :)
wiecie jak wyliczyć ile powinno się pić wody dziennie? podzielić swoją wagę przez 30.
poza tym woda wspaniale nawilża skórę od środka, zaoszczędzicie na balsamach :)
2010-08-06 14:14:32

odpowiedz
asia

butelka wody dziennie za duzo? ja wypijam 5 l + 3 x dziennie herbate zielona i nie sadze zeby to bylo za duzo...
2010-06-22 11:16:26

odpowiedz
Pentei

Widze że dla Ciebie wiele rzeczy to za dużo...
2010-05-03 10:56:03

odpowiedz
nina

pije 3 tygodnie po 2 szszetki na 3 litry i nie czuje zadnej zmiany poprostu nic sie nie dzieje;(
2009-09-23 18:54:51

odpowiedz
marta

AS nie jsets srodkiem przeczyszczajacym biegunka moze byla reakcja na taka ilosc wody... widocznie twoja kolezanka wczesniej malo wody pija a tu nagle 1,5 litra... i te 1,5 litra to ma sie pic przez caly dzien do 12 godzin a nie np na raz...wtedy tak rozepcha zoladek, a potem jak juz ta wode wydalimy to ta pustke w zoladku trzeba bedzie czyms zapelnic i przez to rosnie apetyt
2009-09-26 08:04:27

odpowiedz
Asiulek

czy znacie może Xenikal? Jak dział - są rezultaty? Czy są jakieś efekty uboczne? Właśnie mam zamiar go stosować
2010-03-05 15:47:54

odpowiedz
ANNIABART

hej Aiulek!
Gdzie można dostać Xenikal?
moj adres ANNIABART@poczta.fm
2010-05-20 10:02:28

odpowiedz
farm

jako farmaceutka nie polecam ci xenicalu poniewaz jest on przeznaczony dla bardzo ale to bardzo otyłych ludzi i mam tu na mysli nadwagi rzędu 50kg każda substancja chemiczna na ochudzanie ciagnie za saba skutki uboczne które zle sie odbija na twoim zdrowiu!!! lepsza fasolamina czy aqua slim pocwicz nie jedz słodyczy i po 18 i bedzie GIT
2010-04-23 21:00:19

odpowiedz
marta

a czytalas ulotke ?? 1 saszetka na 1.5 litra wody dziennie !!!!! naucz sie czytac ze zrozumieniem gdyby mozna bylo dziennie wypijac wiecej tego specyfiku to by o tym napisali.... ciekawe jakie skutki uboczne sie u ciebie pojawia... co za glupota wsiadz na rower i zacznij topic tluszcz a nie truc watrobe i nerki.bez diety np 1000 kcal i z godziny ruchu dziennie ( nie spacerki z pieskiem tylko pozadny wycisk zeby sie spocic!!!!) aqua slim ci guzik pomoze... to jest tylko WSPOMAGACZ nie schudnie za ciebie moze ci w tym tylko troche pomoc. ech.... rece opadaja.
2009-09-26 07:59:31

odpowiedz
bleble

jak dlugo to mozna stosowac? max?
2010-08-19 13:51:37

odpowiedz
sofek
sofek

hej, ja stosuje, narazie wypilam 6 sztuk ;p hehe i nie miałam żadnych skutków ubocznych w postaci biegunki, fakt że częsciej chodziłam do WC ale w innej sprawie ;p
pewnie że samo to nic nie daje, ale w połączeniu z ćwiczeniami niezle można się wypocić wkońcu zawiera lkarnityne.
Więc zamiast tabletek można to stosować, tylko mi troszke smak przeszkadza jakbym piła glukoze, hehe.

pozdrawiam
2009-09-19 19:01:50

odpowiedz
ania

Ja właśnie wypiłam drugą porcję i mnie podobnie dopadła biegunka.Zobaczymy dalej
2009-07-10 14:57:42

odpowiedz
Madziorka

Ja wypiłam 1,5 l wody z aqua slim i jak na razie czuję się doskonale.
2009-07-14 20:02:29

odpowiedz
jagodkaxxx

Ja osobiście nie stosowałam tego preparatu, ale moja koleżanka spróbowała 1 saszetkę.
Po spożyciu wystąpiła ostra biegunka.
Nie wiem czy to tylko pojedynczy przypadek, bo przecież każdy organizm reaguje inaczej, ale ja byłabym ostrożna.
2009-07-09 18:45:35

odpowiedz
sabatini

hej.ja to piję już 2 m-c. nie wiem,jak to ocenić,dla mnie to takie placebo,zmian nie widzę.U mnie pewnie to troczę inaczej,w ciągu 5 lat schudłam prawie 70 kg i teraz już mam problemy ze zrzuceniem kg,najważniejsze to,że nie idę do przodu.Pozdrawiam
2009-09-13 13:05:18

odpowiedz
Franek0

Skoro schudłaś 70kg to chyba nie za wielę Ci da aqua slim bo zawiera chlorek chromu a jak już gdzieś (chyba tutaj) czytałem chrom pomaga w niewielkim stopniu tylko na początku odchudzania o reszcie składników nie wiem raczej nic. Jutro zaczynam "terapię" z aqua slim ale połączoną z dietą i ćwiczeniami tak więc jeśli schudnę to nie będzie to zasługa tylko AqS.
2009-09-20 15:59:50

odpowiedz
Franek01

Coś widzę słaba aktywność na forum, tak jak mówiłem zacząłem terapię z AQS. Oprócz picia tego niedobrego czegoś ćwiczyłem na siłowni co około 3 dni i w domu - w dni które nie chodziłem na siłownie po 8 minut dziennie (wiem mało) ograniczyłem jedzenie... można tak powiedzieć jadłem to samo tylko o pół albo o ćwierć mniej, kolacje tez się zdarzały.. schudłem około 5kg w miesiąc... no teraz już mamy luty więc jest źle od początku marca chyba udam się do dietetyka, sam nie daje rady, pozdrawiam :)
2010-02-18 20:52:47

odpowiedz
marzencia

ja używam spalacz tłuszczu firmy trec l-carnite for a lean body kosztuje tylko 20 złotych 60 tabletek i pomaga ;) dobra jakosc za malą cene ;)
2010-04-26 15:50:10

odpowiedz
mirka

a czytałaś jaki ma skład to cudo?
2010-06-04 19:38:19

odpowiedz
asiula

powiedz w skrytości gdzie kupie ten specyfik (l-carnite fora lean body) i co to takiego??
2010-05-17 22:42:54

odpowiedz
Caroline

A ja używam aqua slim i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona. Ten preparat przede wszystkim mobilizuje mnie do picia 1.5 litra wody, a co za tym idzie oczyszcza się organizm z toksyn i wiadomo, że się lepiej czuję, a i moja cera jest ładniejsza. Przecież podstawą odchudzania jest wypijanie dużej ilości wody)
2010-04-27 14:36:00

odpowiedz
trolek

Spróbujcie znaleźć preparat o takim samym składzie jak aqua slim tylko w tabletkach zobaczycie że nie działają a tych preparatów jest mnóstwo. Jakby nie woda preparat byłby nic nie warty.Najnowsze badania wskazują ze nadmiar chromu w organizmie może działać rakotwórczo.
2010-05-01 10:36:17

odpowiedz
pentei

Herbata tez jest rakotwórcza guma do żucia tez i co....
2010-05-03 11:01:02

odpowiedz
aniula

Ja raczej nie wierzyłam w działanie AS ale spróbowałam; ważyłam się po kilka razy dziennie i nic... tak minęły 3 tygodnie, wyjechałam na weekend majowy (była tam pizza, ciasto, lody i siedzenie przy stole)wróciłam, staję na wagę a tam ok. 3 kilo mniej... Coś w tym jednak musi być, może nawet nie sam AS ale świadomość tego, że coś może pomoże daje siłę do działania...
Dodam jeszcze, że jeździłam na rowerze ok.godzinę ale też nie codziennie, czasami jadłam słodycze (cukierka a nie całą czekoladę) dieta mniej więcej taka sama ale mniejsze porcje.
Dzisiaj kupiłam ostatnie 5 AS i dowiedziałam się przy okazji, że stosuje się to około 3 tygodni a potem przynajmniej 2 miesiące przerwy, więc na razie skończę z AS i nie wiem czy do tego wrócę. Bardzo się cieszę z tych 3 kilogramów i będę się starała zrzucić następne, może nie do lipca czy sierpnia ale np. na Sylwestra, nie 20 kg w 3 m-ce ale np. 3kg na m-c.
Życzę wszystkim powodzenia. Ja uwierzyłam, że jeśli się naprawdę chce można schudnąć.
A co do chromu, rozmawiałam z lekarzem na ten temat, nie widział nic strasznego w tym produkcie, oprócz naciągania klienta ale jeżeli chodzi o skład nie miał zastrzeżeń.
2010-05-10 19:54:00

odpowiedz
jjjjjj

Ludzie, to jest wspomagacz do diety i ćwiczeń. Od samego picia tego nie schudniecieeeeee.
No chyba że będziecie piły tylko to i nic pozatym nie jadły hahahahaha
2010-05-19 11:21:25

odpowiedz
Jagoda

Ja stosuje ju trzeci tydzieni nie mam biegunki wrecz , zaparcie
2010-05-20 15:23:57

odpowiedz
aqua

Ja na Aqua slims chudłam 7,5 kg w 1,5 miesiąca.
Ćwiczyłam tylko 2 razy w tygodniu.
Kupiłam w aptece internetowej.
Sprawdź w aptece kosztuje tylko 39,90:)

http://www.allegro.pl/item1052574166_apteka_prima_aqua_slim_39_90_35_szt_najtaniej.html
2010-05-24 17:28:54

odpowiedz
Anna

Trudno mi uwierzyć w taką super kurację z tą wodą....... 7,5 kg mniej w 1,5 miesiąca????? nie wierzę. Ja stosuję w tej chwili drugie opakowanie polecanego specyfiku Slimitin Women 60 kapsułek.......i waga stoi w miejscu, ani drgnie......dodatkowo dopijam herbatką Regulavit+ liść senesu.......a i jeszcze codziennie bywam na marszobiegu 5 km........ co prawda od stycznia nie palę, z powodu choroby.........kg przybyło i tak już zostały, co jest moim utrapieniem wielkim.........pozdrawiam.. i co Ty na to ??????
2010-05-27 11:26:02

odpowiedz
ewka

moze odstaw lody, czekoladę, hamburgery i frytki i kfc - wtedy zauważysz jakies efekty;
ja po odstawieniu papierosów (5 lat temu) zrzuciłam 12 kg w 3 m-cą; jak? wiedziałam, że jak sie nie będzie człowiek pilnował, to przytyje, bo łapska mu same leca do paluszków, chrupek, batoników i innych takich umilaczy; zamiast tego piłam soki i wode jak jakis dzikus - tak, żeby sie nie chciało podjadać - piłam w duzych ilościach; dziennie 2-3 litry (razem herbata, kawa, woda, soki) i efekt był - nawet długo, bo ponad rok, dopóki nie zaczełam się odżywiac chaotycznie jakos tak i do tego często o bezsensownych porach; ale nie ma tego złego - wskoczyło mi na powrót 7 czy 8 kg więc po stwierdzeniu tego faktu poszłam po rozum do głowy i wprowadziłam ponownie sprawdzone nawyki, typu woda, owoc lub sok zamiast "umilacza" i rozsądek w jedzeniu: jeść czesto i mało, zamiast 2 razy i na maxa;
oczywiście to co sie je, też ma znaczenie - warto odstawić wieprzowine na stałe - to mięso dostarcza bardzo duzo tłuszczu, chociaz ta czy inna szyneczka wydaje się wcale nieszkodliwa na pierwszy rzut oka ;) wieprzowina precz - zamiast tego drób, a jeszcze lepiej ryby; no i warzywa - trzeba sie z nimi zaprzyjaźnić; owoce, to raczej dodatek - za to soki owocowe jak najbardziej polecam codzień (tylko te bez cukru, jeśli samemu nie robicie);
dobrze sie jeszcze trochę poruszać - jakiś fitnes, jakiś rower - ja grywałam w siatkę i tenisa; no i alkohol niestety musi przejśc do opozycji... strasznie ciężko to przychodzi - mnie na przykład cholernie brakuje piwa, bo je uwielbiam; czasem - raz na kilka miesięcy, pozwalam sobie na jakies "szaleństwo" w postaci butelki czy dwóch - ale nie więcej;
czyli podsumowanie może być takie: aqua slim ok, ale przy tym troche ruchu oraz pilnować sie, co sie je, kiedy się je i ile sie je - i to cały sekret, jak zrzucić zbędne sadełko i nie pozwolić mu powrócić
2010-05-28 14:13:55

odpowiedz
Zbyszekk

7,5 kilo można schudnąć w 1,5 miesiąca jest to osiągalne ale to nie zasługa AQS... to po 1 działa na psychikę... KUPIŁEM/AM stosuję, będe ćwiczyć, trzytmać dietę NAPEWNO SCHUDNĘ i tak jest :) ale smak tego czegoś jest obrzydliwy, ogólnie AQS to lipa moim zdaniem schudłem 2kg w miesiąc ale nie stosując diety, jedynie siłownia, TERAZ używam oryginalne BIO CLA nie obchodzi mnie czy to coś daje, ja w to wierzę, biegam i ćwiczę, mniej jem dopiero tydzień zobaczymy co będzie dalej :)

AAA ZAPOMNIAŁBYM - TO ZUPEŁNA NIEPRAWDA, ŻE AQS ALBO BIO CLA OBNIŻAJĄ APETYT!!! Brałem to bez ćwiczeń i chciało mi się cały czas jeść... ale od kąd zacząłem biegać i ćwiczyć to apetyt mam mniejszy! Do tego piję wodę mineralną.

Pozdrawiam i powodzenia~!
2010-06-02 14:18:14

odpowiedz
Paula

Ja o d dziśzaczynam kurację z AQua Slim, mam nadzieję, że to coś da...
zalezy mi na tym zebynie odczuwac glodu.. i wiadome przestrzegam zeby po 18stej
nie jesc posilkow, jem czesto a malo , nie obżeram sie.
Ćwiczenia, woda... i mysle ze bedzie oK ! ;)
3mam za wszyStkich kciuuki :)
2010-06-07 16:22:33

odpowiedz
KASPROW

WITAM JA SCHUDŁEM 1,5 KG W CIĄGU TYGODNIA- SPRÓBOWAŁEM SIŁ W NATURHOUSE NA MICKIEWICZA ZOBACZYMY CO BĘDZIE DALEJ
2010-06-04 12:10:39

odpowiedz
andziula

witam,w ciagu miesiaca schudłam 4 kg,piłam aqua slim ,ale tez codziennie jezdziłam rowerkiem ok 5 km,więc jak widac samo picie tego preparatu nic nie daje,ruch i jeszcze raz ruch,zycze powodzenia
2010-06-08 12:18:47

odpowiedz
pulchniutka

A czy zauważył ktoś efekty na buzi?
2010-06-13 17:54:04

odpowiedz
Marika

Hej ja stosuję AS od ponad trzech tygodni...efekt? masakra na początku 3-4 dni po rozpoczęciu poleciałam 2 kg..a teraz czuję się opuchnięta żołądek mi nawala, mam problemy z wypróżnianiem, na twarzy zauważyłam małe krostki, których nigdy wcześniej nie miałam a mam 22 lata..
Co do apatytu to zal4eży czasami wilczy a czasami w ogólę mogę nie jeść..ale mimo to brzych mam jak balon.,..zauważyłam rónież, że jestem bardziej zestresowana wcześniej nie wybuchałam płaczem lub krzykiem a teraz mało mnie nie trafi....nie wiem co mam myśleć..mimo, że chcę przestać pić AS to nie umiem..jak tylko jestem obok apteki muszę to kupić bo zaraz boję się że urosnę na wadzę...to jest paranoja, która nic nie daje..szczerze to nie polecam
2010-08-13 11:05:28

odpowiedz
ciekawska

hej
myslicie ze jak zaczne stosowac aqia slim i np bede robic 6widera przez np okres 2 tyg to schudne?
2010-06-16 11:11:33

odpowiedz
pulchniutka

Jasne!zacznij od dziś!efekty widać nawet po tygodniu.polecam!
ps. czekam na odpowiedź --> czy zauważył ktoś efekty na buzi?
2010-06-16 16:51:32

odpowiedz
Veronca78

Witam.

Troszkę poczytałam o Aqua Slim i postanowiłam spróbować.
Zaczeło się od wczoraj. Wypiłam 1.5 wody z tym specyfikiem i moge powiedzieć że....
-smakowało ( nie było problemów co do wypicia.smak lekko słodkawy ale mi nie przeszkadza,da rade to wypić) po za tym słyszałam że AS jest dwojakiego rodzaju ( choć Pani w aptece tego nie potwierdziła) te które są w niebieskich opakowaniach są ponoć słodsze od tych w srebrnych,ja pije te srebrne.
- nie chce mi się jeść tak jak mi się chciało przed piciem wody. nie to żeby nie miała wogóle apetytu, jem ale duuuużo mniej.
- nie mam biegunek ale zaparć też nie
-co najważniejsze......po wypiciu połowy pierwszej butelki pozbyłam sie balona z brzucha!!!! to jest dla mnie szok i to wielki.
-jedyną wadą jaką zaobserwowałam jest ból głowy:( nie wiem czy to od tego czy nie....
do tego zaczełam jeździć na rowerze 1 godz dziennie i coś koło 10 km ( może nie całe ale jakoś tak wychodzi)
po za tym skacze na skakance codziennie tyle dopóki mi starczy sił no i jeszcze zaczynam mieć motywację do robienie brzuszków:)
wzrostu mam 170 ważę....i tu zaskoczenie. nie wiem czy to możliwe ale ważyłam się w niedzielę i waga pokazała koszmarne 71.
wlazłam dziś na tę samą wagę i już było 2 kg mniej.

nie wiem czy to możliwe.moim zdaniem nie ale...coś musiało zadziałać i niekoniecznie już tak szybko AS.
Być może nadmiar wody wydalony przez cały wczorajszy dzień (1,5 l wody z AS i 1.5 l samej plus kawa i herbata ) do tego doprowadził.

no nic zaczęłam to się tego trzymać będę.
pozdrawiam i trzymam w kciuki za wszystkich zaczynających i tych co zaczęli!
2010-06-17 15:48:32

odpowiedz
jumi

cieszę się, że napisałaś że brzuszka już nie miałaś bo połowie pierwszej butelki bo ja też własnie chce się go pozbyć i dlatego piję AS. Mnie też głowa boli ale może tak jest na początku lub każdy to przyjmuje w inny sposób.
2010-07-29 10:51:56

odpowiedz
Fioletowa

Witajcie! Piję AS 7 dzień oprócz tego mam resztki BIO cla i rowerek codziennie 40 minut jakies 25km na średnim stopniu "trudności" i schudłam 1,60 kg. Ale też miałam biegunkę. Czuję się dobrze czasami pozwolę sobie na batonika musli 100kalorii i jem normalnie tylko 5 razy dziennie w mniejszych porcjach. Tylko wydaje mi się, że rzeczywiście działa tu czynnik psychiczny. 2 lata temu schudłam w miesiąc 4kg z bio cla i codziennie jazda na rowerku 40 km w godzinę ale w zeszłą zimę pozwalałam sobie na pączusie i drożdzóweczki i na efekt nie trzeba było czekać.
Myślę, że jeszcze 1-1,5 miesiąca i schudnę jeszcze upragnione 4kg. Aha i bio cla świetnie działa na cellulit! Oczywiście jak się połączy wszystko z ćwiczeniami bo bez tego chyba nie da rady. Wytrwałości!
2010-06-23 14:41:42

odpowiedz
Veronca78

Witam ponownie.

Zmieniłam znanie na temat AS.
Prawdopodobnie ( bo nie wiem na 100 procent) za pomocą AS mam od wczoraj wieczorem brzuch jak balon, do wc chodzę ale w innych potrzebach jak sisi, boli mnie głowa i fatalnie się czuję.....
dziś miał być 3 dzień, nawet rozrobiłam z woda ten specyfik....ale nie dam rady jak to od tego to umrę wcześniej jak schudnę.

trzymam w kciuki za tych co mogą.

powodzenia!
2010-06-18 14:46:45

odpowiedz
uffffi

1,5l wody dziennie? Ja piję nawet 2l mineralnej niegazowanej:) i ćwiczę a6w, ale nie pomaga.
2010-06-24 14:57:27

odpowiedz
Ona88

Ja kupiłam dziś na początek 5 opakowań AS i Line Detox ponieważ mam czasem trudność z wypróżnianiem się. Po za tym od 3 tygodni Jem dużo mnie jem śniadanie obiad i w miedzy czasie jeśli mnie "zassa" jogurt bądź coś lekkiego. Odstawiłam słodycze na bok.W pracy wypijam minimum 1,5L wody (gdzie prace mam siedząca niestety)a w domu tez staram się pic tylko niegazowaną wodę i unikac ulubionego napoju np Coca_Coli.Jem do 18 chyba ze nie zdążę zjeść do tej godziny nic pożywnego to gdzieś 1,5 h przed snem jeszcze coś zjem (zdarzyło mi się to przez 3 tygodnie na razie 4 razy)Kiedy się ważyłam miesiąc temu ważyłam prawie 82 kg przy 178 (moja normalna waga to 70-65)po zważeniu się wczoraj ważę 77,8 po lekkim śniadaniu. Nie biegam i nie ćwiczę jak na razie. Dopiero od rozpoczęcia opakowania Linea chce zacząć Ćwiczyć na orbitreku i robić brzuszki:)Zobaczę co da się zrobić już samo zmotywowanie się do mało jedzenia w moim przypadku to bardzo duży sukces:)
Odezwę się za parę tygodni czy coś się zmieniło i jak mi idą postępy.
P.S ja tez nie wiedziałam że są 2 rodzaje AS i dopiero tutaj to przeczytałam mam niestety saszetki słodkie ale nie ma źle :)
2010-07-07 22:35:26

odpowiedz
madzia

Ja niestety po Aqua Slim mam większy apetyt;/ stosuje już 4 dzień,dzisiaj już nie mam siły cały dzień mam wymioty i nadmiernie się poce.
2010-07-16 20:46:11

odpowiedz
gosia1212

madziu... ja tez nadmiernie sie poce dzisiaj stosuje czwarty dzien, cwicze i mam diete juz 6 tydzien i zadnych rezultatów powoli sie zaczynam załamywac odmawiam sobie slodyczy,pieczywa,ziemniaków nic nie doprawiam,nie jem smazonego, pie duzo zielonej herbaty i ok 3 litry wody na dzien w dodatku codziennie robie 100 brzuszków + inne cwiczenia po godz 18 nic nie jem, po 6 tygodniach...staje na wage... i nic ani kilograma mniej...w ciazy przytylam bardzo duzo bo prawie 40kg... przed ciaza wazylam ok 60 teraz waze 85 i bardzo chcialabym schudnac chocby do 70 PROOOSZE pomózcie? czy myslicie ze powinnam sie udac do lekarza.. moze tarczyca? moze hormony?
2010-07-17 09:35:57

odpowiedz
meg

a czy ktoś mi powie ile to kosztuje??
2010-07-17 00:52:05

odpowiedz
aqua

meg ja kupywałąm za 2,00 2,09 zależy ale wiecej nie zapłacisz
2010-07-18 11:20:06

odpowiedz
gosia1212

meg u nas w aptece 1,60 zł
ale kazda apteka ma swoja wlasna cene
mysle ze wiecej niz 1,90 za saszetke nie zapłacisz
2010-07-17 09:38:01

odpowiedz
Kasia13

Ja dzisiaj kupiłam sobie kilka saszetek, za jedną zaplaciłam 2.20. Ale to zależy od apteki. Narazie wypiłam już pół butelki, i jeszcze nie mam żadnej biegunki, ani nic. Może to przyjdzie z czasem. A co do skutecznosci, to córka mojej sąsiadki stosowała i w 2 tygodnie schudła 5 kg. Odstawiła, i nie ma efektu jo-jo ani nic.
2010-07-19 13:47:18

odpowiedz
Mariolka18

Lepiej kupić na allegro, bo jest taniej :)
Ja piję ten specyfik już prawie tydzień i jak na razie to również nie mam żadnych bóli głowy, biegunki czy innych dziwacznych rzeczy jakich można dostać po tym jak opisują niektóre dziewczyny, które to stosowały.
I z tego co widzę to na mnie to działa, bo ważyłam 65, a już mm 63 na liczniku :D
więc jestem dobrej myśli :))

Pozdrawiam ;))
2010-07-26 11:30:20

odpowiedz
Anulka

No tak ale czy stosujesz jakąś dietę? Ćwiczenia? Bo ja się nad tym zastanawiam i nie wiem czy warto to kupić... A ćwiczyć i ograniczać jedzenie to tak się nie chce :P Pozdrawiam
2010-07-29 17:44:20

odpowiedz
Iza

Sorry, ale nie ma specyfików, które bez diety i wysiłku sprawią, że się schudnie. Żeby schudnąc to trzeba się wysilic. Jak we wszystkim zresztą. Nic za darmo i bez wysiłku się nie dostaje.
2010-09-05 19:00:29

odpowiedz
NICOLA

Ja właśnie też dopiero zaczęłam pić AS.Dopiero trzeci dzień.Jak na razie nie czuję się ani żle ,ani dobrze tak sobie zobaczymy czy to zadziała coś na mnie.Chciałabym schudnąć co najmniej z 10 kilo,dużo pozostało mi po prostu po dzieciach.POZDRAWIAM...
2010-07-29 21:33:36

odpowiedz
hana

ja "po dziecku" zastosowałam dietę kopenhaską - w 3 tygodnie schudłam 10 kg, bez negatywnych skutków typu zwiotczała skóra, cienie pod oczami itp :D niestety wróciłam do przyzwyczajeń typu objadanie się....
teraz jeżdżę na rolkach, na rowerze, i ... zrzucam znowu.... i tak w kółko niestety ;)
2010-08-01 22:18:57

odpowiedz
hana

ja "po dziecku" zastosowałam dietę kopenhaską - w 3 tygodnie schudłam 10 kg, bez negatywnych skutków typu zwiotczała skóra, cienie pod oczami itp :D niestety wróciłam do przyzwyczajeń typu objadanie się....
teraz jeżdżę na rolkach, na rowerze, i ... zrzucam znowu.... i tak w kółko niestety ;)
2010-08-01 22:18:34

odpowiedz
natalinka

witam
dzis kupilam kilka saszetek aqua slim i od jutra zaczne to pic, mam 178cm i waze 76kg to troche za duzo poniewaz te kilogramy mam widoczne na udach i posladkach. poza tym od kilku dni stosuje diete bez weglowodanow stosowal ja moj znajomy i mi polecil wiec tez zaczelam jest na tej stronie http://forum.pclab.pl/topic/168079-Skuteczna-dieta-bez-w%C4%99glowodan%C3%B3w/ ale trzeba miec silna wole. Jak na razie sie staram i mi to idzie zobaczymy jak to teraz bedzie z aqua slim. odezwe sie w krotce.
2010-08-10 22:04:05

odpowiedz
ilona

fakt, dzięki aqua slim w 10 dni zrzuciłam 3 kilo. Może to nie jest jakieś wielkie osiągnięcie, ale przy tym naprawdę mało ćwiczyłam.Każdy organizm reaguje na to inaczej. Ja na przykład od dwóch dni wymiotowałam. Zaprzestałam więc picia AS i wymioty przeszły. Nie wiem czy to napewno wina tego preparatu, spróbuję jeszcze raz, jeśli wymioty wrócą, przestanę. Mimo wszystko AS naprawdę działa i po części jestem zadowolona (gdyby nie te wymioty). Życzę powodzenia ;)
2010-08-12 14:36:47

odpowiedz
MADA22LENA

Witam wszystkich.

Jestem pielęgniarka i chce Wam opisać moje doświadczenie z aqua slim:)

Wiec tak: w ciągu dwóch ostatnich lat miałam problem z waga, dość szybko przytyłam ( 10 kg :().
Stosowałam ćwiczenia, diety itp, Linea tez była w użyciu ( po której waga skoczyła mi w górę zamiast w dół) i waga nie mogła się zmniejszyć z miejsca przez kilka miesięcy :( ( 73,5 kg przy wzroście 160 cm).
Wiec zaprzestałam wszystkiego.

No a dwa tygodnie temu zastosowałam przez 5 dni AS. Tez sądziłam że to nic a nic nie działa. Nie piłam całej 1,5 l. butelki bo to za duża ilość wody dla mnie. Nie ćwiczyłam ani grama bo nie mam na to ani czasu ani ochoty i zrobiłam przerwę po tych 5 dniach stosowania. Po 3 dniach bez AS ZASKOCZYŁA MNIE WAGA :) w tej chwili ważę 70 kg (czyli prawie 4 kg uciekło:) ) i czuje się rewelacyjnie.
Od wczoraj zaczęłam znów pić AS i za kilka dni znów na wagę:).

Gdy stosowałam przez te pięć dni nie miałam żadnych skutków ubocznych. Dzięki temu że w ciągu dnia mój organizm miał odpowiednie nawilżenie rewelacyjnie poprawił mi się wygląd skóry:).
Nawet koleżanki w pracy zauważają efekty.

Więc podsumowując moją opinie:

Aqua Slim może zastosować każda osoba, każdy ma inny metabolizm wiec nie patrzcie kto ile schudł i w jakim czasie.

Jeżeli chodzi o ćwiczenia tak ale nie liczcie kobitki, że przez 2 tyg ostrego treningu schudniecie.
Im bardziej intensywnie ćwiczycie tym bardziej wasza masa mięśniowa rośnie i waga będzie pokazywać więcej a nie mniej. Kobiety tak już mają.

Ruch jest ważny i dieta ale wszystko z umiarem :)

Nie patrzcie też na wartość wagi...ani na stereotyp wagi 55 kg.

Jeżeli Wam nie przeszkadza wasza waga to nie róbcie nic na siłę.

Faceci wolą normalne zdrowe kobitki.

POZDRAWIAM WSZYSTKIE KOBITKI :)
2010-08-13 12:21:25

odpowiedz
Marika

Hej ja stosuję AS od ponad trzech tygodni...efekt? masakra na początku 3-4 dni po rozpoczęciu poleciałam 2 kg..a teraz czuję się opuchnięta żołądek mi nawala, mam problemy z wypróżnianiem, na twarzy zauważyłam małe krostki, których nigdy wcześniej nie miałam a mam 22 lata..
Co do apatytu to zal4eży czasami wilczy a czasami w ogólę mogę nie jeść..ale mimo to brzych mam jak balon.,..zauważyłam rónież, że jestem bardziej zestresowana wcześniej nie wybuchałam płaczem lub krzykiem a teraz mało mnie nie trafi....nie wiem co mam myśleć..mimo, że chcę przestać pić AS to nie umiem..jak tylko jestem obok apteki muszę to kupić bo zaraz boję się że urosnę na wadzę...to jest paranoja, która nic nie daje..szczerze to nie polecam
2010-08-13 11:07:06

odpowiedz
natalinka

Witam was ponownie
stosuje AS razem z dieta bez weglowodanow i nie wiem w sumie czyja to zasluga ale waze o3 kg mniej niz poprzednio, moj brzuch jest bardziej plaski, a ja czuje sie lepiej, nie mam zadnych skutkow ubocznych, ale teraz sie zastanawiam czy miala na to wplyw ta dieta czy tez AS.. Co sadzicie?
2010-08-16 12:34:38

odpowiedz
Mariolka18

Siemka!! :D

Pora opisać co się ze działo przez ten czas od kiedy postanowiłam się odchudzić z AS

Jestem coraz bardziej lżejsza !!
Ważyłam 68 przed podjęciem odchudzania, a teraz na liczniku mam już 61!
Tylko tak na prawdę nie wiem co mi pomaga zbijać tę wagę
, bo oprócz AS, którą nie rozcieńczam w 1,5 litra wody tylko w 0.5, piję jeszcze zieloną (1 szklankę dziennie) i czerwoną herbatę (5-6 szklanek dziennie), a do tego staram się jeść lekkie małe posiłki
do 17 i stosuję jeszcze serum odchudzające SLIM EXTREME 3D z Eveline - ten krem to rewelacja, tak w nawiasie
Pewnie wszystko razem działa i dlatego widzę efekty A dodam, że w ogóle nie ćwiczę, bo mi się nie chce ;P chyba, że seks o ile to jakaś forma ćwiczeń hehe

Mój cel to 55 kg - ciekawe czy dojdzie do tego, mam nadzieję
Ale naprawdę (nie ma w tym żadnej bujdy) schudłam, mam mniejszy brzuch i co najważniejsze ! - nóżki mi się kształtują i dupsko ach

pozdrowionka! napiszę jak się coś będzie jeszcze działo
2010-08-16 13:50:14

odpowiedz
spotlight

Witam :). Mam 17 lat, moja waga to 55-56kg, wzrost 166cm, wydaję się że jest świetnie, jednak nie. Mam strasznie duży brzuch, w biodrach i wszędzie jestem szczupła, ale ten brzuch :(. Przedwczoraj poczytałam o alli na forum (bardzo negatywne komentarze), więc zrezygnowałam i w końcu weszłam na forum o aqua slim i było dużo pozytywnych opinii, więc pomyślałam, czemu nie :). Wczoraj kupiłam as i piję sobie, jednak martwię się że to nic nie da. dodam, że nie jadam w ogóle słodyczy, kolację jadam do 19, i jem mało a częściej :). Kupiłam sobie zapasu na 2 tyg. i mam nadzieje, że zobaczę efekt (chociaż mały) u siebie na brzuszku :).
2010-08-17 10:44:48

odpowiedz
okovde

hej. Ja kupiłam aqua slim za jedyne 1,39 za sztukę ;)) Pierwszy raz jak stosowałam 2 tyg. to czułam się lepiej. Widziałam efekty. Najbardziej na udach i brzuchu. Znów zaczełam pić, ale tylko przez tydzień. Mam nadzieję, że da radę po raz drugi ;)) (Nadzieją matką głupich, lecz matka kocha swoje dzieci) ;-)))
2010-08-17 11:01:00

odpowiedz
natalinka

witam ponownie
dzisiaj skonczylam ostatnie opakowanie AS jakie mialam i tak sie zastanawiam czy stosowac dalej, bo niby zrzucilam pare kilo ale rownoczesnie z dieta i nie wiem czyja w tym jest wieksza zasluga... w dalszym ciagu bede stosowac diete na razie tylko ja no i zobacze a jak nic nie pojdzie juz w dol to pomysle o kolejnym zakupie AS.
Jedyny minus w stosowaniu AS jaki na sobie dostrzeglam to to ze ciagle chcialo mi sie siku... okropnie... ahha no i jeszcze wczesniej dawalam 2 saszetki do 1,5 litra wody dziennie bo gdzies tam pisalo zeby tak stosowac, a potem dawalam 1 saszetke do 1,5 litra wody tak jak na opakowaniu pisze i roznica byla widoczna jedynie w smaku.
2010-08-19 13:57:51

odpowiedz
kara

Hej ja mam 161 cm wzrostu i waze 52 kg czy to bardzo zle???
2010-08-20 12:13:40

odpowiedz
natalinka

raczej bardzo dobrze.. nie badz glupia i nie pisz tu takich bzdur... bo jezeli masz zamiar sie odchudzac to bylby to twoj blad.
2010-08-20 14:40:07

odpowiedz
linka

as stosowalam tydzien przy czym duzo skakalam na trampolinie i tylko to..a no i nie jadlam po 17 i w ciagu dnia tez uwzalam co jem.. zero slodyczy..to ze nie chce sie po tym jesc to bzdura moim zdaniem.. bo mi sie chcialo.. nie wiem ile schudlam ale patrzac na cm to 2-3cm mniej jeszcze zalezy gdzie.. bo np na udach 1cm najwiecej z brzucha.. ale nie radze sie katowac tylko zdrowo, duzo ruchu..
2010-08-23 14:28:50

odpowiedz
natalinka

MAM NEWSA DLA WAS!
jak juz wiece odchudzalam sie z AS ale teraz juz wiem ze chudlam nie po tym tylko po diecie ktora wtedy stosowalam rownoczesnie z as a teraz stosyje tylka ta diete i dalej widze efekty, wiec JESLI NAPRAWDE CHCECIE SCHUDNAC TO TYLKO Z TA DIETA dziewczyny!!! ja ja lekko zmodyfikowalam i urozmaicilam troche i naprawde polecam! Dajcie sobie spokoj z as i sprobujcie tej diety no i troche wiecej ruchu moze? Np zwykly spacer a duzo daje. Powodzenia!
P.S. To jest link to tej diety: http://forum.pclab.pl/topic/168079-Skuteczna-dieta-bez-w%C4%99glowodan%C3%B3w/
2010-08-24 11:33:51

odpowiedz
spotlight

Niedawno pisałam, że zakupiłam AS, piję dzisiaj 9 dzień i schudłam z wagi 2-3kg i z brzuszka też 2-3cm, jestem strasznie zadowolona, bo tyle razy chciałam schudnąć i mi nie wychodziło. dodam, że ograniczyłam słodycze do zera, nie słodzę herbaty i nie jadam masła :). a do tego zaczęłam chodzić na basen. Efekt nie jest widoczny TYLKO przez AS, trzeba ograniczyć się w jedzeniu i trochę poruszać, chociażby poskakać w pokoju przy muzyce :D.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które przechodzą na dietę :).
2010-08-24 16:11:32

odpowiedz
Anusiaa

DIETA DIETA I JESZCZE RAZ DIETA ! :)) JA SIE ODCHUDZAM Z AQUA SLIM JUZ 3 TYGODNIE I MAM 5 KILO ZA SOBA ... TEN PREPARAT WSPOMAGA ODCHUDZANIE A NIE ODCHUDZA :)) TROSZKE WYSILU TRZEGA WLOZYC ..
2010-08-29 15:30:24

odpowiedz
lekarz

SZkoda mi młodych ludzi
2010-08-30 00:16:20

odpowiedz
emilka

ja piję już 2 tydzień, często chodze siku do toalety i ograniczam jedzenie. nie jestem gruba ale dla lepszego samopoczucia chciałabym troszkę zrzucić. nie wiem dlaczego 'lekarz' pisze, że szkoda mu młodych ludzi. przecież każdy człowiek lepiej się czuje kiedy uda mu się osiągnąć swój cel. dla niektórych właśnie moze to być utrata kilku kg. oczywiście w granicach zdrowego rozsądku. mam nadzieję, że zrzucę chociaż troszkę. po prostu dla siebie. pozdrawiam.
2010-09-02 12:43:43

odpowiedz
EfuLA

witam. Ja mam dokładnie to samo. Chce zrzucić troszkę dla siebie. Wiadomo, że bez ruchu za bardzo nie ma na co liczyć. Ja teraz przestałam pracować ....i są momenty kiedy nie mam co ze sobą zrobić więc nie powiem tego ruchu aktualnie mam mało. Dzisiaj piję pierwszą butelkę z Aqua Slim. Zamierzam też chodzić na basen przynajmniej 2 razy w tygodniu :) ZOBACZYMY JAKIE BEDĄ REZULTATY :)))))))))
2010-09-02 17:05:04

odpowiedz
Patrycja

Witam.
Mam 20 lat, 156 cm wzrostu a warzę jakieś 70 kg. Co prawda raz jest mniej a raz więcej. Osiągałam już wagę 65 kilo! Co jak na mnie to cud! Dużo przytyłam jak wyjechałam do Szkocji(tamtejsze żarcie jest wyjątkowo ohydne i kaloryczne, nie dziwię się że szkotki tak wygladają). Co prawda nie biorę AS, ale poważnie się zastanawiam czy nie zacząć. Jednak większość z was pisze, że pomogło. Ja podobam się sobie, mimo iż mam za dużo tam i ówdzie. I boczki i brzuszek i uda nieco masywniejsze. Wiem że powinnam schudnąć. Tak twierdzi moja lekarka, bo jednak tak z 15 kilo nadwagi jest. Mimo wszystko uważam, że jak się sobie podobamy to jest dobrze, a kobieta powinna mieć kobiece kształty. Jednak za dużo krągłości to źle dla serduszka, nerek i ogólnie naszego samopoczucia. Jednak niezdecydowanym na sam początek proponuję moją dietę, która nosi nazwę żp czyli żreć pół. Może ma niepiękna nazwę, ale działa jak się połączy to z ograniczeniem słodyczy(które kocham), kawy i innych kalorycznych rzeczy a zastąpi się to czymś zdrowszym np zieleninką, spacerami(pies to dobry pretekst, o ile posiadamy czworonoga). Jedzenie po 18 to zbrodnia, choć u mnie to ciężko z tym, bo kończę pracę o 18, a w domu jestem o 19. Obiad jem ok 19:30- zbrodnia! Teraz będę robiła sałatki z sałaty pomidorka lub ogórka, bo słyszałam że nie należy ich łączyć z powodu jakichś toksyn, rzodkieweczka i domowy szybki sosik w postaci odrobinki oleju i octu z naciskiem na odrobinkę!. Proponuje ograniczyć spożywanie mięska. Jeszcze nie wiem jak to podziała na mnie bo jeszcze nie zaczęłam, ale moja przyrodnia siostra mniej się pociła i lepiej się czuła jak nie jadła mięsa. A białko z mięs można zastąpić warzywami strączkowymi. Makaron też nie najlepiej wpływa na wagę, ale nie można sobie wszystkiego odmawiać:):) Jak moja ŻP nie podziała odpowiednio to może skuszę się na Aqua Slim, ale jednak najpierw zasięgnę opinii lekarza. Jeśli mamy problemy z nadwagą lekarz może zrobić badanie na tarczycę, bo niedobór hormonów tarczycy powoduje tycie. Ewentualnie jak mamy kupę kasy do wyrzucenia, można skusić się o poradę dietetyka, ale to kosztuje duuużo kasy.
Ja narazie spróbuję ŻP. Kupiłam cukerki pokrzywowe. Zawierają cukier, syrop glukozowy i ekstrakt z pokrzywy. Wspomagają przemianę materii i cały organizm, oczyszczają organizm ze złogów cholesterolu itp. Zobaczymy jak to się zachowa w połączeniu ze zdrowym ŻP, czyli żreć pół tego co dotychczas się wcinało lubieżnie wieczorem przed telewizorem jak Ferdek, oglądając Kiepskich...
Wszystkim, którzy zdecydują się na dietę ŻP czy też Aqua Slim, oraz sobie, życzę powodzenia i wytrwałości! Na pewno sie przyda. A posiadającym więcej zasobów finansowych(do których niestety się nie zaliczam,. liczę każdy grosz) proponuję odwiedzić Sklep Organic-Farma Zdrowia. Tam znajdziecie zdrową ekologiczną żywność, Yerba Mate, która z powodzeniem zastąpi kawę oraz pare innych ciekawych produktów i żywności z upraw ekologicznych.POWODZENIA!!!
2010-09-02 20:22:45

odpowiedz
anka21

A ja Wam powiem, że ja schudłam 5 kilo w ciągu miesiąca jak ograniczyłam węglowodany. nie jadłam chleba, słodyczy, ziemniaków. ograniczyłam też smażone potrawy i bez większego wysiłku schudłam. Co prawda teraz trochę przytyłam, więc znowu planuje coś ze sobą zrobić.
Zastanawiam się tym razem nad dietą Montigniac?
Znalazłam info na temat tej diety na portalu społecznościowym www.twoj-sport.pl
http://www.twoj-sport.pl/aktualnosci/6722-sport-czy-dieta.html
2010-09-04 16:43:36

odpowiedz

Nota prawna | Uwagi i opinie | Copyright odchudzanie.org.pl