Forum » Diety » Aqua Slim - czy ktoś stosował?
| motyl | Witam! |
| Ewa | jeżeli pojawia się biegunka podczas stosowania preparatu to należy odstawić ten preparat. Natomiast jeżeli chcecie leczyć biegunkę, to powiniście umieć ją najperw zdiagnozować Polecam ten artykuł http://blog.aptekaotc.pl/biegunko-pozwol-zyc-czyli-skuteczne-leki-na-rozwolnienie/ |
| agatowe | stosowałam przez ok 6 dni i schudłam |
| beti | a była jakaś konkretna dieta przy stosowaniu tego preparatu |
| kara | hej ja mam 161 cm wzrostu i wze 52,5 kg to bardzo duzo???ile powinnam wazyc |
| Ania | Wagę masz dobrą, nie musisz się odchudzac. To jest prawidłowa waga przy Twoim wzroście. |
| Iga | chyba sobie zartujesz ! ważysz prawidłowo ! ;) |
| Kasia | Powiem ci ze to mała waga w twoim wzroscie.powinnas wazyz wiecej niz 60 bo doprowadzisz sie to anorekcji. |
| Pantera | Chyba żartujesz... Ta dziewczyna wyglądałaby jak klucha ważąc 60kg... |
| esdarek | musisz zrzucic conajmniej 15 kg. pierwpozbadz sie bioder ,biustu i ud. nastepnie miesni. potem czas nawywalenie policzkow i powiek. potem juz bedzie latwo: ziemista cera,blade usta i matowe wlosy przyjda same. |
| ja | hej ja mam 15 ;D waże 45 kilo i mam 156 wzrostu, wygląda że niby dobrze waże ale mam grubiutkie nogi i brzuszek i zastanawiam sie czy nie zacząc brać tego preparatu ? |
| kASIA | Hej 15 latko! nie musich odchudzac sie! bo doprowadzisz sie do anorekci.Pare lat temu tez miałam anorekcje,chciałam schudnac 2kg a tu schudłam 15 kg o doprowadziłam sie do anorekcjii a wazyłam 35kg w wroscie 154 byłam nizsza od ciebie.I trudno wyjsc z tej choroby.lezała rok w szpitalu.NIE ODCHUDZAJ sie!!!! |
| megy | witam, wg mnie masz idealną wage, może sie ona wahać między 1 kg w te czy we te. ale nie patrz tylk na wage, w jej skład wchodzą również kości i MIĘŚNIE!! tak wiec osoba szczupła z ładną sylwetka wcale nie musi warzyć 40kg!! przyjżyj sie na sylwetke,czy lubisz swoje ciał i jak sie w nim czujesz . |
| Magda | Używam tego AS już prawie miesiąc, przy czym z przerwami bo miałam problemy z gardłem...szczerze może schudłam może nie, ale mam o wiele lepsze samopoczucie i mimo tego że zrzuciłam niedużo patrząc na siebie widzę efekty, ciało ma zupełnie inne kształty i podobam się sobie:) myślę że warto w to zainwestować nawet na krótki czas bo człowiek odrazu inaczej patrzy na siebie:) |
| Anneetkaa33311 | powiem tak????? |
| Paciia | Hej mam 13 lat i waze 62 Kg. |
| megy | Kobieto!! jak ty juz chcesz sie odchudzac paratami w wieku 13 lat to co bedzie jak bedziesz miała 30 na karku??!! jeszcze sie rozwijasz, twój organizm ciągle sie zmienia, nie możesz mu w takim młodym wieku od razu fundować dopalaczy!! zacznij biegac, jezdzic na rowerze, rolkach a stracisz zbedne kg. poruszaj sie, sport nie musi byc tortura, może być dobrą zabawą a hormony wydzielajace sie podczas wysiłku zapewnią ci lepsze samopoczucie. |
| KIKA | ZGADZAM SIE Z MEGRE |
| Betka | Błagam was dziewczyny nie wywalajcie kasy w błoto !!!!aqua slim to koszmarna ściema. |
| Ania | Na każdego działa co innego, jak można przeczytac wyżej. A skoro jest nie drogi, to można spróbowac. Ja kupiłam dziś i od jutra zaczynam. |
| Martyna | Nie wiem czy to prawda ja mam 13 lat i odchudzam się , ponieważ lekarz powiedział , |
| megy | ludzie, w jakim świece wy zyjecie? ok, nadwaga jest szkodliwa , fakt, ale nawet najcudowniejsze środki na odchudzanie będą pieniędzmi wyrzuconymi w błoto jeśli sie siedzi na du.. przed telewizorem !! nic nie bedzie skuteczne jesli nie ruszycie swoich szanownych 4 liter , może coś chwilowo podziała, ale odbije sie to na waszej wadze, zdrowiu w przyszłości!! |
| Ania | Można stosowac preparaty wspomagające odchudzanie, ale zgadzam się z tym, że żeby schudnąc trzeba się zdrowo odżywiac, jeśc dużo warzyw, no i ruszac się, ja nie mówię, że codziennie pokonywac dziesiątki kilometrów rowerem czy biegac, teraz idzie zima, więc można iśc na siłownie albo w domu samemu cwiczyc, tańczyc, ruszac się. Nie ma cudów jeśli stosuje się same środki wspomagające odchudzanie a wcina się chipsy i siedzi przed komputerem. |
| Martyna | Ja stosowałam aqua slim przy odchudzaniu , uważam , że aqua slim nie pomaga schudną przynajmniej ja nic nie zauważyłam ,ale jego obrzydliwy smak sprawaia , że nie ma się ochoty na słodycze oraz inne produkty , które są nie wskazane na diecie . |
| Elsa | Witam, ja zainwestowałam w aqua slim i dodałam do cisowianki bez gazu.PO jednej szklance tego napoju boli mnie żołądek i czuję się rozdęta, nie mam pojęcia dlaczego bo nigdy nie miałam kłopotów żołądkowych Elsa |
| ryzyk | Kolejna marketingowa bzdura. W składzie glukoza. Środek idealny na tycie anie na odchudzanie. Rozregulowuje pracę trzustki więc jest się regularnie głodnym. Powoduje, że każdy zjedzony pokarm przerabiany jest na tłuszcz. Żenujące jest, że wierzycie w działanie takich preparatów. Brak Wam elementarnej wiedzy na temat odżywiania i funkcjonowania ludzkiego organizmu. Zamiast marnować czas na nic nie wnoszące dyskusje zachęcam Was do pogłębiania wiedzy i zweryfikowania jadłospisów. |
| nastolatka | Mam 12 lat, wzrostu 163 i ważę 60 kg. Chciałabym się dowiedzieć czy Aqua Slim działa i ile kosztuje. |
| 12latka | hej ja tez mam 12 lat i jestem w podobnej sytuacji kupiłam agua slim za 2.76 no około ale niewiem czy to mam brac bo tam pisze ze to jest dla dorosłych ...mam 12 lat wiec niewiem czy brac ... |
| Ayla | Dzieciaku,weż sobie raczej coś na rozum a nie na odchudzanie.Starzy powinni ci tak wpierdolić,że przez miesiąc nie usiadłabyś na dupę..... |
| Lolek | nie bierz :( |
| Kasia | wydaje mi się że w tak mlodym wieku nie powinno się odchudzać ponieważ organizm rośnie a w ten sposób można znacznie pogorszyć stan zdrowia a także zakłócić pracę całego organizmu. |
| LIKAR | odstaw zarcie rodzice wiecej zaoszczedzA A TY SCHUDNIESZ :))))))) |
| MeLkA | hej! |
| Agata | "1,58 cm wzrostu" --> Calineczka :D |
| Patka | Cześć ! |
| matematyk | 66-61=5 kg |
| majka | hihihihi supeeer |
| ala | Witam, |
| aleks | Hej. Ja zamówiłam na allegro 20 saszetek aqua slim...i od dziś próbuję tego suplementu. |
| Efelajna | A ja myślę, że nie warto w ten środek inwestować... Co prawda piłam 3 dni, ale odnoszę wrażenie, że efekt jest odwrotny do zamierzonego... Odstawiłam, bo zamiast zmniejszenia uczucia głodu, cały czas byłam głodna i w dodatku ta ciągła ochota na czekoladę... Przestrałam pić i przeszło... Nie wiem, może to tylko na mnie tak działa ;) |
| Ania | A ja myślę, że to nie wina środka. Zawsze kiedy odchudzamy się, coś wykluczamy z diety i ograniczamy jedzenie, myślimy o nim. A jak każdy dietetyk mówi "Żeby schudnąc trzeba jeśc", i nawet jak ma się ochotę na czekoladę, to zjeśc kawałek a nie całe opakowanie. Zdrowo się odżywiac, zminic białe pieczywo na ciemne i jesc dużo warzyw. |
| marika | hej, ja po AS przytyłam niecałe 2 kg!!! a bralam go zaledwie tydzien. sama nie wiem czy mam go nadal brac, w sumie ograniczylam slodycze i nawet cwiczylam a mimo to przytylam. mam jeszcze kilka saszetek i zastanawam sie czy je brac... boje sie ze znowu przytyje. poradzcie. pomze to tylko tak na poczatku jest?? |
| monia | witam ja stosuję od tygodnia AS i schudłam 4 kg ale nie piję z samą wodą mieszam również w sokach i mieszam 2 saszetki nie jedną a jeśli chodzi o apetyt to mam na słodkie natomiast na inne nie mam apetytu ale co jest dziwne jem i chudnę :) nie wiem jak będzie dalej ale mam nadzieję że tak dobrze jak teraz :) |
| Izolda | Nie tylko na Ciebie tak działa.Ja po AS jadłam non stop a na dodatek spuchłam i wyglądam jakbym była w 5 miesiącu ciązy.Dodam że AS pije dopiero od 2 dni.:( |
| kasia | hej:) mam na imi kasia waże 54,850 kg i mierze 1,71m.... I moim zdaniem jest to zdecydowanie za dużo:( Poracie co robić... |
| magda | walnij się w główkę albo idź do psychiatry, bo wpadniesz w anoreksję i umrzesz. Dziewczyny opanujcie się !! ja mam 167 cm zrostu ważę 68 kg i mam wspaniałego kochającego mężczyznę! Dużo lasek się za nim ogląda a ja byłam strasznie zazdrosna, postanowiłam się odchudzać! Mój chłopak nie był zadowolony i powiedział mi że podobam mu się taka jaka jestem i nie chce nic zmieniać że uwielbia moje boczki i okrągły brzuszek i że jego koledzy mu zazdroszczą że ma taką fajną dziewczynę. Dopóki nie macie dużej nadwagi zagrażającej życiu i zdrowiu tylko sport pozwoli wam ukształtować sylwetkę nawet przy lekkiej nadwadze można wygladać pieknie. Na pewno nie polecam takich środków odchudzajćych dla nastolatek. Szanujcie swoje zdrowie...macie tylko jedno |
| Madziaa | Jestes gruba i zazdroscisz dziewczynom ktore w koncu chca wziac sie za siebie! sama siedzisz na dupie i myslisz ze sie podobasz kolegom swojego faceta.. haha smieszna jestes. |
| ona | za przeproszeniem.. - ocipiałaś kobieto.. |
| anetaaa | racja, dziewczyna jest chudziutka. ja waze 68 kilo a mam 170 wzrostu |
| szalloona | dziewczyno powinnaś się cieszyć a nie myśleć o odchudzaniu. ważysz za mało |
| Mucha | Hej mam 13 Lat. I waże ponad 60 kg . Powiedzcie czy to działa..? Prosze was o rade. |
| justa | hej:)Kobieto ważysz za mało do swojego wzrostu..moim zdaniem powinnaś zostać przy swojej wadze a nie jeszcze odchudzać się.. chcesz wpaść w anoreksję? |
| Julia | odpisuje 'Juscie', ale tak naprawdę to jest to WSZYSTKICH tych panienek co pisza teksty typu 'chcesz wpasc w anoreksje'. w glowe się walnicie te dziewczyny ktore odpisujecie tym nastolatkom ktore chca zrzucic kilka kg!! TAK! jesli czujecie taka potrzebe odchudzaj sie nawet jak masz 165 i wazysz 55 kg. bardzo dobrzez ze teraz o tym mysla a nie wetdy gdy maja 30 lat *(takim to ja zawsze mowie ze trzeba bylo myslec gdy sie mialao 15 lat. a nie widziec ze ma sie boczki tu i tam i nic z tym nie robic). te mlode dziewczyny wpadna w anoreksje jesli treraz nic ze soba nie zrobia i przytują przy wspomnianym wzroscie 165 do 65 kg - wtedy sie zalamia i nie beda pytaly na forum jak schudnac - tylko po prosu przestana jesc albo beda jadly i zwracaly (bulimia- dla niewtajemniczonych). REASUMUJAC! DZIEWCZYNY (i dziewczynki, w niketórych przypadkach) JESLI MACIE POTRZEBE TO SCHUDNIEJCIE PARE KG, WAZNE BY SIE SOBIE PODOBAC. NIE PYTAJCIE NA FORUM BOJAK WIDAC SAME KRESTYNKI WAM ODPISUJA - miejscie te wszystkie chamskie odp w czterech literach i robcie cos poki jest na to czas |
| kinia | Moja droga , ważysz idealnie ! nie rób z siebie wieszaka! bo kiedys sie odbije na twoim zdrowiu ! i wierz mi - chłopaki wcale za kosciotrupami nie przepadają! |
| Ewa | Pewnie że za dużo! Kochana, ja mam tyle przy wzroście 178! Siłownia, basen i zrób sobie porządną dietę! :) pozdrawiam i trzymam kciuki:) |
| Puchatek | Kasiu, Jeżeli uważasz, że 171 cm to za dużo, to skróć sobie operacyjnie nogi. |
| agnese | Kasiu, stuknij się, dziecino w główkę. Jeśli masz 171 cm i ważysz 54 kilo to jesteś szczuplutka i jeśli zaczniesz się jeszcze odchudzać to będziesz sucha i nieapetyczna. Co najwyżej możesz się rozchorować. Poradzić Ci co robić? Zacznij sie leczyć, bo za chwilę będziesz anorektyczką lub bulimiczką, skoro jesteś przeświadczona o swojej tęgości. A jeśli jesteś w stanie pomyśleć trzeźwo to odpręż się i idź zjedz coś smacznego NIE LICZĄC KALORII... |
| Romi | Ja pije juz 1.5 miesiąca 5 kg zrzuciłam woda jest super lepiej jednak zrzucic mniej niz odrazu 10kg |
| Kasia91 | Ja piję Aqua Slim dopiero 3 dni, jak na razie... od razu poczułam poprawę samopoczucia, jestem pełna energii, nie męczę się tak szybko. Dla mnie 1,5 litra wody dziennie to zdecydowanie za dużo (chociaż miałam problemy z nerkami i powinnam pic tyle bądź więcej). Na początku gdy spróbowałam łyczek wody z A.S. nie zasmakowało mi ale pomyślałam sobie, że warto zaryzykowac. Do smaku przyzwyczaiłam się już po wypiciu 0,5 litra teraz mogłabym to pic bez przerwy. Napewno nie przestanę stosowac, i polecam, ponieważ warto spróbowac nawet dla samego dobrego samopoczucia. A teraz czekam na widoczne efekty postury ciała :) |
| aaaaaaaaaaaaa | witam mam jakieś 128 kg i kupiłem dziś aqua slim zobaczymy czy po tygodniu zobaczę jakiś efekt |
| aaaaaaaaaaa | witam wszystkich jestem strasznie zdziwiony bo po 5 dniach od picia tego magicznego nopoju zgubiłem uwaga uwaga 5 kg szok ale to prawda zobaczę i napisze jakie zrobiłem postępy w przyszłym tygodniu poz.... |
| aaaaaaaaaa | hej kolejny tydzień i waga leci teraz to już 123kg |
| majka | achh gdzie jestes aaaaaaaaaa ??? zniknąłeś po aqua? nic nie piszesz jak dalej Ci leci waga |
| miko | o kurwa |
| Kwiatuszek | Hej ;) ja mam 17 lat Ważyłam 76 kg ta waga mnie przeraziła gdy zobaczyłam rozrastajace sie rozstepy. Zaczełam stosować aqua slim tak po prostu zeby sprawdzić czy to działa jednak musiałam wyeliminować z mojego jadłospisu kilka rzeczy. I tak nie jadłam kolacji chleba białego tylko razowy same kefiry jogurty naturalne ważywa pomidor Ogórek oraz stosowałam aqua slim i robie to do tej pory .Nie robiłam wyczerpujących ćwiczeć tylko nie jadłam słodyczy i nie piłam kolorowych napoi tylko tą wodę . W 1,5 w porywach do 2 miesięcy schudłam 11kg waże teraz 65kg .Myślę że jak ktoś chce schudnąć to nie schudnie pijąc tylko tą wodę tylko musi użyć swojej silnej woli i do tego ograniczyć kilka produktów... Pozdrawiam |
| Agoo | Kwiatuszek, a co jadłaś na obiad? |
| rybciaaaa | Ja w zupełności zgadzam się, że stosowanie suplementów diet i różnorodnych tabletek jest szkodliwe. U kobiet może to nawet doprowadzić do bezpłodności. Najlepszym sposobem na skuteczne schudnięcie jest silna wola. Ja mając 17 lat ważyłam 72kg, przyszedł wtedy moment w moim życiu,że powiedziałam sobie dość. I tak: jadłam ciemne pieczywo, piłam herbatę bez cukru i wodę mineralną, śmietanę zastąpiłam jogurtem nat., odstawiłam żółty ser, słodycze i domowe wypieki. Ograniczyłam spożywanie smażonych potraw. Kolację jadłam przed 18. Nie uprawiając przy tym sportu, w 2 miesiące schudłam 16kg. nawet nie wiedziałam kiedy. Ważne jest żeby przez ten okres odchudzania nie stawać co tydzień na wagę. Jedynym efektem ubocznym tak szybkiej utraty wagi jest pozostała skóra, ale wierzę, że i ona się wchłonie :))) |
| Martusiaaa | Ja ograniczylam jedzenie kalorycznych rzeczy, robie okolo 150 brzuszkow dziennie, uzywam pasa Vibroaction 30 minut dziennie i smaruje sie balsamem Perfecta ExtraSlim. Musze przyznac ze wszystko w polaczeniu daje niesamowity efekt. Na brzuchu widac miesnie a moje rozstepy nie sa juz widoczne. Dzis sobie kupilam AquaSlim i od jutra zaczynam... :) O rezultatach moge napisac za jakis czas. |
| Anonim | piłam to ponad 2 tyg i schudłam jakieś 3 kg, jednak ostatnio przestałam to pić i przytyłam 5 kg :[. to nie jest, aż takie skuteczne, gdy przerywa się spożywanie tego. do osób, które chcą skutecznie schudnąć, polecam jeść warzywa i owoce oraz dużo gotowanych potraw oraz ćwiczenia to bardziej pomoże. |
| danuta | A ja mam swoje lata dzieś...prawie 6 i bardzo trudno mi było zastosować jakąś dietę(jestem mięso żer) a z aqua slim mi się udało -z dietą bez tłuszczową w sanatorium-4 kg i po powrocie też piję wodę z a...s... myślę ,że sałatki pomidorowo ogórkowe i p.ż.i tak trwać-życzę sobie tego i WAM też-pozdrawiam!!!!!!!!!!1Danuta |
| Ewelina | Witam. |
| stanislawa | Boże,ja w twoim wieku nawet bym nie pomyslała o czymś takim jak chudniecie,dla mnie liczyła sie zabawa z przyjaciulmi lato,wakacje,szkola...12latki opamiętajcie SIE.Chyba ze wazysz z 90 to idz do lekaza on ci pomorze. |
| Kati | Tu słoneczko nie chodzi o krytykę. Piszesz, że masz 12 lat, ale nie ile ważysz. Ja uważam, że w twoim wieku to jeszcze stanowczo za wcześnie na stosowanie jakichkolwiek diet. Ty nie tyjsz tylko się rozwijasz!!! Biodra ci krągleją, piersi zaczynają rosnąć... To jest naturalne. A skoro chcesz koniecznie próbować zadbać om siebie to nie próbuj żadnych suplementów diety. One Ci bardziej zaszkodzą niż pomągą. Najlepiej jedz mało a często, pieczywo białe zamień ciemnym, słodycze odstaw, napoje kolorowe i gazowane zastąp wodą mineralną. Od razu może nie schudniesz od tego, ale z pewnością poczujesz się lepiej. Ja tak zrobiłam i jestem z tego zadowolona bardzo. A do tego troszkę ruchu, nie jakieś tam ciężkie treningi, ja raz w tygodniu chodzę na 1,5 godz. nordic-walking. Świetna sprawa!!! Po 3 miesiącach zgubiłam 9 kg. Nie stosując żadnych drakońskich diet, ani środków jak as. |
| justa | hej:) dziewczyno jesteś w wieku dorastania i Twoje hormony szaleją. Ogranicz słodycze i kaloryczne potrawy, więcej ruchu. |
| Beti | Witaj |
| Lekarz | ZAl mi młodych dziewczyn które się odchudzają |
| patrycja | witam ewelino mam 13 lat i tez mam duz problem z nadwagą kupilam aqua slim pytałam sie czy mi wolno to pic farmaceutka powiedziala ze smialo malo tego chodze na aerobik w ciagu 5 dni chudne 1 kg . Mnie tez krytykuja rózni ludzie nie zwracaj na nich uwagi bo kiedys im pokazesz |
| Patrycja | pije aqua slim juz jakis czas schhudłąm 8 kg to działa mało tego nie lubie warzyw a jednak schudłam |
| Paulina | Witam. |
| Karola | Hej! Piłam Aqua Slim przez 3 tygodnie, schudłam 2,5 kg. Może nie jest to imponujący wynik, ale mnie cieszy, bo wcześniej waga wcale nie chciała drgnąć, mimo że ćwiczyłam. Przez te 3 tygodnie poza aqua slim, jadłam to samo co wcześniej ale w mniejszych porcjach, słodycze jadłam tylko "od święta" w niewielkich porcjach (np.1 kostka czekolady) i ćwiczyłam średnio 3 razy w tygodniu (aerobik lub bieganie). Na razie robię sobie przerwę z aqua, ale nawyków żywieniowych nie zmieniam i nadal będę ćwiczyć, a zamiast aqua slim, będę piła samą wodę 1,5l (i tu plus bo dzięki temu nauczyłam się pić tę zalecaną ilość wody dziennie:) Do aqua slim może wrócę za jakieś 2 tygodnie. Pozdrawiam |
| Karola | Jeszcze tylko dodam, że co do tej sukralozy to przypuszczam że nie ma jej w tym preparacie w jakiś dużych ilościach, tym bardziej że rozpuszczamy to w aż 1,5l wody i stosowanie Aqua Slim przez pewien okres nie powinno zaszkodzić, tylko po prostu trzeba mieć umiar jak do wszystkiego:) Polecam gorąco Aqua Slim:) |
| she | tak jak już pisałam sukraloza to trucizna, więc od ciebie zależy co zrobić. Ja też go kupiłam, ale po tym jak przeczytałam skład to odechciało mi się. Nie wiadomo ile tego składniku jest w jednej saszetce. To prawda, że nie chce się po nim jeść, ani patrzeć na jedzenie. Osobiście zastanawiam się co mam dalej robić. Nic nie znalazłam w necie ile to go tam jest. Już wolę być gruba niż truć się chemikaliami. |
| mychaa | moim zdanie warto w to zainwestować schudłam ponad 4 kilogramy:) polecam to naprawde działa:) |
| Ania | Hej naprawdę tyle schudłaś????:) |
| she | schudłaś, a to świństwo zawiera truciznę- sukralozę. poczytaj sobie w necie ;/ |
| monik | to nie jest trucizna tylko słodzik.. gorszą trucizną jest zwykły cukier! |
| al | Sukralozę zawiera, bo jakoś to trzeba było osłodzić. Tak samo jak "dietetyczne" napoje i słodziki. Aspartamy oraz inne słodziki to to samo. Jest to chemia owszem, ale dopuszczona do stosowania. W sumie nawet tlen jest szkodliwy, więc jeśli ta sukraloza ma zaszkodzić to trzebaby ją jeść łyżkami. Umiar- przede wszystkim. |
| Aga | Stosowałam przez tydzień, nic nie dało. Może to za krótko, ale moim zdaniem szkoda pieniędzy. |
| kkkk | tak tak silna wola tylko to nie jest takie proste jak się ma skłonności do jedzenia;(( |
| Paula89 | Prawidłowo powinno się zrzucać wagę w tempie 0,5 - 1 kg NA TYDZIEŃ!!! wtedy organizm nie jest wycieńczony i nie ma efektu jojo. Wiec zamiast specyfików za 70 zł, zielona herbata rano do śniadania, jeść mniej ale częściej i o regularnych porach i zgubicie jak cacy. |
| monik | zgubię po pół roku, a za miesiąc jadę na urlop! |
| Senioritka22 | Witam was serdecznie czytajac to co tu wypisujecie zbiera mnie na smiech, dziewczynki cudow nie ma , ja w ciagu 2 tychodni schudlam 7kg ale przynajmniej dawalam cos z siebie a wy jestescie takie glupiutkie myslac ze wypijecie aqua slim i kilogramy same zaczna sapdac. |
| ania | Witam:)widzę że Ty tak jak i ja podeszłaś do tego:)ja również pije aqua slim i nie jestem pewna czy działa:(ja np.w ciągu dnia zjadam jeden mały jogurt i ćwicze a możesz mi zdradzić jaką Ty diete stosujesz???? |
| Goryczka19 | Witam chciałabym Cie prosić o ta cudowna ale ciężka dietę jeżeli było by to możliwe bardzo mi zależy ... tez chciałabym schudnąć a dużo się ruszam i ćwiczę. Liczę że mi pomożesz dziękuje |
| kaczi | 7kg w 2 tygodnie? efekt jojo murowany ! |
| jula | Witam a czy moglabys podac ta diete tez jestempo ciazy i bije sie z kg bez skutecznie cwicze mniej jem nie jadam slodyczy chleba ziemniakow i po 18 tez nie jem i zer rezultatow :/ ehh bylabym wdzieczna za odpisanie |
| wredna | heh 7 kilo w 2 tygodnie... czekamy na efekt jojo....... |
| dh27 | "potrzebne aby cialo bylo bardziej jedrniejsze" |
| sylwia | madra sie znalazla |
| Gosia | Czesc a mozesz mi zdradzic jaka diete stosowalas do tego? |
| ewa | koleżance sie chyba jeszcze hormony nie uregulowały, doceniamy wysiłek włożony w to by zleciał Ci brzuszek ale twoja kuracja chyba troszke zaszkodzila bo strasznie wredna sie zrobiłaś( a może juz taka byłaś) wierze że nie i że twój żmijowaty jezyk dał o sobie znac z powodu glodu. pozdrawiam |
| kasiunia | a ja spadłam z wagi oczywiscie z pomocą tego specyfika (Z POMOCĄ NIE Z SAMEGO PICIA) w ciągu miesiąca 10 kg... moze to bez sensu co powiem ale moim zdaniem za szybko straciłam te kg wolałabym padac 1kg tygodniowo.. a teraz sie martwie ze jak tego nie pije to dwa razy tyle przyjdzie od tak.... |
| szalloona | pewnie, że za szybko. prawidłowo powinno się tracić od 0,5- 1 kg tygodniowo |
| daga | A oprócz picia ćwiczyłaś? |
| Dora | Hej ja probowalam to i wlansie dzis powidzialam stanowcze NIE!!!spuchlam od tego jak bania/.Brzuch mam jakbym byla w 5 mc ciazy a przestrzegal diety .krece hula-hopem masakra totalne oszystwo no ale dowiedzialam sie dopieroi jak zaskoczylam ze to od tego ;(( |
| Agnieszka | Hej wam :) |
| asia | butelka wody dziennie za duzo? ja wypijam 5 l + 3 x dziennie herbate zielona i nie sadze zeby to bylo za duzo... |
| szalloona | ja mam 5 litrową butelkę na góra 2 dni, co prawda piję też kawę i herbatę :) |
| asia | butelka wody dziennie za duzo? ja wypijam 5 l + 3 x dziennie herbate zielona i nie sadze zeby to bylo za duzo... |
| Pentei | Widze że dla Ciebie wiele rzeczy to za dużo... |
| nina | pije 3 tygodnie po 2 szszetki na 3 litry i nie czuje zadnej zmiany poprostu nic sie nie dzieje;( |
| marta | AS nie jsets srodkiem przeczyszczajacym biegunka moze byla reakcja na taka ilosc wody... widocznie twoja kolezanka wczesniej malo wody pija a tu nagle 1,5 litra... i te 1,5 litra to ma sie pic przez caly dzien do 12 godzin a nie np na raz...wtedy tak rozepcha zoladek, a potem jak juz ta wode wydalimy to ta pustke w zoladku trzeba bedzie czyms zapelnic i przez to rosnie apetyt |
| Asiulek | czy znacie może Xenikal? Jak dział - są rezultaty? Czy są jakieś efekty uboczne? Właśnie mam zamiar go stosować |
| ANNIABART | hej Aiulek! |
| farm | jako farmaceutka nie polecam ci xenicalu poniewaz jest on przeznaczony dla bardzo ale to bardzo otyłych ludzi i mam tu na mysli nadwagi rzędu 50kg każda substancja chemiczna na ochudzanie ciagnie za saba skutki uboczne które zle sie odbija na twoim zdrowiu!!! lepsza fasolamina czy aqua slim pocwicz nie jedz słodyczy i po 18 i bedzie GIT |
| marta | a czytalas ulotke ?? 1 saszetka na 1.5 litra wody dziennie !!!!! naucz sie czytac ze zrozumieniem gdyby mozna bylo dziennie wypijac wiecej tego specyfiku to by o tym napisali.... ciekawe jakie skutki uboczne sie u ciebie pojawia... co za glupota wsiadz na rower i zacznij topic tluszcz a nie truc watrobe i nerki.bez diety np 1000 kcal i z godziny ruchu dziennie ( nie spacerki z pieskiem tylko pozadny wycisk zeby sie spocic!!!!) aqua slim ci guzik pomoze... to jest tylko WSPOMAGACZ nie schudnie za ciebie moze ci w tym tylko troche pomoc. ech.... rece opadaja. |
| bleble | jak dlugo to mozna stosowac? max? |
| sofek | hej, ja stosuje, narazie wypilam 6 sztuk ;p hehe i nie miałam żadnych skutków ubocznych w postaci biegunki, fakt że częsciej chodziłam do WC ale w innej sprawie ;p |
| ania | Ja właśnie wypiłam drugą porcję i mnie podobnie dopadła biegunka.Zobaczymy dalej |
| Madziorka | Ja wypiłam 1,5 l wody z aqua slim i jak na razie czuję się doskonale. |
| jagodkaxxx | Ja osobiście nie stosowałam tego preparatu, ale moja koleżanka spróbowała 1 saszetkę. |
| sabatini | hej.ja to piję już 2 m-c. nie wiem,jak to ocenić,dla mnie to takie placebo,zmian nie widzę.U mnie pewnie to troczę inaczej,w ciągu 5 lat schudłam prawie 70 kg i teraz już mam problemy ze zrzuceniem kg,najważniejsze to,że nie idę do przodu.Pozdrawiam |
| Franek0 | Skoro schudłaś 70kg to chyba nie za wielę Ci da aqua slim bo zawiera chlorek chromu a jak już gdzieś (chyba tutaj) czytałem chrom pomaga w niewielkim stopniu tylko na początku odchudzania o reszcie składników nie wiem raczej nic. Jutro zaczynam "terapię" z aqua slim ale połączoną z dietą i ćwiczeniami tak więc jeśli schudnę to nie będzie to zasługa tylko AqS. |
| Franek01 | Coś widzę słaba aktywność na forum, tak jak mówiłem zacząłem terapię z AQS. Oprócz picia tego niedobrego czegoś ćwiczyłem na siłowni co około 3 dni i w domu - w dni które nie chodziłem na siłownie po 8 minut dziennie (wiem mało) ograniczyłem jedzenie... można tak powiedzieć jadłem to samo tylko o pół albo o ćwierć mniej, kolacje tez się zdarzały.. schudłem około 5kg w miesiąc... no teraz już mamy luty więc jest źle od początku marca chyba udam się do dietetyka, sam nie daje rady, pozdrawiam :) |
| marzencia | ja używam spalacz tłuszczu firmy trec l-carnite for a lean body kosztuje tylko 20 złotych 60 tabletek i pomaga ;) dobra jakosc za malą cene ;) |
| mirka | a czytałaś jaki ma skład to cudo? |
| asiula | powiedz w skrytości gdzie kupie ten specyfik (l-carnite fora lean body) i co to takiego?? |
| Caroline | A ja używam aqua slim i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona. Ten preparat przede wszystkim mobilizuje mnie do picia 1.5 litra wody, a co za tym idzie oczyszcza się organizm z toksyn i wiadomo, że się lepiej czuję, a i moja cera jest ładniejsza. Przecież podstawą odchudzania jest wypijanie dużej ilości wody) |
| trolek | Spróbujcie znaleźć preparat o takim samym składzie jak aqua slim tylko w tabletkach zobaczycie że nie działają a tych preparatów jest mnóstwo. Jakby nie woda preparat byłby nic nie warty.Najnowsze badania wskazują ze nadmiar chromu w organizmie może działać rakotwórczo. |
| pentei | Herbata tez jest rakotwórcza guma do żucia tez i co.... |
| aniula | Ja raczej nie wierzyłam w działanie AS ale spróbowałam; ważyłam się po kilka razy dziennie i nic... tak minęły 3 tygodnie, wyjechałam na weekend majowy (była tam pizza, ciasto, lody i siedzenie przy stole)wróciłam, staję na wagę a tam ok. 3 kilo mniej... Coś w tym jednak musi być, może nawet nie sam AS ale świadomość tego, że coś może pomoże daje siłę do działania... |
| jjjjjj | Ludzie, to jest wspomagacz do diety i ćwiczeń. Od samego picia tego nie schudniecieeeeee. |
| Jagoda | Ja stosuje ju trzeci tydzieni nie mam biegunki wrecz , zaparcie |
| aqua | Ja na Aqua slims chudłam 7,5 kg w 1,5 miesiąca. |
| Anna | Trudno mi uwierzyć w taką super kurację z tą wodą....... 7,5 kg mniej w 1,5 miesiąca????? nie wierzę. Ja stosuję w tej chwili drugie opakowanie polecanego specyfiku Slimitin Women 60 kapsułek.......i waga stoi w miejscu, ani drgnie......dodatkowo dopijam herbatką Regulavit+ liść senesu.......a i jeszcze codziennie bywam na marszobiegu 5 km........ co prawda od stycznia nie palę, z powodu choroby.........kg przybyło i tak już zostały, co jest moim utrapieniem wielkim.........pozdrawiam.. i co Ty na to ?????? |
| ewka | moze odstaw lody, czekoladę, hamburgery i frytki i kfc - wtedy zauważysz jakies efekty; |
| Zbyszekk | 7,5 kilo można schudnąć w 1,5 miesiąca jest to osiągalne ale to nie zasługa AQS... to po 1 działa na psychikę... KUPIŁEM/AM stosuję, będe ćwiczyć, trzytmać dietę NAPEWNO SCHUDNĘ i tak jest :) ale smak tego czegoś jest obrzydliwy, ogólnie AQS to lipa moim zdaniem schudłem 2kg w miesiąc ale nie stosując diety, jedynie siłownia, TERAZ używam oryginalne BIO CLA nie obchodzi mnie czy to coś daje, ja w to wierzę, biegam i ćwiczę, mniej jem dopiero tydzień zobaczymy co będzie dalej :) |
| Paula | Ja o d dziśzaczynam kurację z AQua Slim, mam nadzieję, że to coś da... |
| KASPROW | WITAM JA SCHUDŁEM 1,5 KG W CIĄGU TYGODNIA- SPRÓBOWAŁEM SIŁ W NATURHOUSE NA MICKIEWICZA ZOBACZYMY CO BĘDZIE DALEJ |
| andziula | witam,w ciagu miesiaca schudłam 4 kg,piłam aqua slim ,ale tez codziennie jezdziłam rowerkiem ok 5 km,więc jak widac samo picie tego preparatu nic nie daje,ruch i jeszcze raz ruch,zycze powodzenia |
| pulchniutka | A czy zauważył ktoś efekty na buzi? |
| Marika | Hej ja stosuję AS od ponad trzech tygodni...efekt? masakra na początku 3-4 dni po rozpoczęciu poleciałam 2 kg..a teraz czuję się opuchnięta żołądek mi nawala, mam problemy z wypróżnianiem, na twarzy zauważyłam małe krostki, których nigdy wcześniej nie miałam a mam 22 lata.. |
| ciekawska | hej |
| pulchniutka | Jasne!zacznij od dziś!efekty widać nawet po tygodniu.polecam! |
| Veronca78 | Witam. |
| jumi | cieszę się, że napisałaś że brzuszka już nie miałaś bo połowie pierwszej butelki bo ja też własnie chce się go pozbyć i dlatego piję AS. Mnie też głowa boli ale może tak jest na początku lub każdy to przyjmuje w inny sposób. |
| Fioletowa | Witajcie! Piję AS 7 dzień oprócz tego mam resztki BIO cla i rowerek codziennie 40 minut jakies 25km na średnim stopniu "trudności" i schudłam 1,60 kg. Ale też miałam biegunkę. Czuję się dobrze czasami pozwolę sobie na batonika musli 100kalorii i jem normalnie tylko 5 razy dziennie w mniejszych porcjach. Tylko wydaje mi się, że rzeczywiście działa tu czynnik psychiczny. 2 lata temu schudłam w miesiąc 4kg z bio cla i codziennie jazda na rowerku 40 km w godzinę ale w zeszłą zimę pozwalałam sobie na pączusie i drożdzóweczki i na efekt nie trzeba było czekać. |
| Veronca78 | Witam ponownie. |
| uffffi | 1,5l wody dziennie? Ja piję nawet 2l mineralnej niegazowanej:) i ćwiczę a6w, ale nie pomaga. |
| Ona88 | Ja kupiłam dziś na początek 5 opakowań AS i Line Detox ponieważ mam czasem trudność z wypróżnianiem się. Po za tym od 3 tygodni Jem dużo mnie jem śniadanie obiad i w miedzy czasie jeśli mnie "zassa" jogurt bądź coś lekkiego. Odstawiłam słodycze na bok.W pracy wypijam minimum 1,5L wody (gdzie prace mam siedząca niestety)a w domu tez staram się pic tylko niegazowaną wodę i unikac ulubionego napoju np Coca_Coli.Jem do 18 chyba ze nie zdążę zjeść do tej godziny nic pożywnego to gdzieś 1,5 h przed snem jeszcze coś zjem (zdarzyło mi się to przez 3 tygodnie na razie 4 razy)Kiedy się ważyłam miesiąc temu ważyłam prawie 82 kg przy 178 (moja normalna waga to 70-65)po zważeniu się wczoraj ważę 77,8 po lekkim śniadaniu. Nie biegam i nie ćwiczę jak na razie. Dopiero od rozpoczęcia opakowania Linea chce zacząć Ćwiczyć na orbitreku i robić brzuszki:)Zobaczę co da się zrobić już samo zmotywowanie się do mało jedzenia w moim przypadku to bardzo duży sukces:) |
| madzia | Ja niestety po Aqua Slim mam większy apetyt;/ stosuje już 4 dzień,dzisiaj już nie mam siły cały dzień mam wymioty i nadmiernie się poce. |
| gosia1212 | madziu... ja tez nadmiernie sie poce dzisiaj stosuje czwarty dzien, cwicze i mam diete juz 6 tydzien i zadnych rezultatów powoli sie zaczynam załamywac odmawiam sobie slodyczy,pieczywa,ziemniaków nic nie doprawiam,nie jem smazonego, pie duzo zielonej herbaty i ok 3 litry wody na dzien w dodatku codziennie robie 100 brzuszków + inne cwiczenia po godz 18 nic nie jem, po 6 tygodniach...staje na wage... i nic ani kilograma mniej...w ciazy przytylam bardzo duzo bo prawie 40kg... przed ciaza wazylam ok 60 teraz waze 85 i bardzo chcialabym schudnac chocby do 70 PROOOSZE pomózcie? czy myslicie ze powinnam sie udac do lekarza.. moze tarczyca? moze hormony? |
| meg | a czy ktoś mi powie ile to kosztuje?? |
| aqua | meg ja kupywałąm za 2,00 2,09 zależy ale wiecej nie zapłacisz |
| gosia1212 | meg u nas w aptece 1,60 zł |
| Kasia13 | Ja dzisiaj kupiłam sobie kilka saszetek, za jedną zaplaciłam 2.20. Ale to zależy od apteki. Narazie wypiłam już pół butelki, i jeszcze nie mam żadnej biegunki, ani nic. Może to przyjdzie z czasem. A co do skutecznosci, to córka mojej sąsiadki stosowała i w 2 tygodnie schudła 5 kg. Odstawiła, i nie ma efektu jo-jo ani nic. |
| Mariolka18 | Lepiej kupić na allegro, bo jest taniej :) |
| Anulka | No tak ale czy stosujesz jakąś dietę? Ćwiczenia? Bo ja się nad tym zastanawiam i nie wiem czy warto to kupić... A ćwiczyć i ograniczać jedzenie to tak się nie chce :P Pozdrawiam |
| Iza | Sorry, ale nie ma specyfików, które bez diety i wysiłku sprawią, że się schudnie. Żeby schudnąc to trzeba się wysilic. Jak we wszystkim zresztą. Nic za darmo i bez wysiłku się nie dostaje. |
| NICOLA | Ja właśnie też dopiero zaczęłam pić AS.Dopiero trzeci dzień.Jak na razie nie czuję się ani żle ,ani dobrze tak sobie zobaczymy czy to zadziała coś na mnie.Chciałabym schudnąć co najmniej z 10 kilo,dużo pozostało mi po prostu po dzieciach.POZDRAWIAM... |
| hana | ja "po dziecku" zastosowałam dietę kopenhaską - w 3 tygodnie schudłam 10 kg, bez negatywnych skutków typu zwiotczała skóra, cienie pod oczami itp :D niestety wróciłam do przyzwyczajeń typu objadanie się.... |
| hana | ja "po dziecku" zastosowałam dietę kopenhaską - w 3 tygodnie schudłam 10 kg, bez negatywnych skutków typu zwiotczała skóra, cienie pod oczami itp :D niestety wróciłam do przyzwyczajeń typu objadanie się.... |
| natalinka | witam |
| ilona | fakt, dzięki aqua slim w 10 dni zrzuciłam 3 kilo. Może to nie jest jakieś wielkie osiągnięcie, ale przy tym naprawdę mało ćwiczyłam.Każdy organizm reaguje na to inaczej. Ja na przykład od dwóch dni wymiotowałam. Zaprzestałam więc picia AS i wymioty przeszły. Nie wiem czy to napewno wina tego preparatu, spróbuję jeszcze raz, jeśli wymioty wrócą, przestanę. Mimo wszystko AS naprawdę działa i po części jestem zadowolona (gdyby nie te wymioty). Życzę powodzenia ;) |
| MADA22LENA | Witam wszystkich. |
| Marika | Hej ja stosuję AS od ponad trzech tygodni...efekt? masakra na początku 3-4 dni po rozpoczęciu poleciałam 2 kg..a teraz czuję się opuchnięta żołądek mi nawala, mam problemy z wypróżnianiem, na twarzy zauważyłam małe krostki, których nigdy wcześniej nie miałam a mam 22 lata.. |
| natalinka | Witam was ponownie |
| Mariolka18 | Siemka!! :D |
| spotlight | Witam :). Mam 17 lat, moja waga to 55-56kg, wzrost 166cm, wydaję się że jest świetnie, jednak nie. Mam strasznie duży brzuch, w biodrach i wszędzie jestem szczupła, ale ten brzuch :(. Przedwczoraj poczytałam o alli na forum (bardzo negatywne komentarze), więc zrezygnowałam i w końcu weszłam na forum o aqua slim i było dużo pozytywnych opinii, więc pomyślałam, czemu nie :). Wczoraj kupiłam as i piję sobie, jednak martwię się że to nic nie da. dodam, że nie jadam w ogóle słodyczy, kolację jadam do 19, i jem mało a częściej :). Kupiłam sobie zapasu na 2 tyg. i mam nadzieje, że zobaczę efekt (chociaż mały) u siebie na brzuszku :). |
| okovde | hej. Ja kupiłam aqua slim za jedyne 1,39 za sztukę ;)) Pierwszy raz jak stosowałam 2 tyg. to czułam się lepiej. Widziałam efekty. Najbardziej na udach i brzuchu. Znów zaczełam pić, ale tylko przez tydzień. Mam nadzieję, że da radę po raz drugi ;)) (Nadzieją matką głupich, lecz matka kocha swoje dzieci) ;-))) |
| natalinka | witam ponownie |
| kara | Hej ja mam 161 cm wzrostu i waze 52 kg czy to bardzo zle??? |
| natalinka | raczej bardzo dobrze.. nie badz glupia i nie pisz tu takich bzdur... bo jezeli masz zamiar sie odchudzac to bylby to twoj blad. |
| linka | as stosowalam tydzien przy czym duzo skakalam na trampolinie i tylko to..a no i nie jadlam po 17 i w ciagu dnia tez uwzalam co jem.. zero slodyczy..to ze nie chce sie po tym jesc to bzdura moim zdaniem.. bo mi sie chcialo.. nie wiem ile schudlam ale patrzac na cm to 2-3cm mniej jeszcze zalezy gdzie.. bo np na udach 1cm najwiecej z brzucha.. ale nie radze sie katowac tylko zdrowo, duzo ruchu.. |
| natalinka | MAM NEWSA DLA WAS! |
| spotlight | Niedawno pisałam, że zakupiłam AS, piję dzisiaj 9 dzień i schudłam z wagi 2-3kg i z brzuszka też 2-3cm, jestem strasznie zadowolona, bo tyle razy chciałam schudnąć i mi nie wychodziło. dodam, że ograniczyłam słodycze do zera, nie słodzę herbaty i nie jadam masła :). a do tego zaczęłam chodzić na basen. Efekt nie jest widoczny TYLKO przez AS, trzeba ograniczyć się w jedzeniu i trochę poruszać, chociażby poskakać w pokoju przy muzyce :D. |
| Anusiaa | DIETA DIETA I JESZCZE RAZ DIETA ! :)) JA SIE ODCHUDZAM Z AQUA SLIM JUZ 3 TYGODNIE I MAM 5 KILO ZA SOBA ... TEN PREPARAT WSPOMAGA ODCHUDZANIE A NIE ODCHUDZA :)) TROSZKE WYSILU TRZEGA WLOZYC .. |
| lekarz | SZkoda mi młodych ludzi |
| emilka | ja piję już 2 tydzień, często chodze siku do toalety i ograniczam jedzenie. nie jestem gruba ale dla lepszego samopoczucia chciałabym troszkę zrzucić. nie wiem dlaczego 'lekarz' pisze, że szkoda mu młodych ludzi. przecież każdy człowiek lepiej się czuje kiedy uda mu się osiągnąć swój cel. dla niektórych właśnie moze to być utrata kilku kg. oczywiście w granicach zdrowego rozsądku. mam nadzieję, że zrzucę chociaż troszkę. po prostu dla siebie. pozdrawiam. |
| EfuLA | witam. Ja mam dokładnie to samo. Chce zrzucić troszkę dla siebie. Wiadomo, że bez ruchu za bardzo nie ma na co liczyć. Ja teraz przestałam pracować ....i są momenty kiedy nie mam co ze sobą zrobić więc nie powiem tego ruchu aktualnie mam mało. Dzisiaj piję pierwszą butelkę z Aqua Slim. Zamierzam też chodzić na basen przynajmniej 2 razy w tygodniu :) ZOBACZYMY JAKIE BEDĄ REZULTATY :))))))))) |
| Patrycja | Witam. |
| anka21 | A ja Wam powiem, że ja schudłam 5 kilo w ciągu miesiąca jak ograniczyłam węglowodany. nie jadłam chleba, słodyczy, ziemniaków. ograniczyłam też smażone potrawy i bez większego wysiłku schudłam. Co prawda teraz trochę przytyłam, więc znowu planuje coś ze sobą zrobić. |
Nota prawna | Uwagi i opinie | Copyright odchudzanie.org.pl