Forum » Moja historia » spowiedz!!!!
| misia | Witam wszystkich dawno się nie odzywałam. odchudzam sie ponad miesiąc i jestem lżejsza o 5kg. jeszcze z 10kg przede mną ale ciężko się tak opanowywać przed dużą ilością posiłków i słodyczami. dziś jadłam wafelki a miałam nie jeść ale trudno nie dałam rady powinnam wyjść z pomieszczenia jeśli nie miałam siły aby nie wziąć ale było i nie zmienię tego. opiszcie jak wam idzie?ile schudłyście????? |
| misiek_23 | Dobrym pomysłem jest zakup pieczywa wasa albo marchewki - a wafelki wywal. Lepiej pochrupać marchewę niż słodycze, prawda? A świeżutka też jest pyszna! I nie kruszy się :P |
| basia | misiu widzę że masz dużo do utraty wagi ja też mówią że najgorsze są pierwsze kilogramy straciłam ich 4 kg. w trzy tygodenie a przedemną jeszcze 12 kg. trochę pomógł mi lekarz wspaniały facet lepiej wolniej spadać nie będzie jojo tego się najbardziej boję cholera dlaczego to idzie tak pod górkę tyle z tego życia mamy co zjemy trochę łakoci a ito nam szkodzą ale niema się co załamywać idzie wiosna pokażemy piękniejsze ciało |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt