Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Moja historia » ODchudzam się!!

Moja historia - ODchudzam się!!

Pink

Postanowiłam się ochudzić tak z 8 kg , bo na swuj wike jestem zagruba a wy jak odchudzacie się??Boje sie że nie dam rady ..
2008-02-14 21:03:51

odpowiedz
Kamilla

Ja nie tyle sie odchudzam co raczej staram sie trzymac wage.Po pierwsze: nie jem kolacji, ostatni posilek najpozniej o 18 Po drugie i najtrudniejsze: zadnych slodyczy!!!No i ograniczam pieczywo, nie jem ziemniakow, zamiast tego na obiad warzywa,lubie mieszanki z frosty I staram sie mniej wozic sie tramwajem i wiecej chodzic, bo na silownie nie mam czasu:/
2008-02-14 21:34:17

odpowiedz
olcia90
olcia90

A powiedzcie mi czy duże znaczenie ma odrzucenie ziemniaków i białego pieczywa. Mam 18 lat, mieszkam z rodzicami i mi nikt raczej oddzielnych posiłków nie będzie przygotowywał :)
I jeszcze te kolacje po 18. Jeśli uczę się do 12 w nocy to mogę chyba jeść tak do 22??Co Wy na to??
2008-05-08 19:41:54

odpowiedz
sopelek

olciu, odchudzałam sie tym sposobem i szłam tylko na tym ze nie jadłam ziemniakówi i chleba i rezultat był super ,do tego oczywiście cwiczyłam ,polecam
2008-05-08 21:55:58

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt