Forum » Moja historia » Lekarze?
| misiek_23 | Pytanko, czy i na jakich zasadach korzystacie z pomocy lekarzy lub innych specjalistów? Jeśli tak, to w jaki sposób i do jakich trafiliście? |
| katka_39 | Ja odchudzałam sie z lekarzem raz (w 2000 roku) - schudłam całkiem ładnie ale przy pomocy środków obniżających łaknienie - był to mazindol - jest teraz wycofany. Obniżał łaknienie bardzo bardzo mocno - do tego stopnia , że w sklepie jak miałam zrobić zakupy do domu (mam rodzinę) to wychodziłam z pustym (prawie) koszykiem bo nan nic nie miałam chęci - w koszyku było pieczywo WASA, woda mineralna :-))). |
| abaja | 5 lat temu trafiłam do "Wagi" w Katowicach. Mimo że bardzo nie lubiłam pani doktor która się mna zajeła z 93 kg zjechałam do 70 a potem jeszce kolejne 7 kg. Więc chyba warto |
| gaba | @abaja a mogłabyś mi powiedzieć co to była za pani dokro ewentualnie podać jakiś adres dietetyka w katowicach i powiedziec coś więcej, byłabym bardzo wdzięczna :). |
| ilonap10 | Może napisałabyś więcej? Co robiłaś i w jakim czasie zrzuciłas tyle kilo? |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt