Forum » Moja historia » Kto skad pochodzi:)jakie województwa?miejscowości:)piszcie....
| gucha1986 | Witajcie postanowiłam załozyc ten wątek gdyz tutaj możemy sie dowiedzieć czy jest w naszym gronie osoba mieszkająca byc może niedaleko Ciebie:), z ktorą nabierzesz blizszą znajomość...być może spotkania...to może wypalić dzięki Wam:)piszcie skąd jesteście:) |
| gosia71075 | Witam wszystkich bardzo serdecznie, jestem z Kutna, woj. łódzkie. |
| kasiakrak28 | Pozdrawiam z Krakowa. |
| antoni | Szczecin |
| monikw7 | zgłasza się wrocław (od października do lipca) |
| asia | hej ja tez mieszkam w opolu i jestem w trakcie odchudzani ajk chcesz to pisz do mnie na gadu:D 2349804 |
| izuchna78 | Hejka!!! Pochodzę ze śląska,moje rodzinne miasto to Piekary Śląskie. |
| mardan | Witam! mieszkam w malej miejscowości Poniec-20 km od Leszna WIELKOPOLSKA |
| viola68 | witam !!! |
| grazka43 | Witam. ja jestem z Katowic i szukam bratniej duszy do wspólnej walki z tłuszczykiem.Pozdrawiam wszystkich. |
| agnieszka19 | woj. podlaskie dokładniej Augustów:) piszcie |
| antoni | Podlasie jest bajkowe.... |
| allina | Ja jestem z Rudy Śląskiej woj. śląskie |
| aga29 | Pochodze ze Szczecina. |
| wrona1987 | tczew-wojewodztwo pomorskie |
| maszka | Maszka - jestem z Gorzowa Wlkp. |
| olcia90 | Dzięki za taki wątek. okolice Płocka- jest ktoś ??:) |
| zarza | hej, ja jestem z okolic płocka:) |
| monique | Hej jestem tu nowa !!!!Może ktoś znajdzie się z dolnego śląska z Jeleniej Góry??????????????? |
| ilonap10 | Witajcie, ja jestem z Kluczborka, woj.opolskie :) |
| modzianka | a ja jestem z Katowic:)))) pzdr dla wszystkich ślązaczków:))) |
| szymocha28 | hej ja też jestem z Katowic mam doła cholernie przytyłam |
| abaja | Witaj. tez jestem z Katowic |
| azczarna | Witam wszystkich serdecznie:) |
| gucha1986 | w koncu ktos blizej mnie:) |
| legalnabrunetka | Przerośl-Podlaskie;) |
| miska | Widzę, że większość z południa i zachodu, a ja jestem ze wschodu- |
| tatiana22 | Witam ja jestem ze Stargardu Szczecińskiego:))) Pozdrawiam |
| alak | I ja jestem ze stargadu szczecińskiego Tatianko22 |
| inka | Witam serdecznie, |
| angieee | w końcu ktos bliżej mnie :-))) |
| persefona86 | A ja jestem z Torunia, kujawsko- pomorskie. :) |
| majka1985 | hej jestem z małopolski okolice Nowego Sącza |
| my67 | my67.Witam jestem z małopolski a dokładnie 10 kilometrów od nowego sącza. |
| my67 | jestem z małopolski a dokładnie 10 kilometrów od nowego sącza.Mam naimi Aska.A ty dokładnie skąd jesteć |
| KasiuleQ | a ja jestem z Oświęcimia woj.małopolskie Pozdrawiam :) |
| teufelin | hej ja jestem z Wrocławia... |
| renia | ciesze sie bardzo ja tez jestem z Wrocławia |
| mariki | Jestem z Elbląga woj. warminsko-mazurskie. Znajdzie się jakiś sojusznik z Elblaga? |
| skorpion05 | HEJKA:)JA JESTEM Z malej miejscowości położonej koło GDYNI(WOJ.POMORSKIE) |
| gabonek | Ja pochodze ze Ślaska, a dokładnie z Chorzowa. Moze też ktoś mieszka na ślasku z Was ? moze razem zaczniemy chodzić na zajęcia i basen ? |
| Jola | cześć! Jestem z Chorzowa:) szukam chętnej koleżanki która nie zniechęci się ćwiczeniami jak dotychczasowe dziewczyny:(( Chodzę na siłownie... choć samej coraz częściej mi się nie chce więc szukam współtowarzyszki (może również na fitness??) |
| gabonek | Jolu, nie lubię zajęć na fiłowni, ale na fitnes chodzę dwa razy w tygodniu. Podaj mi sój numer gg, to sie zgadamy ! Ja mieszkam w Batorym. Pozdrawiam ! |
| bajerdera | No cześć Gabonek!!!Bratnia duszo, a ja jestem z Gliwic!Blisko Ciebie. |
| gabonek | Ja jestem Gliwiczanką z urodzenia, lecz życie teraz wrzuciło mnie do Chorzowa ! |
| mlodamama | Ja tez jestem ze Śląska z okolic Katowic, Będzina. |
| sopelek | no ,no -blisko mamy do siebie ,ja mieszkam w sosnowcu |
| angieee | Czyli przewaga poludnia, ech.... |
| niemamowy7 | Ja jestem z podkarpacia (okolice Stalowej Woli) Jest ktos jeszcze z tego regionu? |
| kiciulec | Stalowa Wola się kłania;) |
| ja | CZeść ja jestem z woj. łódzkiego, czy ktoś może mi polecić jakiegos lekarza który ułozy mi dietę? |
| dietetyk | witam, ja co prawda jestem z Torunia i jestem dietetykiem. W razie potrzeby pisz |
| aga29 | Mam pytanie: czy majac nadczynnosc tarczycy moge stosowac diete 1000kalorii? |
| swietlik | hej,hej:)jestem ze śląska;okolice Rybnika:) |
| kami742 | Ja jestem spod Raciborza! Pozdrawiam |
| skarb61 | Witam ja jestem ze Szczecina :-) |
| misia63 | Witam wszystkich! |
| basienka | serdecznie witam .Mieszkam w Lublinie /wschód Polski/mało nas z tych stron |
| niemamowy7 | Hej basienka chyba tylko my dwie ;) |
| basienka | no to jesteśmy już trzy bo i moja Misia też do nas jest zapisana .Lublin górą1 |
| klara0226 | no to jest nas cztery ja też jestem z lublina |
| niemamowy7 | No super to nie mamy do siebie tak daleko :D |
| m00nik4 | a ja jestem z okolic Opola;) |
| foka56 | Ja z Wrocławia! Chyba jest nas kilka, naliczyłam trzy :) |
| Moonikaa | Ja do Lublina mam dwie godziny drogi.A moze ktoś jest z Białej Podlaskiej i okolic? |
| ania31 | JA JESTEM Z PODKARPACKIEGO |
| renatka85 | ja tez jestem z woj podkarpackiego :) |
| nitka88 | W Polsce: Kraków, województwo Małopolskie. |
| majka86 | ooo, fajnie, w końcu ktoś z Krakowa =) Ja też =) |
| majka86 | ooo, fajnie w końcu ktoś z Krakowa =) Ja też =) |
| julia87 | hej! |
| julia87 | hej Majka! ja tez z Krakowa;) |
| aneta24 | jestem z woj.małopolskiego a dokładnie z Wieliczki |
| aneta24 | Jestem z woj.małopolskiego a dokładnie z Wieliczki. |
| jagoda83 | Pochodze ze Szczecina ale mieszkam w USA |
| anel | cześć jestem z Częstochowy! Moze jest ktoś jescze z tego miasta?? |
| piotrbua | koszalin |
| monika85 | ja ze złotowa woj wielkopolskie |
| gorgola | ja z Rydułtów blisko Rybnika.:) |
| impossibleisnothing | Białystok |
| budrys | Szczecin ! |
| kostka272 | Okolice Warszawy :) |
| panna_wlez_na_drzewo | Drzewko wiśniowe ;) a dokładniej zlokalizowane w Dąbrowie Górniczej(woj.Śląskie) :). Pozdrawiam całą resztę z moich okolic, bo zauważyłam tu i Sosnowiczankę i Katowiczanki :). |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt