Forum » Moja historia » jak schudnąć???
| wojjtek | cześć jestem tu nowy waże o 20 kg więcej niż bym chciał i nie wiem jak to zrzucić macie może jakieś propozycje??? |
| patryk | hmm... to masz ciut większy problem niż ja. Ja mam nadwagę ok 6-7 kg. Najgorsze w tym wszystkim jest to że, ta cała masa idzie mi w bęben tzn. brzuch. Na dodatek nie jestem zbyt wysoki więc to wszystko widać jak na dłoni. Nie powiem żebym się objadał, pracuje jako instalator więc jestem praktycznie bite 8 godzin w ruchu. Do pracy jeżdżę na rowerze ok 5km i tyle samo powrót. Czasami i owszem lubię się wylegiwać po posiłku ale to chyba nie ma aż takiego wpływu? a co wy myślicie? |
| swietlik | witam panowie:)miło nam będzie gościć dwóch narazie "rodzynków":)poczytajcie nasze blogi,tam znajdziecie kilka cennych wskazówek:)powodzenia |
| niemamowy7 | witaj serdecznie :)) Jak miło zobaczyć wśród nas Bab jednego rodzynka :) |
| abaja | Jak miło ze i nasi kochani panowie się ujawnili. W prawdzie trudno ich zauważyć bo się okopali/zakamuflowali ale będzie nam wszystkim bardzo miło jak i oni zdecyduja się na założenie pamiętników. No chyba ze ich męska duma im na to nie pozwala. |
| niemamowy7 | Tez jestem ciekawa czy sie skuszą ;) do założenia blogów. Jedno co powiem to to że moglibyście Panowi liczyć na 200% naszego babskiego dietetycznego wsparcia ;) A bębny znikłyby w mig ;) |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt