Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Moja historia » I zaczęło się...

Moja historia - I zaczęło się...

wiola

cześć wszystkim! chciałam wam powiedzieć,że raźniej będzie mi z wami się odchudzać. zaczęłam od wczoraj.Moja "silna wola" nie jest najlepszej jakości i czasami będę musiała otrzymać trochę wsparcia.Czasami nawet i bardzo dużo. Długo siedziałam i przeglądałam którą dietę mam wybrać.Zdecydowałam się na dietę 1200 kalori i naprawdę będę starać się codziennie ćwiczyć. ale potrzebuję, żeby od czasu do czasu ktoś mnie opierniczył,że nie chce mi się ćwiczyć,że mam ochotę na coś słodkigo(a bardzo lubię ciasta). To co mogę na kogoś liczyć,kto mnie będzie pilnował?!
2008-04-29 19:32:09

odpowiedz
nitka88
nitka88

Już my Cie wszystkie przypilnujemy!!! ;)
2008-04-29 22:07:17

odpowiedz
wiola

dzięki,że podjęłaś się tak trudnego zadania. zobaczymy,jeżeli Wam się uda dziewczyny,to będę pełna podziwu dla Was.W sumie jeszcze w taki sposób nie odchudzałam się. jak tylko przyjdzie mi ochota na coś głupiego do zjedzenia,to zaraz będę pisać. Na razie nie zrobię nic głupiego,bo troszkę się rozchorowałam i przynajmniej przez trzy dni będę na rygorystycznej diecie, ale potem...Zobaczycie jakie mam wyrafinowane pomysły.
2008-04-30 07:47:32

odpowiedz
Abaja

Witaj. Wspólne odchudzanie bardzo motywuje i jest fajne. Postaram sie i ja wspierać Cię na duchu w chwilach zwątpienia. Z jakiej cześci kraju jesteś?
2008-04-30 10:31:47

odpowiedz
wiola

troszkę mi się pozmieniało i mieszkam w Norwegii,to dlatego cieszę się, że będzie zawsze ktoś, kogo mogę zapytać się o poradę i poskromić swoje słabosci
2008-04-30 11:12:46

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt