Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Moja historia » Czy ja zwariowałam???

Moja historia - Czy ja zwariowałam???

Od jakiś dwóch lat chciałam schudnąć, ale mam pewien problem - nie potrafię odchudzać się tak, żeby mój organizm na tym nie ucierpiał. Kiedy ostatnio odchudzałam się dość intensywnie, przestałam miesiączkować. Skóra zaczęła mi się łuszczyć, a włosy wypadać. Moja starsza siostra, która jest lekarką powiedziała, że możliwe że miała na to wpływ moja dieta, więc jej zaprzestałam, ale wciąż myślę o kolejnych. Nie umiem jeść normalnie: albo za dużo, albo w ogóle. W dodatku jedzenie, czy też raczej niejedzenie często staje się dla mnie czymś najważniejszym, myślę o tym całymi dniami.
Według wskaźnika BMI moja waga jest na pograniczu niedowagi, ale szczerze mówiąc wcale na niedowagę nie wyglądam. Ciągle podchodzę do lustra, ważę się, mierzę obwód talii... A wcale nie uważam się za osobę próżną... Czy ja zwariowałam??? I jak można wyleczyć się z tego ciągłego strachu przed utyciem?

zuza 2008-05-17 15:00:34

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt