Forum » Moja historia » brak wszystkiego
| dan29 | Brak mi chęci,motywacji,wszystkiego zeby schudnąc.Waże ok 120 kg.i ciągle tyje.Jakiekolwiek próby schudnięcia nic nie dają.Nie mam juz sił!.Nawet problemy zdrowotne mnie nie mobilizuja.Jeden wielki dołek!!! |
| Betti | Wystarczy sobie raz postanowić i ... zacząć! Przede wszystkim zmienić nawyki w żywieniu! Nic smażonego, pieczonego, tłustego, słodkiego i oczywiście bez przesady. Próbowałam (bez ćwiczeń) i schudłam 4 kg w 2 tygodnie. Na głód bardzo dobry jest gotowany kalafior: ma bardzo mało kalorii a wypełnia żołądek. Jak dołączysz do tego np. codziennie godzinny spacer, bieg lub cokolwiek innego (tyle na ile dasz rade) to efekt murowany...oczywiście nie po pierwszym tygodniu. Spróbuj i zważ się po miesiącu (a przynajmniej po dwóch tygodniach). Weź się w garść i do dzieła! A ja trzymam kciuki. Wiem, że można! |
| Krystyna | cześć opowiem Ci swoją historię;wydawało mi się że już mnie nic w życiu dobrego nie spotka,miałam 52 lata 88 kg,czułam się okropnie,zmęczona niezadowaolona aż pewnego razu spotkałam koleżankę i przeżyłam"szok"jak ona ładnie wyglądała zgrabna zadowolona szczęśliwa i ja też postanowaiłam coś z sobą zrobić.W ciągu pięciu miesięcy schudłam 17 kg potem następne 7,już dwa lata utrzymuję wagę ważę 64 kg/obecnie noszę rozmiar 40 przedtem 48/jstem bardzo zadowolona,wiecznie gdzieś biegam ,lubię się teraz "pokazywać".Mam 54 lata a czuję się na 40. |
| viola68 | Hej!!! |
| dan29 | Ja nawet nie moge patrzec na siebie w lustrze a co dopiero powiedziec sobie że jestem "super laska".Najgorsze jest to ze jeszcze 3 lata temu wazyłam 85 kg,a teraz...szkoda gadać.Nie wiem jak mam nabrac ochoty na jakiekolwiek działanie.Jak się zmotywować? |
| JulkaGda | wiesz ja też tak mam... ale są dni, że myślę, że nie wszystko stracone i moge być jeszcze sexi laską pomimo że jestem po operacjach i mam cellulit i rozstępy wiszący brzyszek i niezbyt ładne piersi... |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt