Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Moja historia » Pierwszy miesiąc za mną!!!!

Moja historia - Pierwszy miesiąc za mną!!!!

mazin

Zaczynałem trochę ponad miesiąc temu od 148,6, teraz jest 139,3. Mój cel to 120 do końca roku, potem może 100 :-)
Mam bez mała 37 lat, najwyższy czas zrzucić sadło. Przytylem 13 lat temu, nikt właściwie nie potrafił mi powiedziec dlaczego (przytyłem w ciągu pół roku mniej więcej). Ale jest nieźle, mam nadzieję, że utrzymam tendencję spadkową. Trzymajcie za mnie kciuki!
2008-06-29 22:01:08

odpowiedz
hania

dasz radę najtrudniejszy jest pierwszy krok,a to masz za sobą ,tylko tak dalej pozdrawiam
2008-07-03 23:14:37

odpowiedz
marmaj78

Cześć wszystkim. Jestem tutaj nowa .Mama nadwagę i do zgubienia ok 10 kg .Postanowiłam to zgubić po jednej z następnych wizyt w sklepie .Chcąc kupić sobie fajny ciuszek załamałam się.Większość super bluzek jest w rozmiarach 38-40. Ja chcę wejść w 40-tkę.
Postanowiłam sobie odstawić słodycze,chleb oraz słodkie napoje. Powiem szczerze będzie trudno bo uwielbiam słodkości ale postaram się .
(Do Mazin) trzymam za Ciebie kciuki,bo wyobrażam sobie jak się męczysz z taką wagą. Jesteś naprawdę "wielka" że zaczełaś walczyć z tymi kilogramami.Ja mam teścia który waży 200 kg,i widzę jak on się męczy . Podziwiam Cię
2008-07-03 15:23:08

odpowiedz
Krystyna

napisz coś więcej o sobie w jaki sposób sobie radzisz?Pozdrawiam
2008-07-01 13:04:24

odpowiedz
Krystyna

trzymam
2008-07-01 13:03:16

odpowiedz
skarb61

Trzymam za ciebie kciuki,dasz rade. :-)
2008-06-29 22:53:41

odpowiedz
mazin

Dziękuję wszystkim trzymającym kciuki,dzisiaj jest już 10,7 kg :-) Na rowerze dziś nie jeździłem, ale po prostu zbyt duży upał! Dieta trwa, pracuję ostro, jest nieźle!!!
2008-07-03 21:43:10

odpowiedz
marmaj78

tylko tak dalej!!!!!
2008-07-04 15:28:18

odpowiedz
Mira40

Cześć Ludziska,ja zrzucam od 1 lipca. We wrześniu 2007 rzuciłam palenie i narzuciłam kilogramów.Niestety. Mam BMI 30 i muszę wejść w rozmiar no ...może 40..Trzymam kciuki Za wszystkich którzy walczą ale z głową faktycznie.Przeraża mnie jak ktoś kto waży 40 kilo chce jeszcze mniej ważyć.We wtorek się ważę zobaczymy jak działa moja dieta MŻ.:):)Może jutro zacznę biegać? No nie bardzo lubię to robić:):)Pozdrawiam
2008-07-06 17:41:14

odpowiedz
megan33
megan33

Witam ja jestem z wami od dzis to co zrobilam przez wlasną bemyslnosc i bezkarnosc jedzenia jest straszne po kazdym porodzie pozostało mi w sumie 20 km mam 95 kilo 177wzrostu i noosze rozmiar 44 a nawet 46 to straszne walcze od tygodnia nie wiem czy podołam najgorsze wieczory trzymam za was i wy za mnie pa
2008-07-07 21:34:51

odpowiedz
Mira40

Po tygodniu schudłam kilo czyli ok:)Megan zaczynamy prawie razem. Będzie dobrze zobaczysz damy radę:)
2008-07-09 20:43:09

odpowiedz
przemas86

czesc wszystkim
2008-07-09 22:31:25

odpowiedz
przemas86

we wrzesniu 2007 przypadkowo stanelem na wadze i pomyslałem ze zepsuta jest ale wzielem inną i ta sama waga to okropne ale warzyłem 190 kg zle sie czułem zdrowotnie jak i psychicznie.Ludzie mi nie mowili wprost ze jestem groby ale czułem te spojrzenia innych na sobie i ciche smiechy za plecami moi kumple i znajomi juz sie przyzwyczaili i traktowali mnie normalnie zaczełem stosowac jakies bezsensowne diety po ktorych dostałem odcukrzenie organizmu i kłopoty z sercem a pozatem miałem cisnienie a to groziło smiercią lub kalectwem mogłem dostac zawał albo wylew a poza tym wiele innych chorub sie szykowało by mnie zaatakowac. miałem wtedy 21 lat no i byłem sam bez dziewczyny wiec postanowiłem sie zmienic pewnego ranka wstałem i powiedziałem siebie dosc ODCHUDZAM SIE!! było wiele nieudanuch prob w ktorych po paru dniach zaczynałem znowu jesc i było to samo waga szła w gore ale moja waga jest od leków ktore przyjmowałem jak byłem mały i zniszczyły mi metabolizm i zaczełem tyc ale nie mowie ze nie ma w tym tez mojej winy :( zaczełem chodzic na siłownie moja praca tez jest ciezka no i motywacja raz jest gorzej raz lepiej ale sie trzymam moja aktualna waga to 135 kg wiec schudłem 55 kg w 10 miesiecy a zamierzam schudnąc jeszcze około 25 chodze na siłownie wiec waga rosnie wraz jak przybywa miesni ale z tego sie ciesze wazne zeby ubywało mi tłoszczu jest coraz lepiej mam dobre wyniki dobrze sie czuje ale jest ciezko najlepiej postawic siebie jakis cel wczesniej zycie nie mieło zadnego sensu teraz widze ze sie zmienia.za co dziekuje bogu rodzinie znajomym i sobie ze wytrzymuje.było pare razy ze nawet płakałem z głodu ale nie zjadłem bo wiedziałem ze przegram jak ktos chce moge pomoc to moj nr gg 5406641 piszcie jak ni bedziecie dawac sobie rady bo wiem ze razem jest lepiej.licze na wasze wsparcie no i trzymajcie za mnie kciuki naprewde mi są potzebne. dzieki :) i pamietajcie odezwijcie sie jak cos bedzie nie tak moze pomoge . papa
2008-07-09 22:47:29

odpowiedz
kania

ja mam 161 cm wzrostu i ważę 112kg mam już dosyć tych kilogramów podziwiam Cię i też chcę aby mi się udało
2008-07-13 23:07:09

odpowiedz
megan33
megan33

Jak tak czytam twoją opowiastke to ja nie powinnam jęczec i brac przyklad z takich twardzieli super naprawdę podziwiam!!!!!!!!!!!!!!!Ja tym razem zawziełam się mam dosc głupch dogaduszek i spojrzen "ale Babsko"ja mam do zrzutu 20 kilo tak jak wazyłam przed ciązami dla mnie to liczba niemal magiczna ale kto powiedział nieosiągalna odezwę sie gdyby mnie skręcało pozdrawiam twardzielu napewno dasz rade jestem z toba mysl jakie to zajefajne uczucie byc takim jak inni hahaha i mozliwe !!!!
2008-07-11 22:14:03

odpowiedz
impossibleisnothing
impossibleisnothing

Ja też zaczynałam wielokrotnie walkę z kilogramami ale postanowiłam jednak zwrócić się do specjalisty. Chciałam zapytać czy ktoś może się orientuje ile kosztuja te wizyty w centach leczenia otyłości, bo kompletnie nie mam pojęcia a lekarz rodzinny powiedział, że są płatne... mam nadzieję, że mnie stać... Jestem z Białegostoku
2008-07-15 23:14:52

odpowiedz
Jola40

Witam,
Impossibleisnothing, napisz ile kg masz do zrzucenia i jaką metodą chcesz to zrobić? (dieta czy zabieg). Jestem z okolic B-stoku. Mam do zrzucenia ok. 40kg. Zdecydowałam się na opaskę na żołądek, ze względu na stawy kolanowe, muszę jak najszybciej pozbyć się otyłości. Opaski i inne "zabiegi" wykonuje I Klinika chrurgii i eneterologii w Szpitalu Klinicznym.
2008-07-19 18:54:26

odpowiedz

Nota prawna | Uwagi i opinie | Copyright odchudzanie.org.pl 2007