Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Moja historia » Pierwszy miesiąc za mną!!!!

Moja historia - Pierwszy miesiąc za mną!!!!

Cześć wszystkim. Jestem tutaj nowa .Mama nadwagę i do zgubienia ok 10 kg .Postanowiłam to zgubić po jednej z następnych wizyt w sklepie .Chcąc kupić sobie fajny ciuszek załamałam się.Większość super bluzek jest w rozmiarach 38-40. Ja chcę wejść w 40-tkę.
Postanowiłam sobie odstawić słodycze,chleb oraz słodkie napoje. Powiem szczerze będzie trudno bo uwielbiam słodkości ale postaram się .
(Do Mazin) trzymam za Ciebie kciuki,bo wyobrażam sobie jak się męczysz z taką wagą. Jesteś naprawdę "wielka" że zaczełaś walczyć z tymi kilogramami.Ja mam teścia który waży 200 kg,i widzę jak on się męczy . Podziwiam Cię

marmaj78 2008-07-03 15:23:08

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt