Forum » Motywacja » NIE ZAŁAMUJCIE SIE WALCZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| NIKA32 | NIE ODZYWAŁAM SIE DOSC DŁUGO BYŁY PRZEZ TEN MIESIAC WZLOTY I UPADKI BYŁY WPADKI WAGA SZŁA WTEDT DO GORY |
| grubas | witam, widzę że to forum jest zatytułowane "motywacja" więc ja również chciałbym o nią poprosić... mam ponad 30 kg nadwagi (właściwie nie jest to już nadwaga, a otyłość I stopnia) jestem facetem co może być trochę dziwne że facet po takich stronach internetowych chodzi no ale jestem dość zdesperowany... stosuję dietę 1000 kalorii (a czasem nawet i mniej), nie żeby to było dla mnie jakieś wyrzeczenie, bo od zawsze bardzo mało jadłem (dlatego nie rozumiem skąd taka otyłość). 5 drobnych posiłków dziennie, z naciskiem na białka, a jak najmniej węglowodanów. Ćwiczę codziennie po 1 godzinę, ale za to bardzo intensywnie (prawie do granic mojej wytrzymałości), do tego wszystkiego zażywam środki termogeniczne (termospalacze) i smaruję swoje sadło różnego rodzaju maściami odchudzającymi. Po kilku tygodniach ZERO EFEKTÓW, ZERO KG ZRZUCONYCH, A O WIDOCZNYCH ZMIANACH NIE MA CO NAWET MÓWIĆ (no chyba że to, że wyglądam jakbym przytył jeszcze bardziej). Co robić? konsekwentny ze mnie gość i jak postanowię sobie dietę i ćwiczenia to przestrzegam ich bardzo rygorystycznie, ale jeśli nie dają one ŻADNEGO efektu po takim czasie, to chyba każdy by już zwątpił... help? |
| budrys | Witaj Grubasie ! |
| grubas | wielkie dzięki, wszystko dokładnie przestudiuję! |
| Pink | Oh to fajnie że jestes taka silna ja nieiwme czy dam rade ale prubuj e.. ograniczma słodycze i mniej zamierzam jesc..!! |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt