Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Motywacja » NIE ZAŁAMUJCIE SIE WALCZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Motywacja - NIE ZAŁAMUJCIE SIE WALCZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIKA32

NIE ODZYWAŁAM SIE DOSC DŁUGO BYŁY PRZEZ TEN MIESIAC WZLOTY I UPADKI BYŁY WPADKI WAGA SZŁA WTEDT DO GORY
ALE TAK CZY INACZEJ ZRZUCIŁAM 5 KG SŁONINY.FAKT JEST TAKI ZE LICZYŁAM NA WIEKSZY SPADEK WAGI ALE TAK CZY SIAK DO ZRZUCENIA MAM JUZ 35 KG A NIE 40.
WY ROWNIEZ NIE ZAŁAMUJCIE SIE NIE WAZCIE SIE ZA CZESTO TO WCALE NIE POMAGA A MOZE WAS ZAŁAMAC.5 KG MAM MNIEJ NIE WYGLADAM JUZ JAK W ZAAWANSOWANEJ CIAZY CO NAJWYZEJ 6 MIESIAC TAK SIEBIE OCENIAM.FAJNIE JEST MIEC MNIEJSZY BRZUCH.MOZE ZDECYDUJE SIE WKONCU NA CWICZENIA?SZCZERZE MOWIAC JESZCZE NIE BARDZO CHCE MI SIE CWICZYC DALEJ WYKONUJE TYLKO SZKOLNE PROSTE CWICZONKA.POZDRAWIAM .
2008-02-12 11:06:59

odpowiedz
Wenika

Super juz zawsze jesteś do przodu:)ja dopiero zaczyam;/mam pytanko własnie co do wazenia jak często stajecie na wadze?dopiero zaczęłam dietę a już mnie kusi sprawdzić, czy jest coś mniej
2008-04-10 17:03:56

odpowiedz
danszi

Gratuluje Nika,ja tez chce w ciagu miesiaca zrzucic 5 kg.To duzy sukces.Weroniko ja tez dopiero zaczelam ale zalozylam sobie wazenie co 3 dni,mysle,ze powinno ubywac cos niecos w ciagu 3 dni.Pozdrawiam i zycze wytrwalosci.Sobie tez.
2008-04-11 11:11:05

odpowiedz
gucha1986

proponuje wazenie raz w tygodniu wtedy jest widoczny efekt mobilizujacy i motywujacy do dalszego dzialania, co trzy dni efekt moze byc a nie musi zalezy od organizmu a brak wynikow nie jest najlepsza motywacja do dalszego dzialania.
2008-04-11 13:31:58

odpowiedz
pinix
pinix

gorzej jeśli po tygodniu efektów brak ...
2008-05-04 09:30:30

odpowiedz
niemamowy7

A ja uważam że każdy powinien sie ważyć kiedy uważa :)
Przecież nie wszystkich musi motywować ważenie co tydzien, a niektórzy lepiej sie pilnują z jedzeniem ważąc się codziennie :) A myślę że do wyboru jest to kwestia i sprawa kazdej z osobna :) Bo co mi szkodzi ze ktos woli sie ważyć raz na 3 dni? Albo raz na tydzień? Jeśli to pozwala na utrzymanie się diety i nie podżeranie to ja jestem NAWET ZA a nie przeciw :D
2008-05-04 10:23:54

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt