Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Motywacja » Nie ma już naszego forum

Motywacja - Nie ma już naszego forum

ciciona

Widzę, że nie ma już naszego forum. Nie pisze nikt ani tutaj, ani na nowym....szkoda...
2008-02-14 01:52:58

odpowiedz
misia

Witaj myślę że większość jest troszeczkę już zmęczona tym odchudzanie ja również pilnuję co jem ale zero pohamowania i sił do walki ze słodyczami jak je widzę to zupełnie nie potrafię sie opanować... pewnie większość popełnia jakieś grzeszki tego typu i ulega temu na do czego ma słabość.. ja się wstydzę tego ale mówię o tym bo nie mam sił już do tego do walki. a jak Wam idzie?
2008-02-14 09:36:48

odpowiedz
aga24575

witam,jak tego dokonałaś??podaj przepis,bo wszystko czego do tej pory prubowałam zawiodło.Pozdrawiam
2008-02-20 10:11:28

odpowiedz
Wani

Witam!!! Od 29 stycznia się odchudzam, a ważyłam się 12 lutego i po 2 tygodniach 5 kg mniej :) Co prawda niepowiem miałam może ze 2 razy mały grzeszek w postaci kawałka pizzy o godz. 22 :P No ale nie ma co się poddawać trzeba walczyć :)
Pozdrawiam :)
2008-02-14 09:52:29

odpowiedz
Kinia

Witam :)
Ja zaczełam sie odchudzać od 5lutego warzyłam sie 12 a tu tylko 3kg :( zawsze sie załamuje bo chcialabym żeby było widac i wyladać tak jak niektóre dziewczyny... Może ktos mi poleci mi jakąs dobra dietę???
Pozdrawiam :)
2008-02-16 11:29:36

odpowiedz
misia

ja chudnę 1 kg na tydzień i podziwiam 5 kg w dwa tyg!!!!! ja chyba aż tak to nie potrafię!! ale gratuluję:) i życzę dalszego sukcesu:)
2008-02-14 11:57:49

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt