Forum » Motywacja » Nie ma już naszego forum
| ciciona | Widzę, że nie ma już naszego forum. Nie pisze nikt ani tutaj, ani na nowym....szkoda... |
| misia | Witaj myślę że większość jest troszeczkę już zmęczona tym odchudzanie ja również pilnuję co jem ale zero pohamowania i sił do walki ze słodyczami jak je widzę to zupełnie nie potrafię sie opanować... pewnie większość popełnia jakieś grzeszki tego typu i ulega temu na do czego ma słabość.. ja się wstydzę tego ale mówię o tym bo nie mam sił już do tego do walki. a jak Wam idzie? |
| aga24575 | witam,jak tego dokonałaś??podaj przepis,bo wszystko czego do tej pory prubowałam zawiodło.Pozdrawiam |
| Wani | Witam!!! Od 29 stycznia się odchudzam, a ważyłam się 12 lutego i po 2 tygodniach 5 kg mniej :) Co prawda niepowiem miałam może ze 2 razy mały grzeszek w postaci kawałka pizzy o godz. 22 :P No ale nie ma co się poddawać trzeba walczyć :) |
| Kinia | Witam :) |
| misia | ja chudnę 1 kg na tydzień i podziwiam 5 kg w dwa tyg!!!!! ja chyba aż tak to nie potrafię!! ale gratuluję:) i życzę dalszego sukcesu:) |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt