Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Motywacja » wielka szkoda

Motywacja - wielka szkoda

meggi

nasze forum już ledwo dyszy tak jak mój zapał do odchudzania szkoda że już nie dzielimy się wrażeniami z walki z kg bo muszę przyznać że mnie głownie zmotywowało to że nie jestem sama i czytanie jak świetnie sobie inni radzą albo że też popełniają błędy naprawdę dodaje sił gdzie jesteście Ciciono ,skarbie61 i inni ?
2008-02-19 11:30:20

odpowiedz
Bezeta

Najlepiej się chudnie wśród innych, którzy również zrzucają swój ciężar. Dlatego dobrym sposobem jest wyjazd na wczasy z dietą.

Zapraszamy do Ośrodka wczasów zdrowotnych i odchudzających BEZETA,
z ofertą można się zapoznać na stronie
www.bezeta.pl

Pozdrawiam i powodzenia w zmaganiach się z samym sobą.
2008-03-07 20:19:20

odpowiedz
kamuela

jestem tu codziennie. czytam... czytam... co u kogo słychać, jak tam postępy! kto ciepłego słowa potrzebuje:) ta strona jest potrzebna... wiem, że nie jestem sama na froncie walki... ale czegos mi tu brakuje. jakis newsów... życia, ciekawostek, przepisów ech...
2008-03-06 17:26:17

odpowiedz
Agnes

witajcie ...
to prawda forum wygląda tragicznie czyżby wszystkich odeszła ochota na odchudzenie i dzielenie się opiniami o sukcesach i porażkach? mam nadzieje że nie.. moja dieta trwa od miesiąca trzymam się dzielnie i naprawdę jestem z siebie dumna.
2008-02-19 12:56:27

odpowiedz
ciciona

Zdaje mi się, że wszystkim odeszła ochota na to forum.Ostatnio posty nie wchodziły. ludzie sie wykruszyli...
2008-02-19 22:46:23

odpowiedz
misiu

Macie racje. Ja też dawno niebyłem na forum, jakieś 2 miesiące. To morze niebyć łatwe dla niektórych aby mówić o tym co im sie nieudało, o swoich poraszkach. Niema się o czym chwalić.
2008-02-21 13:20:47

odpowiedz
misiek_23

Otrzyjcie łzy, przybywam z odsieczą... tzn. dopóki jeszcze mam motywację :) Przede mną 50-kg góra sadła, kto przyłącza się do walki za Wolność Naszą i Waszą? :)
2008-03-06 12:04:03

odpowiedz
bajerdera

przyłączam się do Ciebie Misiek - ja muszę stoczyć bój z 40 kg!!
Trzymajmy się razem
bajerdera
2008-03-13 13:08:17

odpowiedz
basia

misiek nie jesteś sam jateż muszę dużo stracić idzie wiosna mamy motywację trochę seksownego ciała nie zaszkodzi przecierz nie jesteśmy sami na tym świecie
2008-03-06 19:12:40

odpowiedz
misiek_23

Wiosna jako motywacja? A co ma wiosna do wiatraka? :)
2008-03-07 16:45:18

odpowiedz
magi

Oj misiek misiek...to ty nie wiesz,że wiosna to symbol odrodzenia no np ciebie w nowej skórze;)
2008-04-03 19:44:02

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt