Forum » Motywacja » wielka szkoda
| meggi | nasze forum już ledwo dyszy tak jak mój zapał do odchudzania szkoda że już nie dzielimy się wrażeniami z walki z kg bo muszę przyznać że mnie głownie zmotywowało to że nie jestem sama i czytanie jak świetnie sobie inni radzą albo że też popełniają błędy naprawdę dodaje sił gdzie jesteście Ciciono ,skarbie61 i inni ? |
| Bezeta | Najlepiej się chudnie wśród innych, którzy również zrzucają swój ciężar. Dlatego dobrym sposobem jest wyjazd na wczasy z dietą. |
| kamuela | jestem tu codziennie. czytam... czytam... co u kogo słychać, jak tam postępy! kto ciepłego słowa potrzebuje:) ta strona jest potrzebna... wiem, że nie jestem sama na froncie walki... ale czegos mi tu brakuje. jakis newsów... życia, ciekawostek, przepisów ech... |
| Agnes | witajcie ... |
| ciciona | Zdaje mi się, że wszystkim odeszła ochota na to forum.Ostatnio posty nie wchodziły. ludzie sie wykruszyli... |
| misiu | Macie racje. Ja też dawno niebyłem na forum, jakieś 2 miesiące. To morze niebyć łatwe dla niektórych aby mówić o tym co im sie nieudało, o swoich poraszkach. Niema się o czym chwalić. |
| misiek_23 | Otrzyjcie łzy, przybywam z odsieczą... tzn. dopóki jeszcze mam motywację :) Przede mną 50-kg góra sadła, kto przyłącza się do walki za Wolność Naszą i Waszą? :) |
| bajerdera | przyłączam się do Ciebie Misiek - ja muszę stoczyć bój z 40 kg!! |
| basia | misiek nie jesteś sam jateż muszę dużo stracić idzie wiosna mamy motywację trochę seksownego ciała nie zaszkodzi przecierz nie jesteśmy sami na tym świecie |
| misiek_23 | Wiosna jako motywacja? A co ma wiosna do wiatraka? :) |
| magi | Oj misiek misiek...to ty nie wiesz,że wiosna to symbol odrodzenia no np ciebie w nowej skórze;) |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt