Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Motywacja » CO DWIE MOTYWACJE TO NIE JEDNA...

Motywacja - CO DWIE MOTYWACJE TO NIE JEDNA...

manuelabb

pOSZUKUJĘ bratniej duszy do 10 maja mam plan odchudzeniowy i brak wsparcia. Wszyscy mnie kochają taką jaką jestem, ale siadają mi stawy.
2008-03-24 03:10:55

odpowiedz
Abaja

Lepiej pózno niz wcale. Do 10 maja chudne z Toba. Możesz liczyć także i na moje wsparcie
2008-04-09 12:50:36

odpowiedz
miska
miska

ja planuje schudnąc do 9 maja :) mamy więc wspólny cel. Damy rade!
2008-03-30 12:59:09

odpowiedz
jeszczepaczek
jeszczepaczek

No to i ja sie dołączę:) Od poniedziałku działam w tym samym kierunku. Wiem ,że jest cienka linia miedzy checią a lenistwem:) wiec wsparcie jak najbardziej potrzebne.
2008-03-28 13:08:16

odpowiedz
skorpion05
skorpion05

jestem z tobą :)do dzieła:)musimy osiągnąć swój cel:)pozdrawiam gorąco:)
2008-03-24 13:20:50

odpowiedz
bajerdera

Witaj manuelabb!!!!
Jak ja Cię rozumiem, nawet nie masz pojęcia. Słyszę od najbliższych to samo.....kochamy Cię taką jaka jetseś, nie odchudzaj się bo będziesz zgorzkniała. A mnie to już powoli denerwuje, bo co mi z tego jak właśnie nawalają mi stawy, coraz gorzej jest mi się poruszać, wstanie z narożnika przysparza mi kłopoty i na myśl o tym co może być dalej robi mi się słabo.
Dlatego też jak najbardziej popieram i wspieram Cię w Twoim postanowieniu. Jesteśmy już we dwie a w grupie rażniej.Ja pilnuję się przez te święta, próbuję tylko wszystkiego w mikro ilościach i jak narazie jet okey.Jutro napiszę więcej. Trzymaj się. Jestem z Tobą.
2008-03-24 13:05:15

odpowiedz
kloooha

Hej;)
I ja dolaczam do Waszego grona. Zaczynam od dzisiaj, poki co jestem pelna entuzjazmu.. ale to dopiero poczatek dnia.. chce Was wspierac i chce zebyscie Wy mnie wspieraly... dziewczyny w ciagu roku przytylam 30 kg... jak to sie stalo... stracilam po prostu czujnosc.. zaczelo ukladac mi sie w zyciu osobistym, moj facet z ktorym wlasnie troche ponad rok temu zamieszkalam zaczal urzadzac slodkie wieczorki ( reklamowka batonow) wysoko-kcal kolacje np. nalesniki z twarogiem polane sosem smietanowym itp. a, ze zawsze mialam sklonnosci do tycia to bardzo szybko zaczelam tyc, wtedy to nie draznilo mnie jeszcze poniewaz tak jak szybko przytylam tak szybko przy dobrej mobilizacji potrafilam chudnac.. ale nie tym razem:( nie potrafie sie zmobilizowac(pisalam o tym przed chwila w innym poscie), dlatego od dzis jestem z Wami i bede Wam relacjonowac wszystko na goraco, poki co postanowilam siadac do kompa w momencie kiedy ogarnie mnie glod i szukac wsparcia u Was... nie wiem czy mozna tu zamieszczac zdjecia bym Wam pokazala jak wygladalam rok temu a jak teraz wygladam.. w kazdym razie trzymam kciuki za Was mobilizujmy sie wzajemnie!
2008-03-25 08:03:26

odpowiedz
julka

No hej, mam ten sam problem co Ty:( Po cudownej diecie przytyłam ponad 20kg przy wzroscie 1, 65... (mam 18 lat)i teraz waga stoi w miejscu:( nie mam pojęcia co mam robić:( jestem młodą dziewczyną, i jak każda nastolatka chciałabym podobać się chłopakow, wreszcie chciałabym zrobić coś dla siebie... od jutra zaczynam odchudzanie. A jak sobie radzisz ze swoją dietą?? Widzisz już jakieś efekty? pozdrawiam- julka
2008-03-28 18:29:24

odpowiedz
niemamowy7
niemamowy7

Cześć, jestm nowa od dzisiaj (dieta od dzisiaj)
ale powiem ci szczerze że nie wiem co mają mężowie z donoszeniem jedzonka dla ukochanych kobietek ;) Mój mąż z samego rana przynosi ze sklepu ciasteczka a wieczorem potrafi jeszcze pizze zamowic ...tylko ze on jest chudy a ja juz nie. Suma sumarum Flip i Flap wypisz wymaluj :)
2008-03-25 18:39:43

odpowiedz
gucha1986

hejka:)
dacie rade dziewczyny bedę z Wami czego potrzebuje takze z waszej strony:)mam nadzieje ze wsp[olnymi silami wszystkie schudniemy:) buzka
2008-03-25 08:19:11

odpowiedz
mamusia

DZIEWCZYNY MAM PROPOZYCJE. POLICZMY ILE KILOGRAMOW CHCEMY ZRZUCIC WSPOLNIE?
CO TYDZIEN(NIEDZIELA)KAZDA BEDZIE WPISYWALA ILE UDALO JEJ SIE ZRZUCIC W TYM TYGODNIU. NAWET JAK SCHUDLAS 500 GRAM TO WPISUJ WSPOLNY WYNIK BEDZIE LEPSZY!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA CHCE ZRZUCIC 10 KILO I UDA MI SIE TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DOLACZCIE SIE
2008-04-04 09:31:23

odpowiedz
mamusia

WITAM! JA TEZ SIE DO WAS DOLACZE. 4 MIESIACE TEMU URODZILAM CORECZKE, A ROK TEMU ZOSTAWIL MNIE JEJ OJCIEC I WTEDY JEDZONKO BYLO MOIM JEDYNYM POCIESZENIEM. NO I PRZYTYLAM TE OKROPNE 10 KILO. ALE TERAZ BIORE SIE ZA SIEBIE I OD PIATKU ZACZELAM. I CO? DWA KILO MNIEJ. A WIECIE CO MNIE ZMOTYWOWALO???????????????????????? OBECNIE MIESZKAM W HOLANDII I TU WSZYSCY BIEGAJA I DBAJA O SWOJA KONDYCJE, WIEC CZEMU I NIE JA! CHWILOWO SIEDZE W DOMU I WYCHOWUJE CORKE ALE ZA 2 TYGODNIE WRACAM DO PRACY I JESZCZE LEPIEJ MI POJDZIE! GLOWY DO GORY RAZEM DAMY NAPEWNO RADE!
2008-04-04 09:23:24

odpowiedz
ryszka110

mamusia dołaczam do ciebie,moje bliżniaki mają 6 miesięcy,do zrzucenia mam 30 kilo ale jak strace 10 do 1 czerwca/wtedy wracam do pracy/będę szczęśliwa!świtliku z tym blogiem to świetny pomysł,postaram się zaglądnąć w niedzielę .Jakie diety stosujecie?
2008-04-04 17:13:42

odpowiedz
mamusia

OBLICZYLAM NA FORUM ZE JA, RYSZKA I SWIETLIK MAMY WSPOLNIE DO ZRZUCENIA 70 KG. CZEKAM W NIEDZIELE NA WASZE ODPOWIEDZI. NIE WIEM CZY KTOS SIE DOLACZA DO MNIE? JEZELI TAK TO WPISZ ILE CHCESZ ZRZUCIC, W NIEDZIELE SIE ZWAZ I NAPISZ ILE JUZ SCHUDLAS I TAK CO NIEDZIELE OD NOWEJ WAGI NP. WAZYLAM 69.5KG W NIEDZIELE BEDZIE 67.5KG WPISUJE 2 KG NA NASTEPNY TYDZIEN OD WAGI 67.5KG ODEJMUJE NOWA WAGE I WPISUJE ROZNICE. NIE ZAPOMNIJCIE PODAC ILE KG MACIE ZAMIAR ZRZUCIC. POZDRAWIAM I CZEKAM NA OSOBY KTORE SIE DOLACZAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008-04-04 09:48:33

odpowiedz
pietruszka35

witaj mamusia.
jestem tu nowa ale walka z kilogramami nie jest mi obca.
odchudzam sie od... zawsze!od urodzenia
wczoraj zdesperowana poszłam do lekarza bo sama nie daję rady a w rodzinie choc mama tez szczupła nie jest to na wsparcie liczyc nie mogę.
adres tej strony dostałam własnie od lekarza i mam nadzieję ze teraz odchudzanie bedzie skuteczne
mam do zrzucenia mam troche... w ciąży przytyłam ...27 kilo o 27 kilo za duzo
zaczynam od dzisiaj
chce zrzucic jakies ...40 kilo.
trzymajcie kciuki.
pozdrawiam
2008-04-05 07:56:40

odpowiedz
gaga1968

Chyba po wielu poszukiwaniach znalazłam bratnie dusze.
mam nadzieje że razem znajdziemy taką mega motywację że za pół roku nie będziemy pasowały do tego forum lub będziemy ekspertami w dziedzimie wytrwałosci w postanowieniach.
Mam z tym problem ale najważniejsze jest to że nie jestem sama.
Zaczynam!
2008-03-26 06:07:07

odpowiedz
jolecka

Cześć. Długo to we mnie dojrzewało , ale pękłam i ja. Koniec z tym potwornym uzależnieniem, ograniczeniem,ubezwłasnowolnieniem. Chce wydobyć spod tego tłuszczu całkiem niezła figurę. Chcę czuć sie lekko, zdrowo, młodo. Chcę kupować super ubrania w normalnym sklepie, a na plaży lub basenie nie przemykać jak szara myszka. ja tez zaczynam. Od jutra
2008-03-27 23:04:39

odpowiedz
swietlik
swietlik

czesc:)ja zaczynam od dziś.chcę zgubić bezpowrotnie ok.30 kg,także będzie to dłłłłuuugo trwało,ale mam nadzieję że będziemy nawzajem się wspierać.powodzenia wszystkim życzę,trzymam kciuki i pozdrawiam:)))))
2008-03-28 11:06:28

odpowiedz
ryszka110

ja równiez chcałabym zgubić 30 kg,ale nie wiem jak się do tego zabrać aby był najlepszy i trwały efekt
2008-04-03 22:44:36

odpowiedz
swietlik
swietlik

hej ryszka:)ćwiczenia,regularne jedzenie zdrowych produktów,dużo silnej woli i zaparcia(ale mnie dziś tego brakuje,coś humor nie za bardzo mi dopisuje)i wsparcie kogoś bliskiego i dziewczyn z tej strony i pójdzie dobrze:)może byś założyła bloga?)a przede wszystkim to trzeba bardzo chcieć.ja odchudzałam się już nie raz i efekty były marne:na krótko i jojo,teraz to co innego-już się nie głodzę,jem regularnie i ćwiczę.pomyśl nad tym:)
2008-04-04 09:29:04

odpowiedz
grubaaaaaaaa

no wkoncu stronka dla mnie...też chcę schudnąć...:(
od jutra zaczynam:)
mam 16 lat,175cm wzrostu i ważę. . . 75kg..;(
2008-04-03 20:30:09

odpowiedz
bacha1982
bacha1982

czesc dziewczyny .ciesze sie ze jest tu taka stronka i osoby majace taki cel jak ja . mam 26 lat ,168 cm wzrostu i waze 74 kilogramy .20 miesiecy temu urodziłam synka. po ciazy zostały zbedne kilogramy (20) wydawało sie ze sobie z nimi poradze ale efektów nie było widac .udałam sie do lekarza po deske ostatniego ratunku i tam dostałam adres tej strony .mnóstwo wskazówek .do 31,07,2008 chciałabym schudnac 15 kilogramów. mam juz dosc i chce zaczac walke.w grupie razniej wiec jaknajbardziej przyłącze sie do grona zdesperowanych (jak ja ). wspólnie pokonamy te ochydne kilogramy .
mysle ze dobrym pomysłem jest cotygodniowa ocena wagi jest niedziela
dzis 06,04,2008 waze 74 kilogramy i chetnie pozbedne sie chocby 2 kilo do nastepnej niedzieli .obiecuje sie odzywac w miare mozliwosci .piszcie bo to podnosi na duchu i dodaje sił .pozdrawiam .
2008-04-06 11:58:14

odpowiedz
enigma

witajcie!! a szczegolnie Ciebie "bacha" bo jestem tego samego wzrostu i tyle samo waze tylko, ze jestem starsza o 14 lat, ale mialam te same problemy po dzieciach, chudlam, tylam i tak w kolko macieja, a teraz mam problemy z odchudzaniem, zadnej motywacji i checi, bylam u mojej doktorci i tez mi podala wizytowke z tym adresem, mam nadzieje, ze z waszym pozytywnym nastawieniem dam rade...
2008-04-12 17:16:53

odpowiedz
swietlik
swietlik

ładne zdjęcie:)to udanego dnia:)szkoda,że z tym blogiem coś szwankuje,ale to nic:)trzymaj się dziś i miłego dzionka:)))pozdrawiam
2008-04-08 11:19:40

odpowiedz
grubaska22

cześć dziewczyny! mam 22 lata, 159 cm wzrostu i ważę 80 kg. w ubiegłym tygodniu postanowiłam, że muszę schudnąć i przeszłam na dietę. od wczoraj mi się odechciało, bo stanęłam na wagę, a ona wcale się nie zmieniła po tygodniu ciężkiej pracy. RATUJCIE ! ! ! ! już mi się odechciewa odchudzania a schudnąć muszę 20 kilo do 12 lipca, bo mój kochany zabiera mnie na wakacje nad może!!!!!!!! błagam RATUJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008-04-08 10:49:33

odpowiedz
danszi

Witajcie wszystkie Panie.Dolaczam do Was.Zle sie wpisalam z zalozylam nowy watek ,ale chcialam zamieszkac u Was co niniejszym czynie.
2008-04-10 12:33:28

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt