Forum » Motywacja » CO DWIE MOTYWACJE TO NIE JEDNA...
| manuelabb | pOSZUKUJĘ bratniej duszy do 10 maja mam plan odchudzeniowy i brak wsparcia. Wszyscy mnie kochają taką jaką jestem, ale siadają mi stawy. |
| Abaja | Lepiej pózno niz wcale. Do 10 maja chudne z Toba. Możesz liczyć także i na moje wsparcie |
| miska | ja planuje schudnąc do 9 maja :) mamy więc wspólny cel. Damy rade! |
| jeszczepaczek | No to i ja sie dołączę:) Od poniedziałku działam w tym samym kierunku. Wiem ,że jest cienka linia miedzy checią a lenistwem:) wiec wsparcie jak najbardziej potrzebne. |
| skorpion05 | jestem z tobą :)do dzieła:)musimy osiągnąć swój cel:)pozdrawiam gorąco:) |
| bajerdera | Witaj manuelabb!!!! |
| kloooha | Hej;) |
| julka | No hej, mam ten sam problem co Ty:( Po cudownej diecie przytyłam ponad 20kg przy wzroscie 1, 65... (mam 18 lat)i teraz waga stoi w miejscu:( nie mam pojęcia co mam robić:( jestem młodą dziewczyną, i jak każda nastolatka chciałabym podobać się chłopakow, wreszcie chciałabym zrobić coś dla siebie... od jutra zaczynam odchudzanie. A jak sobie radzisz ze swoją dietą?? Widzisz już jakieś efekty? pozdrawiam- julka |
| niemamowy7 | Cześć, jestm nowa od dzisiaj (dieta od dzisiaj) |
| gucha1986 | hejka:) |
| mamusia | DZIEWCZYNY MAM PROPOZYCJE. POLICZMY ILE KILOGRAMOW CHCEMY ZRZUCIC WSPOLNIE? |
| mamusia | WITAM! JA TEZ SIE DO WAS DOLACZE. 4 MIESIACE TEMU URODZILAM CORECZKE, A ROK TEMU ZOSTAWIL MNIE JEJ OJCIEC I WTEDY JEDZONKO BYLO MOIM JEDYNYM POCIESZENIEM. NO I PRZYTYLAM TE OKROPNE 10 KILO. ALE TERAZ BIORE SIE ZA SIEBIE I OD PIATKU ZACZELAM. I CO? DWA KILO MNIEJ. A WIECIE CO MNIE ZMOTYWOWALO???????????????????????? OBECNIE MIESZKAM W HOLANDII I TU WSZYSCY BIEGAJA I DBAJA O SWOJA KONDYCJE, WIEC CZEMU I NIE JA! CHWILOWO SIEDZE W DOMU I WYCHOWUJE CORKE ALE ZA 2 TYGODNIE WRACAM DO PRACY I JESZCZE LEPIEJ MI POJDZIE! GLOWY DO GORY RAZEM DAMY NAPEWNO RADE! |
| ryszka110 | mamusia dołaczam do ciebie,moje bliżniaki mają 6 miesięcy,do zrzucenia mam 30 kilo ale jak strace 10 do 1 czerwca/wtedy wracam do pracy/będę szczęśliwa!świtliku z tym blogiem to świetny pomysł,postaram się zaglądnąć w niedzielę .Jakie diety stosujecie? |
| mamusia | OBLICZYLAM NA FORUM ZE JA, RYSZKA I SWIETLIK MAMY WSPOLNIE DO ZRZUCENIA 70 KG. CZEKAM W NIEDZIELE NA WASZE ODPOWIEDZI. NIE WIEM CZY KTOS SIE DOLACZA DO MNIE? JEZELI TAK TO WPISZ ILE CHCESZ ZRZUCIC, W NIEDZIELE SIE ZWAZ I NAPISZ ILE JUZ SCHUDLAS I TAK CO NIEDZIELE OD NOWEJ WAGI NP. WAZYLAM 69.5KG W NIEDZIELE BEDZIE 67.5KG WPISUJE 2 KG NA NASTEPNY TYDZIEN OD WAGI 67.5KG ODEJMUJE NOWA WAGE I WPISUJE ROZNICE. NIE ZAPOMNIJCIE PODAC ILE KG MACIE ZAMIAR ZRZUCIC. POZDRAWIAM I CZEKAM NA OSOBY KTORE SIE DOLACZAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| pietruszka35 | witaj mamusia. |
| gaga1968 | Chyba po wielu poszukiwaniach znalazłam bratnie dusze. |
| jolecka | Cześć. Długo to we mnie dojrzewało , ale pękłam i ja. Koniec z tym potwornym uzależnieniem, ograniczeniem,ubezwłasnowolnieniem. Chce wydobyć spod tego tłuszczu całkiem niezła figurę. Chcę czuć sie lekko, zdrowo, młodo. Chcę kupować super ubrania w normalnym sklepie, a na plaży lub basenie nie przemykać jak szara myszka. ja tez zaczynam. Od jutra |
| swietlik | czesc:)ja zaczynam od dziś.chcę zgubić bezpowrotnie ok.30 kg,także będzie to dłłłłuuugo trwało,ale mam nadzieję że będziemy nawzajem się wspierać.powodzenia wszystkim życzę,trzymam kciuki i pozdrawiam:))))) |
| ryszka110 | ja równiez chcałabym zgubić 30 kg,ale nie wiem jak się do tego zabrać aby był najlepszy i trwały efekt |
| swietlik | hej ryszka:)ćwiczenia,regularne jedzenie zdrowych produktów,dużo silnej woli i zaparcia(ale mnie dziś tego brakuje,coś humor nie za bardzo mi dopisuje)i wsparcie kogoś bliskiego i dziewczyn z tej strony i pójdzie dobrze:)może byś założyła bloga?)a przede wszystkim to trzeba bardzo chcieć.ja odchudzałam się już nie raz i efekty były marne:na krótko i jojo,teraz to co innego-już się nie głodzę,jem regularnie i ćwiczę.pomyśl nad tym:) |
| grubaaaaaaaa | no wkoncu stronka dla mnie...też chcę schudnąć...:( |
| bacha1982 | czesc dziewczyny .ciesze sie ze jest tu taka stronka i osoby majace taki cel jak ja . mam 26 lat ,168 cm wzrostu i waze 74 kilogramy .20 miesiecy temu urodziłam synka. po ciazy zostały zbedne kilogramy (20) wydawało sie ze sobie z nimi poradze ale efektów nie było widac .udałam sie do lekarza po deske ostatniego ratunku i tam dostałam adres tej strony .mnóstwo wskazówek .do 31,07,2008 chciałabym schudnac 15 kilogramów. mam juz dosc i chce zaczac walke.w grupie razniej wiec jaknajbardziej przyłącze sie do grona zdesperowanych (jak ja ). wspólnie pokonamy te ochydne kilogramy . |
| enigma | witajcie!! a szczegolnie Ciebie "bacha" bo jestem tego samego wzrostu i tyle samo waze tylko, ze jestem starsza o 14 lat, ale mialam te same problemy po dzieciach, chudlam, tylam i tak w kolko macieja, a teraz mam problemy z odchudzaniem, zadnej motywacji i checi, bylam u mojej doktorci i tez mi podala wizytowke z tym adresem, mam nadzieje, ze z waszym pozytywnym nastawieniem dam rade... |
| swietlik | ładne zdjęcie:)to udanego dnia:)szkoda,że z tym blogiem coś szwankuje,ale to nic:)trzymaj się dziś i miłego dzionka:)))pozdrawiam |
| grubaska22 | cześć dziewczyny! mam 22 lata, 159 cm wzrostu i ważę 80 kg. w ubiegłym tygodniu postanowiłam, że muszę schudnąć i przeszłam na dietę. od wczoraj mi się odechciało, bo stanęłam na wagę, a ona wcale się nie zmieniła po tygodniu ciężkiej pracy. RATUJCIE ! ! ! ! już mi się odechciewa odchudzania a schudnąć muszę 20 kilo do 12 lipca, bo mój kochany zabiera mnie na wakacje nad może!!!!!!!! błagam RATUJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| danszi | Witajcie wszystkie Panie.Dolaczam do Was.Zle sie wpisalam z zalozylam nowy watek ,ale chcialam zamieszkac u Was co niniejszym czynie. |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt