Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Motywacja » 6 tygodni męczarni:P

Motywacja - 6 tygodni męczarni:P

kinia69

Witam wszystkich! Jestem tu nowa i mam za sobą już tydzień ostrej dietki i wyczerpujących ćwiczeń. Moja dieta opiera się na białku, a głównym elementem jest spalacz. W upiegłym roku udało Mi się schudnąć w ten sposób 8 kg, a moja figura była IDEALNA, lepsza od Dody:) Niestety zaczęłam jeść śmieciowe posiłki i znów przytyłam. Jestem pełna nadziei, że tym razem również Mi się uda. Postanowiłam napisać, bo może ktoś potrzebuje motywacji, porady, zachęty lub poprostu rozmowy w chwilach zwątpienia:) Piszcie jakie już osiągnęłyście rezultaty:) pozdrawiam
2008-03-29 12:11:50

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt