Forum » Motywacja » moja prywatna motywacja :)
| inka | Witam! |
| magi | Z całego serca Ci życzę wytrwałości w tym dobrze określonym celu.Prawdą jest,że wszystkie przede wszystkim powinnyśmy zrobic to przede wszystkim ze względu na zdrowie.Już od dawna wiadomo,że przyczyną wielu chorób jest nieodpowiedni sposób odżywiania.A nasz nastrój nie jest najlepszy.Ty Inka mówisz,że masz świetny nastrój..i tak trzymać podoba mi się to:),ale jest wielu,którzy ze względu na swoja wagę popadają w złe nastroję.Ja przez ostatnie pół roku przytyłam 10 kilo i czuję sie fatalnie.Dlatego moja motywacją jest dobre samopoczucie i wiem,że je wkrótce odzyskam.I jestem pewna,że i ty dojdziesz do swojego upragnionego celu.Pozdrawiam |
| swietlik | wierzę,że Ci się uda:)powodzenia i 3mam kciuki:)))) |
| niemamowy7 | Trzymam mocno kciuki za Ciebie :))) |
| basienka | Inko trzymam za ciebie kciuki .Widzę, że masz wiele motywacji w sobie a to już duży sukces.Pamiętaj żeby samemu się podobać trzeba w to bardzo wierzyć i często stawać przed lustrem i popatrzeć oczami innych na siebie.Czy sie spodobasz sobie to tylko zależy od ciebie ,twojego samopoczucia ,dnia a nawet godziny.Wierzę, że wiosna jest najlepszym momentem do rozpoczęcia "Zadania odchudzania" |
| justynas76 | Witajcie! Jestem tu nowa i jak większość z Was też uznałam, że wiosna to świetny moment żeby zabrać się za siebie ( a jest za co - mam do zrzucenia jakieś 30 kg.) Raz już mi się udało - po narodzinach pierwszej córki, ale po kolejnej ciąży podtrzymywanej hormonami jest jakby nieco trudniej. Nie zrażam się jednak, tym bardziej, że po operacji biodra odzyskałam sprawność i zaczynam! Cieszę się, że nie jestem sama z tym problemem! Pozdrawiam wszystkich! ;-)))) |
| inka | wszystko się da zrobić :) |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt