Forum » Motywacja » nie moge schudnac
| kasiek236 | witam. wlasnie znalazlam ta strone. wlasnie po raz kolejny podjelam decyzje o odchudzaniu, mam 21 lat 156 cm wzrostu i waze o ZGROZO 88 kg!!!! to straszne wiem,,, jeszcze trzy lata temu bylam zgrabna nastolatka wazylam 52 kg.. niestety juz tego nie pamietam. poznalam wtedy chlopaka i zamieszkalam z nim.. dzis po 3 latach jestesmy razem ba nawet jestesmy malzenstwem i przybylo mi w tym czasie ponad 30 kg.. wszystko zaczelo sie jak zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne... nie moge schudnac... zaczynam ale jak po 2 tygodniach nie widze postepu rezygnuje... pomozcie.. prosze... |
| mariki | Marsz do lekarza rodzinnego!!!Poproś żeby ci zlecił badania hormonów tarczycy. U mnie okazało się że mam niedoczynność i dopiero po wyrównaniu(no prawie) poziomu hormonów zaczęłam chudnąć, przestałm być senna i mam wiecej energii. Powodzenia |
| modzianka | witam:)mam ten sam problem po tabsach anty poprostu tach przytylam albo nei przytylam a wręcz spuchłam!!!! i teraz sie trzeba za to wziaść i naprawic:) ale nie pękaj masz nas kochana:)my również walczymy z ciałkiem wiec wspierajmy się wzajemnie buzka:)) |
| bajerdera | Trzymaj się tej stronki dziewczyno, a pomożemy Ci zrzucić niepotrzebny balast. Masz ogromne szanse, jesteś młoda, metabolizm inaczej pracuje. Będzie okey!!!! |
| niemamowy7 | Kasiek kochana trzymaj sie z nami a zobaczysz jak to przyjemnie móc porozmawiać wyżalić się i pochwalić, podzielić wątpliwościami zapytać o coś. Naprawdę są tu super dziewczyny i jest tu wesoło :) |
| kasiek236 | dzieki za to naprawde pomoglo zobaczymy jak to bedzie dziekuje naprawde |
| Swietlik | hej:)dziewczyny napisały już chyba wszystko:)ja się dołączam i trzymam kciuki:)))powodzenia |
| niemamowy7 | Kasiek grunt to myśleć pozytywnie: Powtarzaj sobie w myślach : potrafię potrafię i dam sobie radę bo chcę być szczupła. Wyobraź sobie jak będziesz pięknie wyglądać taka szczuplutka :) Wyobraźnie potrafi dużo zdziałać. Ja wyciągnełam sobie zdjęcia jak byłam jak patyk i sobie je przeglądam-to naprawdę działa :D |
| jatruskaffka | myslenie pozytywne i silna motywacja to bardzo wazna sprawa, diety i cwiczenia takze, ale jak sie okazuje nie zawsze to wszystko pomaga. U mnie np waga stanela, i koniec - okazalo sie ze mam niedoczynnosc tarczycy. Hormony fiksuja i najpierw endokrynolog musi wszystko mi w organizmie wyregulowac zeby cale to odchudzanie szlo z planem i byly widoczne efekty. |
| abaja | My wierzymy że Tobie się uda. Każdej z nas się uda zrzucić balast i być super. |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt