Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Motywacja » nie moge schudnac

Motywacja - nie moge schudnac

kasiek236
kasiek236

witam. wlasnie znalazlam ta strone. wlasnie po raz kolejny podjelam decyzje o odchudzaniu, mam 21 lat 156 cm wzrostu i waze o ZGROZO 88 kg!!!! to straszne wiem,,, jeszcze trzy lata temu bylam zgrabna nastolatka wazylam 52 kg.. niestety juz tego nie pamietam. poznalam wtedy chlopaka i zamieszkalam z nim.. dzis po 3 latach jestesmy razem ba nawet jestesmy malzenstwem i przybylo mi w tym czasie ponad 30 kg.. wszystko zaczelo sie jak zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne... nie moge schudnac... zaczynam ale jak po 2 tygodniach nie widze postepu rezygnuje... pomozcie.. prosze...
2008-04-06 22:19:38

odpowiedz
mariki
mariki

Marsz do lekarza rodzinnego!!!Poproś żeby ci zlecił badania hormonów tarczycy. U mnie okazało się że mam niedoczynność i dopiero po wyrównaniu(no prawie) poziomu hormonów zaczęłam chudnąć, przestałm być senna i mam wiecej energii. Powodzenia
2008-04-14 13:55:06

odpowiedz
modzianka
modzianka

witam:)mam ten sam problem po tabsach anty poprostu tach przytylam albo nei przytylam a wręcz spuchłam!!!! i teraz sie trzeba za to wziaść i naprawic:) ale nie pękaj masz nas kochana:)my również walczymy z ciałkiem wiec wspierajmy się wzajemnie buzka:))
2008-04-07 13:17:12

odpowiedz
bajerdera
bajerdera

Trzymaj się tej stronki dziewczyno, a pomożemy Ci zrzucić niepotrzebny balast. Masz ogromne szanse, jesteś młoda, metabolizm inaczej pracuje. Będzie okey!!!!
2008-04-07 08:27:33

odpowiedz
niemamowy7

Kasiek kochana trzymaj sie z nami a zobaczysz jak to przyjemnie móc porozmawiać wyżalić się i pochwalić, podzielić wątpliwościami zapytać o coś. Naprawdę są tu super dziewczyny i jest tu wesoło :)
Ja mam blog od 2ch tygodni i juz sie uzależniłam od towarzyszek odchudzania :) Grunt to pozytywne nastawienie. Poczytaj inne blogi. To pomaga :))) Ja naprawde trzymam kciuki za Ciebie :) I nie poddawaj sie zbyt łatwo, jedna przegrana bitwa nie oznacza że nie wygrasz wojny :)
Trzeba tylko uwierzyć w siebie i w to że osiągniesz cel jeśli tylko zechcesz :D
2008-04-06 23:25:16

odpowiedz
kasiek236
kasiek236

dzieki za to naprawde pomoglo zobaczymy jak to bedzie dziekuje naprawde
2008-04-07 00:55:38

odpowiedz
Swietlik

hej:)dziewczyny napisały już chyba wszystko:)ja się dołączam i trzymam kciuki:)))powodzenia
2008-04-07 21:35:00

odpowiedz
niemamowy7
niemamowy7

Kasiek grunt to myśleć pozytywnie: Powtarzaj sobie w myślach : potrafię potrafię i dam sobie radę bo chcę być szczupła. Wyobraź sobie jak będziesz pięknie wyglądać taka szczuplutka :) Wyobraźnie potrafi dużo zdziałać. Ja wyciągnełam sobie zdjęcia jak byłam jak patyk i sobie je przeglądam-to naprawdę działa :D
2008-04-07 08:56:51

odpowiedz
jatruskaffka
jatruskaffka

myslenie pozytywne i silna motywacja to bardzo wazna sprawa, diety i cwiczenia takze, ale jak sie okazuje nie zawsze to wszystko pomaga. U mnie np waga stanela, i koniec - okazalo sie ze mam niedoczynnosc tarczycy. Hormony fiksuja i najpierw endokrynolog musi wszystko mi w organizmie wyregulowac zeby cale to odchudzanie szlo z planem i byly widoczne efekty.

Nikomu nie zycze, ale jesli nie mozecie schudnac, mimo walki w postaci diet, cwiczen i dobrej motywacji, warto sie przebadac, nic sie nie traci, a mozna zyskac wiare ze walka z balastem ma sens, mimo ze jest nieco trudniejsza...
2008-04-08 17:38:56

odpowiedz
abaja
abaja

My wierzymy że Tobie się uda. Każdej z nas się uda zrzucić balast i być super.
2008-04-09 12:56:17

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt