Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » Motywacja » Wrocław Szuka !!!

Motywacja - Wrocław Szuka !!!

hotchilli
hotchilli

Hello Kobitki!!

Chce zorganizować jakąś grupke z Wrocławia na wspólne odchudzanko . 2 osoby to też grupa jakby co :p. We wtorek ide na pierwszy ogień do dietetyczki a w środe może w koncu dotrę do Akademii ruchu na Latino Aerobik

Bliżej o mnie w liczbach
22 kg przedemną
26 lat za mną
Dni do lata - optymistycznie rzecz biorąc 60

Buziaki czekam na odzew!

Kość przy Kobiecie czy Kobieta przy Kości?
2008-05-15 21:32:17

odpowiedz
magdula

:) Witam ja jestem z okolic wrocławia:) ciekawi mnie ten dietetyk, ile bierze i czy mogłabyś podać jego namiary

Przede mną 17 kg
za mną 22 latka
a do bikini coraz mniej :/
2008-05-17 10:30:16

odpowiedz
zdrowie

Witam serdecznie. Nie wiem czy dotarła moja propozycja i informacja- zapraszam do gabinetu dietetycznego na ul Biskupią 11( boczna ul. Oławskiej)we Wroclawiu. Przyjmuje we wtorki od 17-19.Mój telefon 601199974. Jestem dietetykiem i mam doświadczenie w odchudzaniu.Na jutro mam wolne terminy Prosze o kontakt w razie pozytywnej decyzji. Powodzenia w zmaganiu sie z kilogramami!
2008-05-19 19:00:49

odpowiedz
hotchilli
hotchilli

dam znac jak to wyglada wiem ze za pierwsza wizyte 100 i powiedziala ze zobaczymy co dalej w zaleznosci od programy nazywa się lucyna michalak na włodkowica ...:P

rok temu byłam u anny zmarzły bylo super doszlam do 62 kg ale niestety po 3 miesiacach zaczelam jesc spowrotem tlusto i wogole czekoladki no i wrocilo z dodatkiem a teraz jakos mi glupio jeszcze raz do niej isc
2008-05-17 13:40:43

odpowiedz
Coty

Byłam u niej... pochodziłam miesiac , efekty były ale maleńkie i stwierdziłam że bezsensu, bo oprócz pierwszej wizyty , na kolejnych mówiła mi to co sama wiedziałam... co zjadłam czego nie powinnam....a półroczna kuracja kosztuje 750 zł.
Jeśli ktoś ma silną wole i pomaga mu że musi sie przed kimś tłumaczyć.. to może warto.
2008-05-19 08:26:27

odpowiedz
hotchilli
hotchilli

Tak jest do takich samych wnisków doszłam po 2 tygodniach i pozbyciu sie 150zł i utrzymaniu fantastycznej wagi 82kg. I doszłam do wniosku że wole te 750 przeznaczyc na siebie i zdrowe jedzenie. Tak więc od piątky 6.go czerwca zaczęłam spowrotem stosowac sie do zaleceń p. Zmarzły . Odpowiednie ilości białka węglowodanów i tłuszczy i bedzie git . Jogurcik naturalny owoce chude miesko i rybka bedzie dobrze ...znalazłam zastosowanie hińskich przypraw :P z nimi wszystko jest cud miód!1 I co I za zupełną darmoche odparowałam 1kg .
2008-06-10 14:06:33

odpowiedz
hotchilli
hotchilli

Tak jest do takich samych wnisków doszłam po 2 tygodniach i pozbyciu sie 150zł i utrzymaniu wspaniałej wagi 82kg :( . I doszłam do wniosku że wole te 750 przeznaczyc na siebie i zdrowe jedzenie. Tak więc : zaczynam tak jak pani zmarzly radzila rok temu odpowiednie ilości białka węglowodanów i tłuszczy nic prócz wody i bedzie git !!! Do wakacji nie zdąrzę ale nie o to tu chodzi ...no przynajmniej nie tylko

Jogurcik naturalny o 9 po 4 godzinach jabłko i po kolejnych kurczaczek bądż rybka z warzywami . żadnego przekąszania itp. i co , ? i już od piątku 1kg w dół . Pięknie!!
2008-06-10 14:00:44

odpowiedz
hotchilli
hotchilli

ciaaacho zjadłam....... tak to jest jak sie w restauracji pracuje ....
2008-06-10 21:43:43

odpowiedz
modzianka
modzianka

hej:) mogłabys cos blizej powiedziec jakie rady ci dała ta dietetyk? i o co chodzilo w tej diete....ja juz tyle diet przerobilam i jakos nei potrafie chwycic jednej skutecznej.z gory dzieki :)
2008-06-11 00:06:17

odpowiedz
hotchilli
hotchilli

Jest kilka zasad .Pierwszy raz najlepiej to jednak zrobic pod jej kontrolą tzn p. zmarzły ponieważ spotkania są co tydzień przez 2-3 miesiace i w zaleznosci od postepów ona zmienia ci diete.
Na początek przez pierwszy tydzień oczyszczasz organizm
Jest określona ilość białek węglowodanów i tłuszczy którą możesz jesc w ciągu dnia lecz to zależy od twojej masy ciała, ilości wody w organiżmie i czegoś jeszcze nie pamiętam .
Dla mnie to było tak:

1 tydzień
Posiłki co 3-4 godziny
Żadnych produktów light ponieważ poteguja uczucie głodu
Do picia jedynie woda
Pierwszy tydzien nie polecam ćwiczen bo nie masz zbytnio powera. Ja po przejechaniu 17km do pracy widziałam czarne plamki
Owoce wszystkie oprócz bananów i winogron
KONIECZNIE codziennie brac witaminy
Ryby wszystkie opróczy tych tłustych makrela maślana itp
NIE SMAŻYMY!!! Wszelkie warzywa mięsa gotujemy lub pieczemy ja nie l;ubie gotowanych więc zawsze sobie włoże takiego kurczaka czy cukinie czy rybke w folie aluminiową duuuuużo przypraw i buh do pieca mhmhhm na prawde dobre
Minimum 1.5l wody dziennie
Przez pierwszy tydzień żadnych olei do sałatek itp jak mozna to dłużej ale ja nie wytrzymałam uwielbiam olej jak juz nie wiecej niz jedna łyżke dziennie
WAZNE aby codzienny bilans bialek weglowodanow i tluszczy byl mniej wiecej zblizony do siebie . bo tu chodzi o ustawienie metabolizmu organizmu
WSZYSTKO ZAPISUJ!! Głupia rzecz ale pomaga ! Jak zapisywałam to bylo bez problemow bo czasami miałam na cos ochote a albo mi sie nie chcialo isc po zeszyt albo jak juz otwieralam zeby zapisac to patrzylam jak dobrze mi szlo i odkladalam ciacho wiec zapisujemy zapisujemy i bilansiki codzienne

Jogurt naturalny 150ml rano - ja jem zawsze koło 8. Jogurt powinien być naturalny bez dodatków słodu czy cukrów ja jem danona . Nie jest on zbyt dobry ale jak wszamiesz takie opakowanie to apetyt ci przechodzi a głodna ja przynajmniej nie byłam

Po 3-4 godzinach owoc 200g
Po kolejnych 3-4 godzinach owoc 200g
Należy pilować róznorodności owoców aby dostarczyc odpowiedznich witamin
do organizmu

Po kolejnych 3-4 godzinach 300g warzyw + 200g kurczaka lub ryby
i tak pierwszy tydzień

Mi dzień kończy sie w okolicy godziny 17- 18 i potem tylko woda
Możesz zmienić kolejność dań mi tak było wygodnie bo obiad po pracy w domu itp a w pracy owoc i jogurt moge kupic

Po tygodniu p. ZMarzły dodała mi otręby do jogurtu . Ale nalezy kupic otreby w pudełku a nie kupować gotowych jogurtów one zawsze maja slod cukier i inne świństwa
drugi owoc w ciągu dnia zamieniłam sobie na 200g warzyw

po 2 tygodniach można zastąpić kurczaka czy rybke 100g czerwonego mięsa

po miesiącu doszedł ryz ciemny do obiadu itp itd . dieta jest indywidualna wiec na prawde polecam p. Zmarzły nie jest droga w porownaniu z innymi ja placilam rok temu 400 zł za wsystko tzn 2 miesiace spotkan + 2 miesiace kontorli co 2 tygodnie i stabilizacji

Poniewaz olałam sobie stabilizacjie bo mi sie juz niechcialo chodzic to mam co chcialam jojo wiec teraz ide na własna reke a jak juz dojde do wagi to pojde na stabilizacje

......79.7 pozdrawiam
2008-06-11 06:42:35

odpowiedz
hotchilli
hotchilli

ciacho przeszło jakoś bez echa hmmmm 79.7
2008-06-11 06:57:57

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt