| kinia69 | Z racji tego, iż trochę smieciowego jedzonka zalega u Mnie w brzuszku, chcę się oczyścić, ale przyszło by Mi to z większa łatwością, jesli któraś z Was drogie Panie przyłączyłaby się do Mnie, wtedy będzie podwójny sukces na forum:) Proszę o bratnią dusze do głodówki buziaki |
| edi88 | cześć:)ja też już od dość dawna chciał przejść na głodówkę, ale nie miałam motywacji i silnej woli. myślę że razem damy rade i przy okazji uda mi się zrzucić kilka kg:) to od kiedy zaczynamy? |
| kinia69 | Jesli chcesz to mozemy zaczac od dzis albo jutra:) jesli mozesz to podaj swoj numer gg:) w razie ciezkich dni, bedziemy podtrzymywac sie na duchu:) |
| sophia71 | Cześć dziewczyny.Chetnie się przyłączę do odchudzania bo równiez brak mi silnej woli i wszystkie diety "upadają" po krótkim czasie.Chciałabym schudnąć jakieś 15 kilogramów ale tak na stałe więc nie za pomocą głodówki bo efekt jojo murowany.Chciałabym zastosować dietę 1200 kalorii tylko jak tu wytrzymac ??? Może razem pujdzie raźniej?? |
| kinia69 | Na pewno jak wszystkie razem zaczniemy, to bedzie raz,ze razniej,a dwa,ze nie ebdziemy same sie zmagac ze zbednymi kg:) a jelsi chodzi o glodowke, to jesli dobrze sie z niej wyjdzie efektu jojo nie ebdzie, natomiast wiem z doswiadczenia,ze jezeli chcesz aby waga utrzymala sie przez jakies 2 lata lub wiecej, to dieta kopenhadzka jest w tym najlepsza;) Damy rade dziewuszki to jak od jutra zaczynamY?:) |
| edi88 | jak dla mnie może być od jutra:) w razie trudnych dni możecie pisać na moje gg 6371969 |
| kinia69 | I jak sie czujecie w pierwszy dzien dietki? |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt