Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.plForum » Motywacja » start w nowe życie
Motywacja - start w nowe życie
didi21
 | cześć dziewczyny
postanowiłam że zacznę dietę i chciałabym żeby kontrolował ją lekarz i w związku z tym mam parę pytań. Przede wszystkim do jakiego lekarza powinnam się zgłosić i czy to dużo kosztuje pozatym bardzo was proszę trzymajcie za mnie kciuki bo nie iem czy sama sobie poradzę w domu nie będę mieć oparcia bo już tyle razy im mówiłam że przechodzę na dietę że nawet nie zwracają na to uwagi
Proszę przynajmniej wy mnie nie zostawiajcie
pozdrawiam 2008-05-21 20:20:17 odpowiedz |
modzianka
 | bardzo mnie cieszy ze chcesz sie odchudzac:) zacznij od wizyty u dietetyka od cie pokieruje,wyznaczy dietke a pozniej moze jakas siłownia lub aerobic?ale pamietaj aby cwiczyc pod okiem dobrego insdtruktora ktory zada ci cwiczenia któe ci pomoga a nie zrobia krzywdy:))) 2008-11-21 01:23:05 odpowiedz |