Forum » Motywacja » dieta kopenhaska raz !!! ;)
| modzianka | witam was moje drogie ;* chciałabym abyście mi podpowiedziały cos o diecie kopenhaskiej a mianowicie mam kilka pytań: |
| misia69 | Ja stosowałam dietę kopenhaską dwa razy. Schudłam najwięcej / za pierwszym razem /12kg. Waga utrzymała sie ok roku. Po drugiej diecie schudłam ok 10 kg ale już szybciej wróciłam do swojej wagi. Po zakończeniu diety nie miałam ochoty prawie wcale na jedzenie. Jak zjadłam cokolwiek to miałam straszne bóle. Po kilku dniach jedzenia nabiału organizm przystosował sie do zmiany |
| kinia69 | Hej:) Jesli chodzi o dietę samą w sobie, to jesli kiedyś stosowałaś głodówki lub diety niskokaloryczne, to dasz radę. Ja kilka lat temu wytrzymalam cale 13 dni na tej diecie, rzeczywiscie, jest ciężka, ale efekt utrzymuje się tak z 2 lata. Schudłam jakieś 7 kg. Jest to jedna z najlepszych diet, dzięki której w krótkim casie można uzyskać naprawdę świetne rezyltaty.Natomiast trzeba mieć w sobie strasznie dużo silnej woli.Bo jesli zaczniesz dietę, a w po kilku dniach sięgniesz po coś słodkiego, lub inną rzecz, która nie jest uwzględniona w diecie, to możesz potem spodziewać sie efektu jojo. |
| modzianka | wielkie dzieki za odpowiedz.ale powiedz mi jeszcze co to znaczy włączac do diety węglowodany?tzn co i jak i ile mam jesc? |
| kinia69 | Hmm węglowodany to inaczej cukry. Dieta kopenhadzka opiera sie glownie na bialku, tak wiec jesli ja skonczysz to jedz dalej bialko czyli kefir na sniadanko, piers z kurczaka na obiad, ale z tygodnia na tydzien dodawaj wiecej weglowodanow, czyli platki z mlekiem lub wafle ryzowe, od czasu do czesu mozesz pozwlic sobie na cos slodkiego:) |
| modzianka | wielkie dzieki ;) |
| paulina | czy mozna zamiast np szpinaku zjesc marchewke gdy nie ma sie dostepu na niektore potrway |
| modzianka | o boze jaka ja byłam głupia jeszcze pół roku temu;////// teraz w zyciu a nigdy bym sie za kopenhaska nie wzieła...wole racjonalne i stopniowe pozbywanie sie ciałka:) |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt