Forum » O stronie WWW » nie mogę dodać wpisu
| angieee | nie moge dodać w blogu żadnego wpisu...od tygodnia... :-((((( |
| pora | Ja też mam problem z wpisem.Może otworzymy nowy blog w wp.bloog.pl |
| mardan | POMOCY! Mam ten sam problem-od 2 dni nie mogę dodać nowego wpisu-ale komentarze są!!!! Zna ktos odpowiedz na to jak ujarzmić to draństwo??????? |
| sopelek | MOŻE SPRÓBUJ KRÓTSZE WYPOWIEDZI WPISYWAĆ ,MOŻE SIĘ UDA. |
| asiuniak86 | Wlasnie angieee ja rowniez mam z tym problem... Nie wiem moze administratorzy zainteresowali sie by tym? pozdrawiam |
| vinaros | Puk puk jestem nowa widzę że miałyście te same problemy jak ja. Jak je rozwiązałyście . Proszę o pomoc. |
| sopelek | pomocy .pozazdrosciłam bloga i tez chciałam sobie załozyc ale nie pojawia sie on miedzy innymi .robie to juz 3 dzień .jak wchodze na swoj profil to ujawnia mi sie po lewej stronie opis o sobie i sukcesy i porazki po prawej tabele tego co napisałam i informacje dotyczace mnie (waga itp)kiedy wchodze w zakładke blogi w zielonej tabeli pojawia sie napis 'dodaj nowy wpis ' jak na niego wchodze ujawnia sie biała tabela do wpisu na dany dzien, wpisuje i wysyłam a to nigdzie sie nie pojawia i wchodzac na powrót oprócz tabeli z 'postepy i cel nic nie ma ' kto mi pomoze .prosze... |
| angieee | u mnie problem minąl sam :-)))))) |
| swietlik | normalni zaraz w furię wpadnę://// |
| niemamowy7 | Nie ciebie jedną zaraz trafi ;) Mi tak robiło się jednego dnia, że nie mogłam żadnego komentarza wstawić-mimo iż wpisywałam poprawne cyfry, pojawiał się komunikat że wpisałam złe :( Pozatym przydałby się jakiś czat tak żebyśmy mogły swobodnie porozmawiać :) |
| arwenia | Teraz mój wpis nie chce się pojawic na blogu :/ Tak ładnie napisalam a tu się nie chce pokazać nic:( |
| foka56 | Może jakiś administrator czasem tutaj zagląda? Ja mam blig całkiem bez sensu, wpisy sie nie pokazują, komentarze nie wchodzą. Chyba łatwiej schudnąć niz coś z tej strony wydusić. |
| mariki | Co za cholerna strona, normalnie tracę cierpliwość, próbuje dodawać opisy, komentarze do Waszych wypowiedzi na blogu i nic. |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt