Forum » O stronie WWW » brrrrrrrrrrrrrrrrrrr zaraz kogoś pogryzę
| mlodamama | nie chce mi się dodać nowy wpis niby jest w spisie ale nie chce się wyświetlić na głownej stronie brrrrrrrrrrrrr |
| mlodamama | już się dodał już nie gryzę:)))))))))))) |
| mlodamama | to dobrze bo wiesz ja nie szczepiona jestem:) hihihi |
| niemamowy7 | Całe szczęście...juz zaczełam sie ubierać w takie ochraniacze do treningu psów ;) |
| mlodamama | to dobrze bo wiesz ja nie szczepiona jestem:) hihihihi |
| mlodamama | to dobrze bo wiesz ja nie szczepiona jestem:)hihihihihi |
| basienka | właściwie to o co chodzi w tej rozmowie? chyba się wcięłam ?:)ja moe nie gryzęęęęale lubię sie pośmiać |
| basienka | właściwie to o co chodzi w tej rozmowie? chyba się wcięłam ?:)ja moe nie gryzęęęęale lubię sie pośmiać |
| niemamowy7 | A wiesz basiu my mamy taki jezyk ...specjalistyczny dialekt osób z zaburzeniami emocjonalnymi ;) No ogólnie chodzi o to że jak mlodej mamie nie dodaje sie wpis to ona gryzie...a jest nie szcepiona...wiec ja mam takie ubranko do treningu psów ;) wiesz w gąbkach sie chodzi od szyi po kostki ;) |
| mlodamama | To najprawdziwsza prawda.No cóż każdy ma swojego przyjaciela na dobre i na złe.Ala ma kota a my zaburzenia:) |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt