Forum

nowy profil regulamin

Administrator portalu odchudzanie.org.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Więcej informacji. Regulamin forum odchudznie.org.pl

Forum » O stronie WWW » profil

O stronie WWW - profil

gosik72

Witam nie wiem jak inni ale na swoim profilu oprócz roku nie mogę wpisac nic.Ani tej ramki z wagą ani opisu o sobie.Jestem zawiedziona że nie ma żadnej reakcji ze strony moderatora strony.U mnie nawet nie wyświetla się tabela sukcesy i porażki i nie ma gdzie tego zapisac.
2008-05-21 15:06:00

odpowiedz
gaga1968

Ja mam to samo na kompie w pracy a w domu wszystko wchodzi.
Wskaznik wagi mi sie zatwierdził ale za to reszta nie.
To chyba wina oprogramowania naszych komputerów.
2008-05-23 09:56:24

odpowiedz
gosik72

Myślę ze to nie wina oprogrmowania lecz strona nie jest w pełni dopracowana.Nawet nie ma usuń blog ( taka opcja też powinna byc możliwa).Ja już tyle razy próbowałam że szkoda czasu,nawet na dwóch różnych komputerach i są dwie różne przeglądarki internetowe.Moderator nic nie robi.Wiele jest takich opini na forum że nic nie można zrobic.
2008-05-24 19:39:56

odpowiedz
niemamowy7

Kochane, dlatego że myślą o promocji strony....promocji lekarzy...od których z kolei można dostać lekarstwa...tak reklama jest...a blogi chyba od niechcenia dorzucili...i wiele jest jeszcze w nich do zrobienia....
2008-05-25 21:40:51

odpowiedz
gosik72

Strona bardzo mi się podoba ale myślę że Ci którzy ją ulepszają niech trochę popracują żeby sprawniej funkcjonowała.
2008-05-26 08:29:03

odpowiedz
anna1_d

mam ten sam problem z profilem
2008-05-26 14:06:48

odpowiedz

© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt