Forum » O stronie WWW » profil
| gosik72 | Witam nie wiem jak inni ale na swoim profilu oprócz roku nie mogę wpisac nic.Ani tej ramki z wagą ani opisu o sobie.Jestem zawiedziona że nie ma żadnej reakcji ze strony moderatora strony.U mnie nawet nie wyświetla się tabela sukcesy i porażki i nie ma gdzie tego zapisac. |
| gaga1968 | Ja mam to samo na kompie w pracy a w domu wszystko wchodzi. |
| gosik72 | Myślę ze to nie wina oprogrmowania lecz strona nie jest w pełni dopracowana.Nawet nie ma usuń blog ( taka opcja też powinna byc możliwa).Ja już tyle razy próbowałam że szkoda czasu,nawet na dwóch różnych komputerach i są dwie różne przeglądarki internetowe.Moderator nic nie robi.Wiele jest takich opini na forum że nic nie można zrobic. |
| niemamowy7 | Kochane, dlatego że myślą o promocji strony....promocji lekarzy...od których z kolei można dostać lekarstwa...tak reklama jest...a blogi chyba od niechcenia dorzucili...i wiele jest jeszcze w nich do zrobienia.... |
| gosik72 | Strona bardzo mi się podoba ale myślę że Ci którzy ją ulepszają niech trochę popracują żeby sprawniej funkcjonowała. |
| anna1_d | mam ten sam problem z profilem |
© 2008 odchudzanie.org.pl | odchudzanie.org.pl - Diety opracowywane przez specjalistów | Nota prawna | Kontakt